Goddess Selene |
לפני 15 שנים •
14 בדצמ׳ 2008
וכתשובה לשאלה שלמענה נפתח דיון זה
לפני 15 שנים •
14 בדצמ׳ 2008
Goddess Selene • 14 בדצמ׳ 2008
לא יכולתי לנסח זאת טוב יותר:
http://www.mako.co.il/entertainment/tv-media/tv/Articles/itemId=abbe30671843e110VgnVCM100000290c10acRCRD |
|
TRUEBITCH |
לפני 15 שנים •
14 בדצמ׳ 2008
אח גדול
לפני 15 שנים •
14 בדצמ׳ 2008
TRUEBITCH • 14 בדצמ׳ 2008
e-דית כתב/ה: עד היום כמעט ולא נתקלנו בתוכניות טלויזיה באנשים כמו יוסי, אלא בשחקנים שמשחקים דמות של יוסי, או לחילופין בהקשרים שליליים.
כשיוסי נכנס לחיינו במסגרת האח הגדול, נתגלה בפנינו, אדם עממי, מלא חוכמת חיים וחוש הומור. שפתו של יוסי עילגת ומתובלת במילות רחוב ואף בקללות, שהן חלק מהלכסיקון שלו-חלק מהוויית חייו. יוסי לא נולד עם כפית זהב בפה, אלא למשפחה קשת יום ומרובת ילדים, שנלחמה על הקיום היומיומי ולא שמה כל דגש על השכלה, כי אולי מהמקום שהגיעו הוריו לא הבינו את חשיבותה. אשקלון של שנות השבעים, היתה עיר שהיה בה ריכוז גדול מאוד והומוגני של שכבות חלשות ונחשלות כלכלית. אנשים שצמחו לתוך מציאות קשה זו, שמו בראש מעייניהם את רווחתה הכלכלית של משפחתם. כך עשה גם יוסי. ליוסי ולאנשים דומים לו, יש זכות קיום במדינתנו. ליוסי ולאנשים דומים לו, יש זכות כמו לכל אזרח אחר, להשתתף בתוכניות טלויזיה ובכל פעילות אחרת בחברה. ליוסי ולאנשים דומים לו , יש זכות, כמו לכל משתתף אחר לזכות במיליון. צופים רבים מאוד התאהבו ביוסי והצביעו לו בהמוניהם. התקשורת שלא אהבה את התמיכה באיש הפשוט, באותו איש חסר השכלה, עטה עליו כעל מוצאת שלל רב. השיא היה בהשתלחות חסרת הרסן, לאחר שיוסי סיפר את סיפור הבחורה מלפני 35 שנה. לא אהבתי את הסיפור ואני מגנה אותו, אך אני מגנה לא פחות, גם את כל אותם סיפורים דומים ונוראיים שסופרו בבית האח הגדול, ושלא זכו לגינוי או לביקורת מכל גורם שהוא. יתר על כן, בסיפור של יוסי, לא היה אונס ולא שידול לאונס, כפי שניסו לייחס לו. כל מה שעשו שונאיו של יוסי וכל המילים ששפכה התקשורת, גרמו רק להגדלת התמיכה בו (ולא תמיד מאהבת מרדכי). באופן אישי, צרמה לי מאוד, אותה שיפוטיות נחרצת על רמת האנשים התומכים ביוסי. הדבר הזכיר לי אמירה אומללה של אחד מאנשי השמאל, לאחר עלייתו של בגין לשלטון, שאמר שהעם מטומטם. אני גאה להיות חלק מהעם הזה! ולכל אותם יפי הנפש, שחוששים מההשפעה השלילית של יוסי, על נפשם הרכה והפגיעה של ילדיהם, הרי ש: א. ראוי שילדיכם יכירו את המדינה האמיתית שבה הם חיים ולא רק את הבועה שיצרתם עבורם. ב. טוב תעשו אם תתחילו עם צנזור כל התכנים השליליים שבהם צופים ילדיכם הרכים: אלימות, מין, מזימות ועוד כהנה וכהנה. קודם כל לגבי הדיאט קולה- זה לא באמת עוזר לדיאטה וזה טעם דוחה ומגעיל אבל תהנו. לגבי האח הגדול בתור אחת שלא צופה 24/7 אני מוכרחה להגיד שהבובלילים לא מעניינים