סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

שאלה חשובה

רק מזל
לפני 16 שנים • 29 באוק׳ 2008
רק מזל • 29 באוק׳ 2008
Morticia כתב/ה:
Nihil כתב/ה:
icon_razz.gif icon_razz.gif icon_razz.gif
הכי בעולם אני אוהב לקרוא את ההודעות של מורטישיה. כבר אמרתי?

ווואלה, גם אני מסכים עם טיצ'ר, באמת היה נוח ונחמד אם כל בחורה היתה מתחילה איתי, למה אני צריך להתאמץ בכלל?
אבל אין מה לעשות... שומדבר בחיים לא בא בקלות, בטח לא אהבה, או זיונים או סשנים סתם... (בעצם זה לא נכון, כי די קל למצוא סשנים וזיונים, אבל לא היה לי איך לסיים את המשפט).
ובכלל כל הקטע הזה לא ישתנה עד שישתפו לאנשים את המוח בטלויזיה שבנות צריכות להתחיל עם בנים, כמו ששטפו אותנו על הקטע של האנורקסיה....

ועוד משהו...

אני מקווה שלא מדובר בחילזון אמיתי כן? ואם כן, זה מעלה דיון חדש - מין עם חילזון זה חוקי? לא בטוח, אבל מה שבטוח, שזה מגעיל....

מה עוד? וואלה אני דווקא חכם... אבל אין לי שום דבר בשביל להוכיח את זה כרגע....

תודה מותק אבל זה היה אחד הבולשיטים הראשיים שכתבתי כאן
במסגרת הבולשיט והפיקציה הכללית

ולא, לא חילזון ולא מגעיל

בנאדם מדהים

בנאדם

ולא דומה לאף אחד אחר.

נו אבל ברור שזה היה בולשיט... תקבלי את המחמאה וזהו לא?
ובהצלחה עם החילזון.
Morticia
לפני 16 שנים • 29 באוק׳ 2008
Morticia • 29 באוק׳ 2008
Nihil כתב/ה:
Morticia כתב/ה:
Nihil כתב/ה:
icon_razz.gif icon_razz.gif icon_razz.gif
הכי בעולם אני אוהב לקרוא את ההודעות של מורטישיה. כבר אמרתי?

ווואלה, גם אני מסכים עם טיצ'ר, באמת היה נוח ונחמד אם כל בחורה היתה מתחילה איתי, למה אני צריך להתאמץ בכלל?
אבל אין מה לעשות... שומדבר בחיים לא בא בקלות, בטח לא אהבה, או זיונים או סשנים סתם... (בעצם זה לא נכון, כי די קל למצוא סשנים וזיונים, אבל לא היה לי איך לסיים את המשפט).
ובכלל כל הקטע הזה לא ישתנה עד שישתפו לאנשים את המוח בטלויזיה שבנות צריכות להתחיל עם בנים, כמו ששטפו אותנו על הקטע של האנורקסיה....

ועוד משהו...

אני מקווה שלא מדובר בחילזון אמיתי כן? ואם כן, זה מעלה דיון חדש - מין עם חילזון זה חוקי? לא בטוח, אבל מה שבטוח, שזה מגעיל....

מה עוד? וואלה אני דווקא חכם... אבל אין לי שום דבר בשביל להוכיח את זה כרגע....

תודה מותק אבל זה היה אחד הבולשיטים הראשיים שכתבתי כאן
במסגרת הבולשיט והפיקציה הכללית

ולא, לא חילזון ולא מגעיל

בנאדם מדהים

בנאדם

ולא דומה לאף אחד אחר.

נו אבל ברור שזה היה בולשיט... תקבלי את המחמאה וזהו לא?
ובהצלחה עם החילזון.

והלוואי והייתי מוצאת את I snub you של איגי פופ
כדי להסביר למה הורדתי אותו פעם מזמן על מנוע חם של שברולט....

קיבלתי, תודה
וה"חילזון" אחלה בנאדם

האקס משהו אחר, כולה התקשר

ואני סופרת לעת מצוא....
עם חוש הומור חופשי דפוק

יום נעים.
zusman​(נשלט)
לפני 16 שנים • 7 בנוב׳ 2008
zusman​(נשלט) • 7 בנוב׳ 2008
ברור שלפני שמגיעים לשליטה בכלל ישנה הכרות בין שניים, אישה שולטת וגבר נשלט במקרה זה. ודרכי הפנייה צריכות להיות מכובדות בין אם מדובר בשולטת שפונה או בנשלט שמציע את עצמו וכמובן לקחת בחשבון שאולי הצד השני 'תפוס' או לא מחפש או לא מעונין וכן הלאה. השאלה, שאני העליתי בשעתו וגם פותח שרשור זה היא האם נשים שולטות, שאמורות להיות נשים דומיננטיות, אכן נוהגות לעשות את הצעד הראשון או ממתינות שהנשלט - הגבר יעשה צעד זה. ונראה לי כי zr אף הביע בעצם בקשה/משאלה, שאכן הן אלו שיעשו את הצעד הראשון, לפחות בחלק מן המקרים. [/quote]

