diablo666(שולט) |
לפני 15 שנים •
2 בדצמ׳ 2008
והפעם ...
לפני 15 שנים •
2 בדצמ׳ 2008
diablo666(שולט) • 2 בדצמ׳ 2008
והפעם .... דיאבלו הגנב .... ישאיר כמה טביעות אצבעות על מספר תחתים לא מבוטל .....
ויחכה לאינספקטור גאדג'ט מאחורי הסיבוב....... ילדים ...................חפשו את כל חלקי האצבעות על כל התחתים.... הרכיבו את הפאזל... ושילחו אלינו ... לת.ד 666 ותוכלו לזכות בפרסים..... (שמות הזוכים יפורסמו בידיעות אחרונות) |
|
Lady S(שולטת) |
לפני 15 שנים •
2 בדצמ׳ 2008
לפני 15 שנים •
2 בדצמ׳ 2008
Lady S(שולטת) • 2 בדצמ׳ 2008
המלכהFM כתב/ה: D M Dogy כתב/ה: צוות הסוהרים ישמח לסייע לך
אתם תזהו אותי ואת מיצי יצפה פוקחים עין על האגף השמור. אשמח להכירכם דוגי ומיצי יצפה .......אני באה בפעם הראשונה בשישי הקרוב. בפעם הראשונה? אני מוכנה להישבע שראיתי אותך כבר מאתיים פעם במועדון |
|
Reaper |
לפני 15 שנים •
2 בדצמ׳ 2008
לפני 15 שנים •
2 בדצמ׳ 2008
Reaper • 2 בדצמ׳ 2008
D M Dogy כתב/ה: צוות הסוהרים ישמח לסייע לך
אתם תזהו אותי ואת מיצי יצפה פוקחים עין על האגף השמור. True you have Riggs and murtaugh Or Crockett and Tubbs Or even Mike lowry and Marcus Burnett to fight crime We Have Mitsi and Dogy to keep the mean streets of sin city safe.... So I said it once and I will say it again Bad boys,Bad boys
What you gonna do What you gonna do When mitsi and Dogy come for you |
|
המלכהFM(שולטת) |
לפני 15 שנים •
2 בדצמ׳ 2008
לפני 15 שנים •
2 בדצמ׳ 2008
המלכהFM(שולטת) • 2 בדצמ׳ 2008
Lady S כתב/ה: המלכהFM כתב/ה: D M Dogy כתב/ה: צוות הסוהרים ישמח לסייע לך
אתם תזהו אותי ואת מיצי יצפה פוקחים עין על האגף השמור. אשמח להכירכם דוגי ומיצי יצפה .......אני באה בפעם הראשונה בשישי הקרוב. בפעם הראשונה? אני מוכנה להישבע שראיתי אותך כבר מאתיים פעם במועדון כל פעם, זאת הרגשה של הפעם הראשונה..........
|
|
המלכהFM(שולטת) |
לפני 15 שנים •
2 בדצמ׳ 2008
לפני 15 שנים •
2 בדצמ׳ 2008
המלכהFM(שולטת) • 2 בדצמ׳ 2008
immortal כתב/ה: המלכהFM כתב/ה: D M Dogy כתב/ה: צוות הסוהרים ישמח לסייע לך
אתם תזהו אותי ואת מיצי יצפה פוקחים עין על האגף השמור. אשמח להכירכם דוגי ומיצי יצפה .......אני באה בפעם הראשונה בשישי הקרוב. FMMMMMM תשמחי להכיר גם אותי? אוחחחחחחחחחחחחח בארווווווווווווררררררררררררררררר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Tish Adams |
לפני 15 שנים •
2 בדצמ׳ 2008
לפני 15 שנים •
2 בדצמ׳ 2008
Tish Adams • 2 בדצמ׳ 2008
יש פרומו למסיבה בערוץ 2 ובערוץ 10.
חקירות, מעצרים... פרטים באתר. |
|
D M Dogy(מתחלף) |
לפני 15 שנים •
2 בדצמ׳ 2008
לפני 15 שנים •
2 בדצמ׳ 2008
D M Dogy(מתחלף) • 2 בדצמ׳ 2008
immortal כתב/ה: המלכהFM כתב/ה: D M Dogy כתב/ה: צוות הסוהרים ישמח לסייע לך
אתם תזהו אותי ואת מיצי יצפה פוקחים עין על האגף השמור. אשמח להכירכם דוגי ומיצי יצפה .......אני באה בפעם הראשונה בשישי הקרוב. FMMMMMM תשמחי להכיר גם אותי? בואו לראות את האיחוד המרגש של התאומות אימו ו FM שהופרדו בלידתם, ובשישי הגורל רצה והוא מפגיש אותם שוב ושניהם לכלא!!!!! |
|
Blondie the good(מתחלף) |
לפני 15 שנים •
2 בדצמ׳ 2008
לפני 15 שנים •
2 בדצמ׳ 2008
Blondie the good(מתחלף) • 2 בדצמ׳ 2008
גם אני מוסיף תמונות לא קשורות P: |
|
even flow(שולטת) |
לפני 15 שנים •
2 בדצמ׳ 2008
לפני 15 שנים •
2 בדצמ׳ 2008
even flow(שולטת) • 2 בדצמ׳ 2008
אני חייב להגיד שהתחלתי כאן לא מזמן
לא הייתי הולך למסיבות ולאירועים שקשורים לקהילה,העדפתי לשבת בבית בשקט עם בת הזוג אבל אחרי שבקרתי כמה פעמים בנו לימיט באמת שמצאתי מקום אחר לשבת בו עם בת הזוג לא תמצאו אותי משתולל ורוקד,אבל ההופעות האווירה והצוות זה מה שמביא אותי למקום שישי אחרי שישי בחודשיים האחרונים. שאפו למארגנים!!!! אבוא להגיד אישית בשישי הקרוב. |
|
Lady S(שולטת) |
לפני 15 שנים •
2 בדצמ׳ 2008
לפני 15 שנים •
2 בדצמ׳ 2008
Lady S(שולטת) • 2 בדצמ׳ 2008
Tish Adams כתב/ה: יש פרומו למסיבה בערוץ 2 ובערוץ 10.
חקירות, מעצרים... פרטים באתר. טיש,אני באה לשמוע אותך מתקלטת!!!!!!! |
|