lady lygea |
לפני 16 שנים •
20 בנוב׳ 2008
מין קבוצתי ומערכות יחסים
לפני 16 שנים •
20 בנוב׳ 2008
lady lygea • 20 בנוב׳ 2008
אתמול היה לי דיון מעניין עם חבר אודות שילוב של מין קבוצתי בתוך מערכת יחסים זוגית, אוהבת ומונוגמית לכל דבר. משום שלשנינו יש פנטזיות על צרוף בן/בת זוג נוספים למיטה השאלה "למה" לא עלתה על הפרק, אלא הדיון היה בכיוון אחר - כיצד כל אחד מתייחס לעניין:
אני, כאדם יחסית קנאי מטבעי, מבינה כי עליי להתגבר על הקנאה שלי על מנת שבאמת נוכל להפיק הנאה ושהעסק יצליח. אני רואה זאת כסוג של אלטרואיזם, כהתעלות על הקנאה הבסיסית, ההרסנית, במידה כזאת שאוכל לחלוק את היקר לי מכל - את האדם האהוב, עם מישהו נוסף. מבחינתי, בהרגשה הפנימית שלי, יש הבדל בין המגע שלו למגע של אדם זר, אני יודעת שיהיה. אני רואה זאת כאני והוא, שנינו, ואז כבר יש את המישהו הנוסף. החבר, לעומת זאת, רואה את העניין באור שונה. לדבריו יש לעשות הפרדה בין רגש למין במצב כזה, אין יותר שני אנשים שאוהבים, אין יותר קרבה, יש רק סקס לשם סקס, רק זכרים ונקבות, ואותו אדם שאתמול עשית איתו אהבה, היום, בסיטואציה החדשה, אין הבדל בינו לבין האנשים הזרים שאיתך במיטה. לדבריו יש בסיס, אחרי הכל הוא מנוסה בעניין, אולם משום מה נשארתי אחרי השיחה עם טעם מר. זה ברור לי שעדיין אינינו מוכנים לשלב הזה של צרוף אנשים נוספים למיטה, ובשלב זה הדבר רק יביא להרס, אולם מעניין אותי לדעת מה הגישה שלכם? איך אתם רואים שילוב של מין קבוצתי בתוך מערכת יחסים? |
|
נוריתE |
לפני 16 שנים •
21 בנוב׳ 2008
לפני 16 שנים •
21 בנוב׳ 2008
נוריתE • 21 בנוב׳ 2008
הוא צודק.
לך נראה משעמם בתוך הזוגיות שלכם ואת מחפשת ריגושים אחרים מחוצ למיסגרת אבל עדיין, את רוצה לאכול את העוגה,זאת אומרת להנות עם אחרים במיטה באופן "לגיטימי" לידו ובהסכמתו ולהשאיר אותה שלמה ז''א להגיד אנחנו משתפים אני אלטרואסטית ומוכנה להקריב את הגוך שלי לזרים למענן הנאתך והוא הוא טוב לו איתך כמו שזה ומה רע בגבר שכזה? ניסתר ממני. |
|
lady lygea |
לפני 16 שנים •
21 בנוב׳ 2008
תודה לך על תגובתך!
לפני 16 שנים •
21 בנוב׳ 2008
lady lygea • 21 בנוב׳ 2008
אבל נראה לי שהמסקנה שאני מונעת ע"י שיעמום נחפזת מדיי.
הבחור עזר לי לבטוח בו באופן מלא, לימד אותי להיפתח וליהנות ממין, פתח לי את הראש, גרם לי להבין שגם לי יש פנטזיות. לכל אדם יש את החוויות שלו שהוא רוצה לחוות. אני חושבת שדווקא הנכונות לחוות את החוויות האלה ביחד, כזוג, מעידה על פתיחות ועל הביטחון שלנו אחד בשני. |
|
נוריתE |
לפני 16 שנים •
21 בנוב׳ 2008
Re: תודה לך על תגובתך!
לפני 16 שנים •
21 בנוב׳ 2008
נוריתE • 21 בנוב׳ 2008
lady lygea כתב/ה: אבל נראה לי שהמסקנה שאני מונעת ע"י שיעמום נחפזת מדיי.
הבחור עזר לי לבטוח בו באופן מלא, לימד אותי להיפתח וליהנות ממין, פתח לי את הראש, גרם לי להבין שגם לי יש פנטזיות. לכל אדם יש את החוויות שלו שהוא רוצה לחוות. אני חושבת שדווקא הנכונות לחוות את החוויות האלה ביחד, כזוג, מעידה על פתיחות ועל הביטחון שלנו אחד בשני. אולי למרות כל הפתיחות הזאת שלו הוא לא מוכן לחלוק בך (ולווא דווקא מזווית ראיה שלילית) הוא לא מוכן לראות אותך עם גבר אחר ולא מעוניין לשכב עם אישה אחרת כשאת לצידו, כי תאמיני לי והוא בטח יודע שזאת "חוויה" שלא תשכחי מהר ולא דווקא, כמשהו נחמד ומהנה.. אני רואה את הדברים כמוהו, (אם כבר שאלת דעות).. "מין קבוצתי" יכול להיות מהנה ברמות, אני הראשונה שאודה בזה אבל גם יכול להיות מאוד מאכזב ולהביא דווקא לתוצאות ודברים שלא ציפינו ולא רצינו וחבל לפגוע בזוגיות רק בשביל שעה של כייף. ישנן כל כך הרבה פנטסיות גם בוניל וגם אצלנו , שזאתי, תוותרי עליה ובמיקרה הזה כן תהיי אלטרואיסטית ותוותרי על הפנטסיה הזאת שלך למענו. |
|