מדאם T, יפה כתבת, קלעת בול לסיבה שכתבתי את הפוסט!
zusman​(נשלט)
לפני 16 שנים • 7 בנוב׳ 2008

Re: שאלה חשובה

zusman​(נשלט) • 7 בנוב׳ 2008
מזמינה אותך לעיין בשרשור הבא, שכותרתו "מי מתחיל עם מי":

http://www.thecage.co.il/phpBB/viewtopic.php?t=14506&highlight=[/quote]

כמובן שראיתי את השרשור אחרי שלחצתי Enter ופרסמתי את שלי... ובכל זאת אני שמח שאנשים מגיבים, תודה!
Madame T​(שולטת)
לפני 16 שנים • 8 בנוב׳ 2008
Madame T​(שולטת) • 8 בנוב׳ 2008
zr כתב/ה:
ברור שלפני שמגיעים לשליטה בכלל ישנה הכרות בין שניים, אישה שולטת וגבר נשלט במקרה זה. ודרכי הפנייה צריכות להיות מכובדות בין אם מדובר בשולטת שפונה או בנשלט שמציע את עצמו וכמובן לקחת בחשבון שאולי הצד השני 'תפוס' או לא מחפש או לא מעונין וכן הלאה. השאלה, שאני העליתי בשעתו וגם פותח שרשור זה היא האם נשים שולטות, שאמורות להיות נשים דומיננטיות, אכן נוהגות לעשות את הצעד הראשון או ממתינות שהנשלט - הגבר יעשה צעד זה. ונראה לי כי zr אף הביע בעצם בקשה/משאלה, שאכן הן אלו שיעשו את הצעד הראשון, לפחות בחלק מן המקרים.

מדאם T, יפה כתבת, קלעת בול לסיבה שכתבתי את הפוסט![/quote]

חןחן, שמחה לדעת שקלעתי בול, לפעמים זה מצליח לי icon_cool.gif ומי יודע, אולי תתמלא בקשתך/משאלתך ואיזו דומית רבת-חן תפנה אליך ותיקח אותך לעבד (בהסכמתך המלאה כמובן) icon_razz.gif בהצלחה!
אלון-סאב​(נשלט)
לפני 16 שנים • 22 בנוב׳ 2008
אלון-סאב​(נשלט) • 22 בנוב׳ 2008
ציטוט:
כיצד אתם הנשלטים רואים פניה מצד שולטת אליכם ויוזמה מצידה גם בהמשך הקשר?

בכנות אני לא חושב שתמצאי גבר פנוי אחד שמחפש להיכנע לאישה -"גבר אמיתי"- icon_wink.gif שיגיד שהוא מעדיף להתחיל עם אישה, כל אישה, ולא להיפך.

מניסיון כ"ביישן-בגמילה" אספר שבמסיבת יום הולדת של ידידה מקסימה מהתחום הסתובבתי בחוסר מעש לוגם את מיץ התפוזים שלי בשעמום עד שהרמתי ראש וראיתי אותה. עינינו ננעלו לכמה שניות, ואז היא עשתה את זה: היא סימנה לי באצבע בתנועת "בא" כזו - שאגש אליה, בלי להסיר את עיניה מעיניי. נשבע לכם, נעמד לי הזין מזה!

אני חושב שהרבה מהמשתתפים בפורום הזה יסכימו איתי שאישה דומיננטית - זה מגרה, במיוחד כשמדובר באישה סקסית ומושכת שעושה תנועה כזו שלטנית לכיוונך - ועוד יותר כשמדובר בתנועה כזו קטנטנה שבקלות אפשר להחביא ותמיד אפשר לתרץ: "התכוונתי למישהו אחר"...

מקווה שהצלחתי להבהיר את דעתי בנושא. icon_smile.gif
ציטוט:
ברור שלפני שמגיעים לשליטה בכלל ישנה הכרות בין שניים, אישה שולטת וגבר נשלט במקרה זה. ודרכי הפנייה צריכות להיות מכובדות בין אם מדובר בשולטת שפונה או בנשלט שמציע את עצמו וכמובן לקחת בחשבון שאולי הצד השני 'תפוס' או לא מחפש או לא מעונין וכן הלאה. השאלה, שאני העליתי בשעתו וגם פותח שרשור זה היא האם נשים שולטות, שאמורות להיות נשים דומיננטיות, אכן נוהגות לעשות את הצעד הראשון או ממתינות שהנשלט - הגבר יעשה צעד זה. ונראה לי כי zr אף הביע בעצם בקשה/משאלה, שאכן הן אלו שיעשו את הצעד הראשון, לפחות בחלק מן המקרים

בעיניי ברור לחלוטין שכבוד הדדי הוא לא אופציונאלי ולא משנה מה כל צד מחפש למצוא - ועוד יותר במיוחד כשמדובר בגבר או באישה שמחפשים יותר מ-'סשן'.