אותי ואם אני טורחת לראות אז אולי בערוץ 2 כי אין לי ערוץ אחר. ואני גם רואה דברים קצת יותר מעניינים. אתם שוכחים שבטלוויזיה יש עוד סדרות ותוכניות וערוצים וחלקם אפילו ל"משכילים" כמו ערוץ 8, ערוץ ההיסטוריה וכן הלאה. ולא כל התוכניות רדודות. כל האפק של הריאליטי עשה לי בחילה ואני לא עוקבת וזה לא מעניין אותי כל כך, אלא אם אני ממש משועממת. לגבי הסיפור של בובליל. הוא אכן לא אונס אבל לא הייתי רוצה להיות הבחורה ההיא. אולי באותו זמן היא לא חשבה פעמיים כששכבה איתו, אבל לא מאמינה שמישהי הייתה רוצה לספוג זלזול כזה. ובובליל עם כל הכבוד של זאת המכנה את חלקנו יפי נפש אינו מסכן וקשה יום. הבנאדם מרוויח טוב. הוא קבלן. תתעוררי. הבת שלו מפונקת כי ומרשה לעצמה לדבר ככה כי היא מקבלת מה שהיא רוצה. אני מכירה המוווווון אנשים שהיו להם חיים קשים ואף אחד מהם לא מדבר בצורה כזאת. זה אפילו מוריד מהערך. וכו "קשת" החליטה להביא את כל קצוות התרבות שלנו אבל לא מצאה לנכון לסנן דברים. אין לי ילדים אבל אני יודעת שילדים צופים בזה וגם אם ננסה למנוע מהם, הם יחפשו את הדרך. הילדים של היום קצת חסרי גבולות ממה שאנחנו היינו ואולי זאת הבעיה והמדיה לא מאפשרת להם לגדול להתחנך כראוי והופכת הכל לצהוב. אז לנו קל לשפוט, לנו יש חינוך וידע לכאן או לכאן וערכים מפותחים אבל מה יהיה על הילדים שצריכים לשמוע את מר בובליל מדבר ככה בטלוויזיה או לקרוא באינטרנט ולרצות לנסות גם. מודה שאני מתפתה , לא מצביעה ולא מוכנה לקחת בזה חלק. זה לא הפולחן שלי. מקווה שגם לא שלכם. |
|
מלך הארץ(לא בעסק) |
לפני 15 שנים •
15 בדצמ׳ 2008
לפני 15 שנים •
15 בדצמ׳ 2008
מלך הארץ(לא בעסק) • 15 בדצמ׳ 2008
ציטוט: ובובליל עם כל הכבוד של זאת המכנה את חלקנו יפי נפש אינו מסכן וקשה יום. הבנאדם מרוויח טוב. הוא קבלן....
לא כל קבלן מרוויח טוב, וספק רב אם קבלן שיכול להרשות לעצמו לעזוב את העבודה לכזו תקופה. אבל אני לא דואג לו, בישראל של היום (עדיין) אולי לא יתנו לו להגיש חדשות אבל בפרסומות הוא יוכל לגזור יופי של קופונים. ואולי הגיע הזמן באמת שבובליל כן יגיש חדשות, קצת אפליה מתקנת לא תזיק גם בתחום הזה, אני בטוח שישיג רייטינג לא פחות טוב מהחיימוביצ'ים. |
|
לא ספציפית |
לפני 15 שנים •
16 בדצמ׳ 2008
לפני 15 שנים •
16 בדצמ׳ 2008
לא ספציפית • 16 בדצמ׳ 2008
בובליל - זה לא דורבן שעוקץ בזמן אלא
גרביל שיצא דביל |
|
Madame T(שולטת) |
לפני 15 שנים •
16 בדצמ׳ 2008
באיזו שעה הגמר הגדול?
לפני 15 שנים •
16 בדצמ׳ 2008
Madame T(שולטת) • 16 בדצמ׳ 2008
היום הגדול הגיע, סיום תוכנית 'האח הגדול'. באיזו שעה משדרים את הגמר?
|
|
electro-z |
לפני 15 שנים •
16 בדצמ׳ 2008
Re: באיזו שעה הגמר הגדול?
לפני 15 שנים •
16 בדצמ׳ 2008
electro-z • 16 בדצמ׳ 2008
Madame T כתב/ה: היום הגדול הגיע, סיום תוכנית 'האח הגדול'. באיזו שעה משדרים את הגמר?
