morgause(מתחלפת){מ} |
לפני 15 שנים •
15 בדצמ׳ 2008
לפני 15 שנים •
15 בדצמ׳ 2008
morgause(מתחלפת){מ} • 15 בדצמ׳ 2008
ציטוט: שני אנשי חמאס עולים לבמה כשהם גוררים שחקן צעיר לבוש מדי צה``ל, כורע על הרכי, מליט טת פניו בבכי , ``אבא ואימא, אני מתגעגע אליכם `` אמר בעברית לקול צחוקו של הקהל.
כן, בדיוק ככה אנחנו נראים להם. ובצדק. *אגב, אגם: איך בדיוק את חושבת שישחררו אותו? באילו אמצעים? מה את רוצה שהממשלה תעשה? נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שני דצמ' 15, 2008 11:16 pm, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
venus in our blood(שולטת) |
לפני 15 שנים •
15 בדצמ׳ 2008
בחירה.
לפני 15 שנים •
15 בדצמ׳ 2008
venus in our blood(שולטת) • 15 בדצמ׳ 2008
זאלופון כתב/ה: mind master כתב/ה: כל צעד שיעשה יקדם אותו אלינו
לא, לא כל צעד שיעשה יקדם אותו אלינו. למעשה, הצעדים שנעשים רק מרחיקים אותו. ההיגיון פשוט: ככל שהציבור הישראלי היסטרי יותר בנושא, מבכה יותר את החטוף, לוחץ יותר על המנהיגים - המחיר עולה, והשחרור נהיה קשה יותר. מנהיגי החמאס אינם טיפשים. ככל שאנחנו מראים כמה אנחנו פגיעים - הם רואים כמה עוד נהיה מוכנים לתת, וגם כמה הם יכולים לפגוע בנו ולנצל את העניין לטובתם. במצב כזה, אין להם שום סיבה לסיים את הסאגה הזו. וזה, כמובן, מבלי להזכיר את העובדה שמה שקורה היום סביב גלעד שליט יוביל לכך שגם כאשר הוא יחזור, אינשאללה, יהיו לבטח עוד גלעד שליטים שכאלה. קל למכור קלישאות לפיהן צעירים יחששו להתגייס אם ידעו שהמדינה לא עושה הכל למען שחרור חיילים חטופים, אבל לו אני צעיר לפני גיוס, הייתי הרבה יותר חושש להתגייס במדינה שבה מעניקים לטרוריסטים פרסים יקרי ערך בעבור חטיפת חיילים, משום שהייתי יודע שאני עלול להיות הבא בתור. אני לא מאמין שמישהו מקברניטי המדינה זקוק לעצומות כדי להזכיר לו שגלעד שליט קיים, וגם לא מאמין שמישהו מהם מתנגד לעסקת שחרור שפויה. האם הלחץ נועד להביא אותם להכנע לכל דרישה ודרישה, לשחרר בכל מחיר, מה שאולי ישמח את משפחת שליט אך ללא ספק יגרום למשפחות אחרות לבכות? אם כן, צר לי, אני לא שותף. במילים אחרות, זאולופון, אתה ב ו ח ר להיות אדיש. נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שני דצמ' 15, 2008 11:17 pm, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
Goddess Selene |
לפני 15 שנים •
15 בדצמ׳ 2008
לחתום על העצומה לשחרור גלעד שליט
לפני 15 שנים •
15 בדצמ׳ 2008
Goddess Selene • 15 בדצמ׳ 2008
http://www.habanim.org/atzuma1.html
זה חשוב! רוצים את גלעד שליט בבית לדעתו של ההמון וגם לדעתו של היחיד יש את הכוח לשנות. |
|
לפני 15 שנים •
15 בדצמ׳ 2008
לפני 15 שנים •
15 בדצמ׳ 2008
morgause כתב/ה: ציטוט: שני אנשי חמאס עולים לבמה כשהם גוררים שחקן צעיר לבוש מדי צה``ל, כורע על הרכי, מליט טת פניו בבכי , ``אבא ואימא, אני מתגעגע אליכם `` אמר בעברית לקול צחוקו של הקהל.