התשובה לשאלה ששאלת היא כן - יש נשים שנוהגות כך, אם כי הן מעטות מאוד. ומאחר שכולנו יודעים כמה מעטות הן הנשים הדומיננטיות בכלל בחברה הפטריארכאלית שלנו ומאחר שלא כולן חושבות שזה כזה רעיון טוב, מכל סיבה שלא תהיה , ללכת "נגד חוקי החברה" , "לגדל ביצים" icon_wink.gif - ולהתחיל עם גבר שמוצא חן בעיניהן, ההיגיון אומר שהמצב היום הוא שהן מעטות - 'יחידות סגולה'.

בקיצור: כן תרבנה.
icon_smile.gif
Madame T​(שולטת)
Madame T​(שולטת) • 22 בנוב׳ 2008
אלון-סאב כתב/ה:
ציטוט:
כיצד אתם הנשלטים רואים פניה מצד שולטת אליכם ויוזמה מצידה גם בהמשך הקשר?

בכנות אני לא חושב שתמצאי גבר פנוי אחד שמחפש להיכנע לאישה -"גבר אמיתי"- icon_wink.gif שיגיד שהוא מעדיף להתחיל עם אישה, כל אישה, ולא להיפך.

מניסיון כ"ביישן-בגמילה" אספר שבמסיבת יום הולדת של ידידה מקסימה מהתחום הסתובבתי בחוסר מעש לוגם את מיץ התפוזים שלי בשעמום עד שהרמתי ראש וראיתי אותה. עינינו ננעלו לכמה שניות, ואז היא עשתה את זה: היא סימנה לי באצבע בתנועת "בא" כזו - שאגש אליה, בלי להסיר את עיניה מעיניי. נשבע לכם, נעמד לי הזין מזה!

אני חושב שהרבה מהמשתתפים בפורום הזה יסכימו איתי שאישה דומיננטית - זה מגרה, במיוחד כשמדובר באישה סקסית ומושכת שעושה תנועה כזו שלטנית לכיוונך - ועוד יותר כשמדובר בתנועה כזו קטנטנה שבקלות אפשר להחביא ותמיד אפשר לתרץ: "התכוונתי למישהו אחר"...

מקווה שהצלחתי להבהיר את דעתי בנושא. icon_smile.gif
ציטוט:
ברור שלפני שמגיעים לשליטה בכלל ישנה הכרות בין שניים, אישה שולטת וגבר נשלט במקרה זה. ודרכי הפנייה צריכות להיות מכובדות בין אם מדובר בשולטת שפונה או בנשלט שמציע את עצמו וכמובן לקחת בחשבון שאולי הצד השני 'תפוס' או לא מחפש או לא מעונין וכן הלאה. השאלה, שאני העליתי בשעתו וגם פותח שרשור זה היא האם נשים שולטות, שאמורות להיות נשים דומיננטיות, אכן נוהגות לעשות את הצעד הראשון או ממתינות שהנשלט - הגבר יעשה צעד זה. ונראה לי כי zr אף הביע בעצם בקשה/משאלה, שאכן הן אלו שיעשו את הצעד הראשון, לפחות בחלק מן המקרים

בעיניי ברור לחלוטין שכבוד הדדי הוא לא אופציונאלי ולא משנה מה כל צד מחפש למצוא - ועוד יותר במיוחד כשמדובר בגבר או באישה שמחפשים יותר מ-'סשן'.

התשובה לשאלה ששאלת היא כן - יש נשים שנוהגות כך, אם כי הן מעטות מאוד. ומאחר שכולנו יודעים כמה מעטות הן הנשים הדומיננטיות בכלל בחברה הפטריארכאלית שלנו ומאחר שלא כולן חושבות שזה כזה רעיון טוב, מכל סיבה שלא תהיה , ללכת "נגד חוקי החברה" , "לגדל ביצים" icon_wink.gif - ולהתחיל עם גבר שמוצא חן בעיניהן, ההיגיון אומר שהמצב היום הוא שהן מעטות - 'יחידות סגולה'.