בדיוק באותה שעה שבה מי שמוחה נגד אי-התרבות שהזבל הזה מייצג מתאסף להציע אלטרנטיבה לבובליל וחבריו. ראשי אמ"י, קבוצת "גרעיני אמנות", אמנים ואנשי רוח יתאגדו בערב יום שלישי הבא במקביל לשידור תכנית הגמר של "האח הגדול" ברחבת מוזיאון תל אביב לעצרת אשר תקרא לשנות את סדרי העדיפויות בסדר היום התרבותי בישראל. מיטב האמנים בישראל החליטו כי הם מאסו בתרבות הראליטי שהתפתחה בשנים האחרונות במדינתנו והחליטו לנקוט עמדה מול הראליטי המוביל בישראל בשנים האחרונות – הלא הוא "האח הגדול ", האמנים אשר מנסים להראות לקהל הישראלי את "התרבות האמיתית" יתאגדו יחדיו בכדי להביעה מחאה כנגד הטרנד. להלן רשימת האמנים שהבטיחו עד כה את השתתפותם באירוע: יו"ר אמ"י יעקב מנדל, נציגי ארגון ההורים הארצי, מוקי, ניר פרידמן, ארנון פרידמן, דן תורן, שייקה לוי, פרופ' נסים קלדרון, זהבה בן, חנן יובל, יאיר גרבוז, להקת הקרקס של דולי, הבימאית נולה צ'לטון, דורי בן זאב, מיכה שטרית ועוד. עצרת למען תרבות אחרת יום ג', 16.12 החל מהשעה 19:30 ברחבת מוזיאון ת"א |
|
Madame T(שולטת) |
לפני 15 שנים •
16 בדצמ׳ 2008
לפני 15 שנים •
16 בדצמ׳ 2008
שודר בטעות פעמיים
נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שלישי דצמ' 16, 2008 3:19 pm, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
Madame T(שולטת) |
לפני 15 שנים •
16 בדצמ׳ 2008
לפני 15 שנים •
16 בדצמ׳ 2008
Madame T כתב/ה: electro-z כתב/ה: Madame T כתב/ה: היום הגדול הגיע, סיום תוכנית 'האח הגדול'. באיזו שעה משדרים את הגמר?
בדיוק באותה שעה שבה מי שמוחה נגד אי-התרבות שהזבל הזה מייצג מתאסף להציע אלטרנטיבה לבובליל וחבריו. מאת: מערכת האתר 13-12-2008 ראשי אמ"י, קבוצת "גרעיני אמנות", אמנים ואנשי רוח יתאגדו בערב יום שלישי הבא במקביל לשידור תכנית הגמר של "האח הגדול" ברחבת מוזיאון תל אביב לעצרת אשר תקרא לשנות את סדרי העדיפויות בסדר היום התרבותי בישראל. מיטב האמנים בישראל החליטו כי הם מאסו בתרבות הראליטי שהתפתחה בשנים האחרונות במדינתנו והחליטו לנקוט עמדה מול הראליטי המוביל בישראל בשנים האחרונות – הלא הוא "האח הגדול ", האמנים אשר מנסים להראות לקהל הישראלי את "התרבות האמיתית" יתאגדו יחדיו בכדי להביעה מחאה כנגד הטרנד. להלן רשימת האמנים שהבטיחו עד כה את השתתפותם באירוע: יו"ר אמ"י יעקב מנדל, נציגי ארגון ההורים הארצי, מוקי, ניר פרידמן, ארנון פרידמן, דן תורן, שייקה לוי, פרופ' נסים קלדרון, זהבה בן, חנן יובל, יאיר גרבוז, להקת הקרקס של דולי, הבימאית נולה צ'לטון, דורי בן זאב, מיכה שטרית ועוד. עצרת למען תרבות אחרת יום ג', 16.12 החל מהשעה 19:30 ברחבת מוזיאון ת"א תודה על המידע, אלקטרו. אני מבינה שאפילו הפרידמנים יבואו להפגין אבל כנראה, שכל עוד יש צרכנים ל'זבל' הזה התוכניות האלו ימשיכו להתקיים. אם כי לא מזיק, כמובן, גם להשמיע קולות שכנגד. בהצלחה למפגינים |
|
ed |
לפני 15 שנים •
16 בדצמ׳ 2008
לפני 15 שנים •
16 בדצמ׳ 2008
ed • 16 בדצמ׳ 2008
השמנתי כתב/ה: בובליל - זה לא דורבן שעוקץ בזמן אלא
גרביל שיצא דביל לכן צריך לסמס ל 2020 את הספרה חמשששש 5 לשפרה המדהימה והחביבה |
|
electro-z |
לפני 15 שנים •
16 בדצמ׳ 2008
לפני 15 שנים •
16 בדצמ׳ 2008
electro-z • 16 בדצמ׳ 2008
Madame T כתב/ה: Madame T כתב/ה: תודה על המידע, אלקטרו. אני מבינה שאפילו הפרידמנים יבואו להפגין אבל כנראה, שכל עוד יש צרכנים ל'זבל' הזה התוכניות האלו ימשיכו להתקיים. אם כי לא מזיק, כמובן, גם להשמיע קולות שכנגד. בהצלחה למפגינים עוד יש תיקווה לאמנות אמיתית http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3639511,00.html |
|