כן, בדיוק ככה אנחנו נראים להם. ובצדק. *אגב, אגם: איך בדיוק את חושבת שישחררו אותו? באילו אמצעים? מה את רוצה שהממשלה תעשה? כל מה שרק אפשר. ואת יודעת משהו ? אני מאמינה שלכוחות הביטחון יש מספיק דרכים וידע... זו ח ו ב ה לפעול ! בין אם הציבור ייחשף לכך ובין אם לא . וכן, כך אנו נראים. האם א ת היית מרגישה אחרת במקום גלעד ? אנשים, קחו את זה למקום האישי ש ל כ ם . אולי רק משם ניתן להבין. |
|
לפני 15 שנים •
15 בדצמ׳ 2008
עצומה
לפני 15 שנים •
15 בדצמ׳ 2008
Goddess Selene כתב/ה: http://www.habanim.org/atzuma1.html
זה חשוב! רוצים את גלעד שליט בבית לדעתו של ההמון וגם לדעתו של היחיד יש את הכוח לשנות. תודה לך תיקון קטן: להלן הלינק הנכון : http://www.habanim.org/atzuma1.html נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שני דצמ' 15, 2008 11:22 pm, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
זאלופון(שולט) |
לפני 15 שנים •
15 בדצמ׳ 2008
Re: בחירה.
לפני 15 שנים •
15 בדצמ׳ 2008
זאלופון(שולט) • 15 בדצמ׳ 2008
אגם הברבורים כתב/ה: זאלופון כתב/ה: mind master כתב/ה: כל צעד שיעשה יקדם אותו אלינו
לא, לא כל צעד שיעשה יקדם אותו אלינו. למעשה, הצעדים שנעשים רק מרחיקים אותו. ההיגיון פשוט: ככל שהציבור הישראלי היסטרי יותר בנושא, מבכה יותר את החטוף, לוחץ יותר על המנהיגים - המחיר עולה, והשחרור נהיה קשה יותר. מנהיגי החמאס אינם טיפשים. ככל שאנחנו מראים כמה אנחנו פגיעים - הם רואים כמה עוד נהיה מוכנים לתת, וגם כמה הם יכולים לפגוע בנו ולנצל את העניין לטובתם. במצב כזה, אין להם שום סיבה לסיים את הסאגה הזו. וזה, כמובן, מבלי להזכיר את העובדה שמה שקורה היום סביב גלעד שליט יוביל לכך שגם כאשר הוא יחזור, אינשאללה, יהיו לבטח עוד גלעד שליטים שכאלה. קל למכור קלישאות לפיהן צעירים יחששו להתגייס אם ידעו שהמדינה לא עושה הכל למען שחרור חיילים חטופים, אבל לו אני צעיר לפני גיוס, הייתי הרבה יותר חושש להתגייס במדינה שבה מעניקים לטרוריסטים פרסים יקרי ערך בעבור חטיפת חיילים, משום שהייתי יודע שאני עלול להיות הבא בתור. אני לא מאמין שמישהו מקברניטי המדינה זקוק לעצומות כדי להזכיר לו שגלעד שליט קיים, וגם לא מאמין שמישהו מהם מתנגד לעסקת שחרור שפויה. האם הלחץ נועד להביא אותם להכנע לכל דרישה ודרישה, לשחרר בכל מחיר, מה שאולי ישמח את משפחת שליט אך ללא ספק יגרום למשפחות אחרות לבכות? אם כן, צר לי, אני לא שותף. במילים אחרות, זאולופון, אתה ב ו ח ר להיות אדיש. אה... לא. לו הייתי אדיש, לא הייתי מגיב כלל. אני ב ו ח ר להביע את דעתי לפיה אלו שרואים עצמם כאכפתיים עלולים לעשות נזק מתוך כוונותיהם הטובות. שווה להקדיש לרעיון הזה רגע של מחשבה ולא לדחות אותו על הסף כאדישות או אטימות, גם אם בסופו של דבר לא תהיה הסכמה עמו. |
|
לפני 15 שנים •
15 בדצמ׳ 2008
זאלופון
לפני 15 שנים •
15 בדצמ׳ 2008
אז מה אתה מציע ,בעצם?
|
|
morgause(מתחלפת){מ} |
לפני 15 שנים •
15 בדצמ׳ 2008
לפני 15 שנים •
15 בדצמ׳ 2008
morgause(מתחלפת){מ} • 15 בדצמ׳ 2008
ציטוט: כל מה שרק אפשר.
גם שחרור של רוצחים נתעבים שיום למחרת יהרגו את הבת שלך? את הבת שלך, אגם, תחשבי על זה. ציטוט: אני מאמינה שלכוחות הביטחון יש מספיק דרכים וידע...
אני מאוד מקווה, משום שכח הינו הדרך היחידה לשחרר אותו. אין מה לעשות, במלחמה כמו במלחמה- לא משיגים שום דבר ע"י נחמדות. ציטוט: וכן, כך אנו נראים
כמו בכיינים עלובים, חיילי צעצוע? אם כך, אוי לנו כי אבדנו. ציטוט: האם א ת היית מרגישה אחרת במקום גלעד ?