בקיצור: כן תרבנה.
icon_smile.gif

תודה על התיחסותך, אלון-סאב, לדברי לעיל. לא עשיתי איזה מחקר סטטיסטי בנדון, אבל אני רוצה לקוות ולהאמין, שלפחות הדור הצעיר יותר של הנשים הן אכן יותר נועזות ומעיזות לפנות ו'להתחיל' עם גבר שמוצא חן בעיניהן. אישית, לא רואה כל פסול או 'פחיתות כבוד' בכך, אלא להיפך. אהבתי את התיאור של אותה בחורה שסימנה לך באצבעה לגשת אליה - ככה בצורה מרומזת אך ברורה... ואני מניחה שזה גם מחמיא וגם מגרה מהצד של הגבר להיות 'מזומן' אליה בצורה שכזו icon_cool.gif . מצטרפת לקריאתך - כן תרבנה... icon_razz.gif
אנדרפוט
אנדרפוט • 22 בנוב׳ 2008
מי מתחיל עם מי, תלוי מה יותר חשוב. אם הדומיננטיות והאסרטיביות של האישה, אז כמובן שיש ציפיה ותקווה שהיא תזמן אותנו עם האצבע, כאילו בוחרת שזיפים בשוק, בוחרת לה את זה שנראה לה ומספחת אותו אליה.

אם הנחשקות היא החשובה, אז אין שום סיבה שהנחשקת תזמן אליה את החושק, זה יהיה כמו היפוך גרביטציה כך שהמגנט בעצמו נעתק ממקומו ונגרר לעבר הסיכה המשרדית, הקוטב הצפוני זז מסביב למצפן או ההר בא אל מוחמד. האישה יותר מאשר היא דומיננטית, היא נחשקת, כל כך נחשקת שזה מכאיב לנו. יש לה תמיד הרבה אופציות לשעשועים, החיים שלה יפים ומלאים ואין שום אובייקט אנושי ספציפי שבו אושרה תלוי. ולכן הגבר החושק הוא שצריך לגשת, להשפיל את עצמו בכחכוחי גרון, להרגיש נבוך ומבוייש ומתוך נקודת מוצא זו לגשת את האישה ולהסתכן בגרוע מכל - דחייה. מבחן האומץ הזה מאוד חשוב לאישה הנחשקת משום שהוא מסנן מלכתחילה את הפחדנים.

באופן אישי להתחיל עם מישהי (לשלוח הודעה או לפתוח בשיחה) תמיד מרגיש לי כמו הטרדה על רקע מיני. אולי זה בגלל שאחותי תמיד היתה מאוד תוקפנית אסרטיבית ומסרסת כלפי גברים מטרידים או שאולי זה בגלל המהפכה הפמניסטית שהפרידה בין סקסי לבין סקסיסטי בקו הפרדה מקווקוו ומטושטש. ואולי פשוט משום שאני פחדן בן פחדנים ורועדות לי הברכיים כל פעם שאני משוכנע שאני עומד מול גילויי האלוהות על פני האדמה. כך או כך, אני מעדיף פשוט להיות מלוקט על ידי האישה מאשר להתעמת עם הפחדים שלי מדחייה.
digi's foxy
לפני 15 שנים • 23 בנוב׳ 2008
digi's foxy • 23 בנוב׳ 2008

אז כמו שרחל כתבה והרבה מצטטים אותה
רק על עצמי לספר ידעתי

אני אישית אוהבת גם להתחיל וגם להיות מתחלט כמו שכבר כתבו פה כמה לפני העיקר שיהיה בכבוד ועם טעם ואני חושבת שפוג כתב את זה בצורה מאוד יפה :

fog כתב/ה:

5) לכן אוליי צריך לעבוד על כיוון אחר לגמרי. אולי כשאנחנו ניגשים לבנות, לא לבוא במחשבה שאנחנו "מתחילים איתה", או "משדלים אותה" או " רוצה שהיא תדבר איתי"
אלא "אני מגיש לה את עצמי". "מציג את עצמי, בשביל שיהיה לה נוח" או משהו כזה..

מה אתם אומרים?

בעצם הוא מציע שכשנישלט פונה אל שולטת הוא יגיש את עצמו על מגש למקרה שהיא רוצה לקחת

אישית אני נהנת לכבל מתנות בקלות אבל נהנת גם מהשיטה השניה
משיטת הצייד
אני מעדיפה לכנות את זה לכשף את הנישלט

למצוא בחור אחד מיוחד שמצא חן לי בעין ולהפעיל את כשפי
עד שלא יוכל לומר לי לא
עד שלא יעיז להתנגד

אוהבת את הרגע שאני רואה בעיניים שכול טיפת חשש נאלמה וכול נים בגופו פשוט מתמסר אלי

וכן התחילו איתי המון אני כבר מעל ל3 שנים ב"קהילה" אומנם חדשה פה בכלוב
והתחלתי עם לא מעטים

וכן היו נישלטים שסרבו לא רואה בזה שום השפלה מסיבה פשוטה

אני רוצה נישלט שהוא נישלט רק שלי
שבוחר להישלט רק ע"ידי ולא על ידי אף אחת אחרת

נישלט שלפני שהוא הולך אחרי בעיניים עצומות מסתכל היטיב עם מי יש לו עסק