Breathless{VIP} |
לפני 15 שנים •
5 בדצמ׳ 2008
נו....
לפני 15 שנים •
5 בדצמ׳ 2008
Breathless{VIP} • 5 בדצמ׳ 2008
אומנם זה פורום לא קשור
אבל מה קשור עכשיו דיאט קולה? |
|
אושה{אוש} |
לפני 15 שנים •
6 בדצמ׳ 2008
לפני 15 שנים •
6 בדצמ׳ 2008
אושה{אוש} • 6 בדצמ׳ 2008
אושה מהללת את הקופסא. לא את בובליל
אין לי מושג וחצי מושג מיהו האיש ופועלו, מלבד העובדה שאומרים שהוא יהיה ראש ממשלה. תכלס לא יודעת מה יותר גרוע (רגע רגע, אסור להיכנס לפוליטיקה אז רק אספר סיפור קטנטן): אתמול צפיתי כמה דקות בחדשות. רציתי לשמוע מה רוצים מיובל המבולבל (דווקא תוכנית שאני לא רוצה שנושי יראה) וצפיתי גם בענייני בחירות. אחר כך צפינו בסרט נחמד של וויל סמית - אני אגדה, או משהו כזה. וירוס הרג את כווווולם חוץ מוויל סמית וכמה זומבים. לפנות בוקר חלמתי שאנחנו במצב דומה רק שהזומבים התבייתו וביבי הפך המנהיג שלהם. לא יודעת מה זה קשור אבל בטח יותר מדיאט קולה, משקה האלים. |
|
JabberwockY(שולט) |
לפני 15 שנים •
6 בדצמ׳ 2008
לפני 15 שנים •
6 בדצמ׳ 2008
JabberwockY(שולט) • 6 בדצמ׳ 2008
היילני כתב/ה: מי היה מאמין שתוך שבועות מספר קבוצה הטרוגנית של אנשים תיצור שני מחנות מובהקים: ה"בובלילים" וה"פרידמנים".
ויליאם גולדינג האמין ואפילו כתב על זה ספר. אני עדיין מחכה שמישהו שם בבית הזה יחטוף התקף אפילפסיה מול ראש כרות של חזיר בר. [יש לי אפילו מועמדים לשני התפקידים] |
|
e-דית(נשלטת) |
לפני 15 שנים •
6 בדצמ׳ 2008
טלו קורה
לפני 15 שנים •
6 בדצמ׳ 2008
e-דית(נשלטת) • 6 בדצמ׳ 2008
עד היום כמעט ולא נתקלנו בתוכניות טלויזיה באנשים כמו יוסי, אלא בשחקנים שמשחקים דמות של יוסי, או לחילופין בהקשרים שליליים.
כשיוסי נכנס לחיינו במסגרת האח הגדול, נתגלה בפנינו, אדם עממי, מלא חוכמת חיים וחוש הומור. שפתו של יוסי עילגת ומתובלת במילות רחוב ואף בקללות, שהן חלק מהלכסיקון שלו-חלק מהוויית חייו. יוסי לא נולד עם כפית זהב בפה, אלא למשפחה קשת יום ומרובת ילדים, שנלחמה על הקיום היומיומי ולא שמה כל דגש על השכלה, כי אולי מהמקום שהגיעו הוריו לא הבינו את חשיבותה. אשקלון של שנות השבעים, היתה עיר שהיה בה ריכוז גדול מאוד והומוגני של שכבות חלשות ונחשלות כלכלית. אנשים שצמחו לתוך מציאות קשה זו, שמו בראש מעייניהם את רווחתה הכלכלית של משפחתם. כך עשה גם יוסי. ליוסי ולאנשים דומים לו, יש זכות קיום במדינתנו. ליוסי ולאנשים דומים לו, יש זכות כמו לכל אזרח אחר, להשתתף בתוכניות טלויזיה ובכל פעילות אחרת בחברה. ליוסי ולאנשים דומים לו , יש זכות, כמו לכל משתתף אחר לזכות במיליון. צופים רבים מאוד התאהבו ביוסי והצביעו לו בהמוניהם. התקשורת שלא אהבה את התמיכה באיש הפשוט, באותו איש חסר השכלה, עטה עליו כעל מוצאת שלל רב. השיא היה בהשתלחות חסרת הרסן, לאחר שיוסי סיפר את סיפור הבחורה מלפני 35 שנה. לא אהבתי את הסיפור ואני מגנה אותו, אך אני מגנה לא פחות, גם את כל אותם סיפורים דומים ונוראיים שסופרו בבית האח הגדול, ושלא זכו לגינוי או לביקורת מכל גורם שהוא. יתר על כן, בסיפור של יוסי, לא היה אונס ולא שידול לאונס, כפי שניסו לייחס לו. כל מה שעשו שונאיו של יוסי וכל המילים ששפכה התקשורת, גרמו רק להגדלת התמיכה בו (ולא תמיד מאהבת מרדכי). באופן אישי, צרמה לי מאוד, אותה שיפוטיות