JennyMTF |
לפני 15 שנים •
3 בדצמ׳ 2008
החוויה שלי - ערב חילופי בגדים
לפני 15 שנים •
3 בדצמ׳ 2008
JennyMTF • 3 בדצמ׳ 2008
שלום לכולן!
ביום שני האחרון השתתפתי בפעם הראשונה בערב הקרוסדרסרים שמארגנת קווינסי אחת לחודש. דבר ראשון רציתי לומר תודה לקווינסי המקסימה על ארגון הערבים ולבעלי המועדון שהבנתי ש"אימצו" אותנו אליהם בנוסף תודה אישית לקווינסי וללינדה על העזרה באיפור, תודה לדליה על הפאה שהתאימה בול, ותודה לכל מי שבזכותה העשרתי את המלתחה אני רוצה לומר שכולכן פשוט מקסימות ומהממות אחת אחת! וזה כולל גם את החברה של ג'וליה (נדמה לי, אני לא בטוחה בשמות) שיעצה ופירגנה על הלבוש והייתה כ"כ פתוחה ומקבלת. (וואו, פתאום זה ממש נראה לי כמו נאום תודות באוסקר...) בקיצור, כמו שרובכן יודעות מאד חששתי להגיע למפגשים מסוג זה ובכלל הייתה לי זו היציאה הראשונה מהבית בתור ג'ני, וסוג של יציאה ראשונה מהארון בפומבי. אני מודה שהלב שלי דפק כל היום ועד הרגע שנכנסתי למועדון ופגשתי בריפר ששאל אותי בטבעיות גמורה אם אני צריכה מקום להתארגן. באותו רגע הרגשתי בבית ונעלמו כל הפחדים. שלא לדבר שמיד אח"כ פגשתי את המלכה לינדה שריככה את הנחיתה עוד יותר. הערב היה מאד מהנה, למרות שהתאכזבתי לראות שהגיעו כ"כ מעט בנות, ואני קוראת בזאת לכל החברות לאזור אומץ ופשוט להגיע! זה לא כ"כ מפחיד כמו שזה נראה ובעיקר זה מאד משחרר, מה גם שאזור המועדון נטוש לחלוטין מאנשים בלילה כך שאין סיכון "להיתפס". וד"א, שיא הריגוש היה שבהחלטה אמיצה החלטתי לנהוג הביתה לבושה (ללא הפאה, אך עם האיפור וביגוד מלא), ככה עד הבית כולל מהחנייה לקומה שלישית, וזה פשוט היה כייף כל כך!!! אז לצערי, ביום ראשון אני יוצאת למילואים, למלא את חובתי הגברית למדינה, אבל אני מקווה שאוכל להשאר מעודכנת גם משם בנעשה כאן ואולי לראות את נתמונות שצילמה קווינסי. לילב טוב וסקסי לכולכן, ג'ני |
|
תחרה שחורה(נשלט) |
לפני 15 שנים •
4 בדצמ׳ 2008
לפני 15 שנים •
4 בדצמ׳ 2008
תחרה שחורה(נשלט) • 4 בדצמ׳ 2008
חן חן לך ג'ני, היה נעים להכיר, ואם אפשר לעזור - למה לא, שמח שאהבת את הפאה.
שרות מילואים קל ונעים (במדי חיילת) .. בהזדמנות חגיגית זו, תמונות שלי מהמפגש: ותמונה עם לינדה. סליחה, המלכה לינדה... |
|
Queencie(שולטת) |
לפני 15 שנים •
7 בדצמ׳ 2008
לפני 15 שנים •
7 בדצמ׳ 2008
Queencie(שולטת) • 7 בדצמ׳ 2008
ג'ני יקירתי,
אני נורא שמחה שהעזת והגעת - וברור שאני שמחה שנהנית! מקווה לראות אותך ועוד בחורימות מקסימות כמוך שיעיזו ויגיעו למפגשים הבאים, תמיד תתקבלו בזרועות פתוחות והמון חום ואהבה! ועד אז, מאחלת לך מילואים קלילים וחמימים, לפחות יהיה לך על מה לחשוב ובמה להזכר בלילות הארוכים.... להתראות בקרוב, Q |
|