הייתי מרגישה בדיוק אותו הדבר. אבל יש הבדל בין להרגיש לבין לפעול בצורה חכמה שתמנע צער נוסף בעתיד. וכן, גם אם היה מדובר בי, או באחי, או בבן שלי, הייתי אומרת בדיוק אותו הדבר. אסור להיות מסנוורים במידה כזאת ע"י אגואיזם. |
|
מקבי(מתחלף) |
לפני 15 שנים •
15 בדצמ׳ 2008
לפני 15 שנים •
15 בדצמ׳ 2008
מקבי(מתחלף) • 15 בדצמ׳ 2008
ציטוט: לא, לא כל צעד שיעשה יקדם אותו אלינו. למעשה, הצעדים שנעשים רק מרחיקים אותו. ההיגיון פשוט: ככל שהציבור הישראלי היסטרי יותר בנושא, מבכה יותר את החטוף, לוחץ יותר על המנהיגים - המחיר עולה, והשחרור נהיה קשה יותר. מנהיגי החמאס אינם טיפשים. ככל שאנחנו מראים כמה אנחנו פגיעים - הם רואים כמה עוד נהיה מוכנים לתת, וגם כמה הם יכולים לפגוע בנו ולנצל את העניין לטובתם. במצב כזה, אין להם שום סיבה לסיים את הסאגה הזו.
וזה, כמובן, מבלי להזכיר את העובדה שמה שקורה היום סביב גלעד שליט יוביל לכך שגם כאשר הוא יחזור, אינשאללה, יהיו לבטח עוד גלעד שליטים שכאלה. קל למכור קלישאות לפיהן צעירים יחששו להתגייס אם ידעו שהמדינה לא עושה הכל למען שחרור חיילים חטופים, אבל לו אני צעיר לפני גיוס, הייתי הרבה יותר חושש להתגייס במדינה שבה מעניקים לטרוריסטים פרסים יקרי ערך בעבור חטיפת חיילים, משום שהייתי יודע שאני עלול להיות הבא בתור. אני לא מאמין שמישהו מקברניטי המדינה זקוק לעצומות כדי להזכיר לו שגלעד שליט קיים, וגם לא מאמין שמישהו מהם מתנגד לעסקת שחרור שפויה. האם הלחץ נועד להביא אותם להכנע לכל דרישה ודרישה, לשחרר בכל מחיר, מה שאולי ישמח את משפחת שליט אך ללא ספק יגרום למשפחות אחרות לבכות? אם כן, צר לי, אני לא שותף. אני בכלל לא בא לפה יותר... אבל אותך, אותך אני דווקא אוהב, וכרגיל מוצא את עצמי בהסכמה איתך ועם הואן (לא חואן - הואן, הכלב מהסילמריליון של טולקין). גלעד שליט הוא חייל. חלק מתפקידו הוא לתת את חייו למען המדינה. לשם כך נולד, גודל, אומן ונשבע אמונים - כמו כולנו. אין שום 'חובה' לשחררו. להיפך - יש חובה, למען ביטחון המדינה ואזרחיה, להגיד לו יפה שלום, או לחילופין לחלצו באמצעים צבאיים *בלבד*. הפכנו מאומת חלוצים ספארטנים וקשוחים, לאומה יבבנית, חלשה ומתבכיינת. די לפסטי-גלעדשליט הזה! אתם אפילו לא תופסים כמה נזק אתם עושים - האויב חכם, האויב פיקח, הוא מכיר אותנו ולומד אותנו, והוא לא יוותר. חבל שאתם מוותרים כל-כך מהר. נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שני דצמ' 15, 2008 11:36 pm, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
מיינד |
לפני 15 שנים •
15 בדצמ׳ 2008
אי תגובה = תגובה , משוואה חדשה
לפני 15 שנים •
15 בדצמ׳ 2008
מיינד • 15 בדצמ׳ 2008
אם נשב בשקט נמשיך בדיוק את מה שקרה עד היום
מחוות אין ספור ותוצאות אפס האדישות היא זו שגורמת לאי עשייה נכון שההמון לא יכול להחזיר באופן פיזי את גלעד אך ההמון יכול וצריך לגרום לממשל לממש את החובה שלו להחזיר את גלעד זאלפון , רון ארד נעלם הפעם הראשונה שעשו מעשה אקטיבי היה כאשר תפסו את עובייד שנים אחרי שרון ארד נעלם ה"צדיק" לא זכר אם לא תעורר רעש , הממשל ימשיך בדרך האי עשייה |
|