נחרצת על רמת האנשים התומכים ביוסי. הדבר הזכיר לי אמירה אומללה של אחד מאנשי השמאל, לאחר עלייתו של בגין לשלטון, שאמר שהעם מטומטם. אני גאה להיות חלק מהעם הזה! ולכל אותם יפי הנפש, שחוששים מההשפעה השלילית של יוסי, על נפשם הרכה והפגיעה של ילדיהם, הרי ש: א. ראוי שילדיכם יכירו את המדינה האמיתית שבה הם חיים ולא רק את הבועה שיצרתם עבורם. ב. טוב תעשו אם תתחילו עם צנזור כל התכנים השליליים שבהם צופים ילדיכם הרכים: אלימות, מין, מזימות ועוד כהנה וכהנה. |
|
האמפרי |
לפני 15 שנים •
6 בדצמ׳ 2008
לפני 15 שנים •
6 בדצמ׳ 2008
האמפרי • 6 בדצמ׳ 2008
JabberwockY כתב/ה: [quote
אני עדיין מחכה שמישהו שם בבית הזה יחטוף התקף אפילפסיה מול ראש כרות של חזיר בר. [יש לי אפילו מועמדים לשני התפקידים] עכשיו אני מתחיל לרייר.... התגובה שלך העלתה בי פתאם אסוציאציה להיצ'קוק ולאחד הגדולים שלו -"ROPE" : http://www.youtube.com/watch?v=4cm2tV67yjI |
|
מלך הארץ(לא בעסק) |
לפני 15 שנים •
6 בדצמ׳ 2008
לפני 15 שנים •
6 בדצמ׳ 2008
מלך הארץ(לא בעסק) • 6 בדצמ׳ 2008
גם אני משתעמם מהטלויזיה,
אבל זו לא היא זה אני. זו לא הטלויזיה אלא אנחנו. כמי שזוכר את ימי הטרום - כבלים, קשה לי להגיד שאין מה לראות למי שרוצה. פעם היה אפשר ללכת ברחוב ולשמוע את כולם צופים במבט לחדשות או בסרט (צרפתי! בד"כ) של יום רביעי. מי שזה לא עניין אותו עבר לצפות בירדן, התחנה שמצנזרת נשיקות ולמעלה מכך בסרטים. אח"כ הגיע ערוץ 2 וכולם ישבו מרותקים כל ערב לראות את דן שילון מראיין במעגל שני פוליטיקאים, שלושה סלבס, קרימינל או שניים שזה עתה השתחררו מהכלא והשיא היה מקרה מרגש של חייל בודד שלא דיבר עם ההורים מרוסיה שנתיים ואז היו מסדרים לו שיחה סוחטת דמעות בשידור חי. היום יש מיליון ערוצים במונחים של פעם - אבל זה נראה לנו היום משעמם, ממוחזר, רדוד ובקיצור ליגה ז'. זה כנראה משום שהחיים הפכו ליותר מעניינים בעידן האינטרנט, הפלאפונים ואין סוף המקומות שאפשר לצאת אליהם במקום לצפות בפלאזמה הענקית שמרצדת בצבעים בוהקים אבל סוחפת פחות רייטינג מקופסת העץ/אלומיניום הקטנה של פעם ששידרה בשחור לבן. |
|
TV_Eye(שולט) |
לפני 15 שנים •
7 בדצמ׳ 2008
לפני 15 שנים •
7 בדצמ׳ 2008
TV_Eye(שולט) • 7 בדצמ׳ 2008
ולפעמים סיגר בחלום הוא רק סיגר!
ולפעמים תוכנית היא רק טלוויזיה, והיא לא משקפת כלום. האח הגדול היא רק סדרה, והקוף, סליחה בובליל, הוא רק הליצן התורן. אבל יש לי עוד הרבה מה להרחיב ואעשה זאת בהמשך. |
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 15 שנים •
7 בדצמ׳ 2008
לפני 15 שנים •
7 בדצמ׳ 2008
בלוסום(לא בעסק) • 7 בדצמ׳ 2008
TV_Eye כתב/ה: אבל יש לי עוד הרבה מה להרחיב ואעשה זאת בהמשך. זו הבטחה שאתה עומד לקיים?... |
|
mamma x |
לפני 15 שנים •
10 בדצמ׳ 2008
לפני 15 שנים •
10 בדצמ׳ 2008
mamma x • 10 בדצמ׳ 2008
תוכנית מטופשת
בושה לאינטיליגנציה ולתרבות הישראלית משפחת סימפסון...אופס סליחה הומר משפ' בובלין אנשים רעים תכמנים וצבועים אהבתי את לאון המתוק ואת שפרה המקסימה |
|
Goddess Selene |
לפני 15 שנים •
10 בדצמ׳ 2008
עזבו את הבובליל ותולדות חייו קשי היום ונטולי הדרך
לפני 15 שנים •
10 בדצמ׳ 2008
Goddess Selene • 10 בדצמ׳ 2008
וסמסו עוד הלילה ל2020 את הסיפרה 5
|
|