לילה טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

צריכה תשובות,,,,

שייין
לפני 15 שנים • 21 בדצמ׳ 2008

צריכה תשובות,,,,

שייין • 21 בדצמ׳ 2008
בת זוגתי מאוד נמשכת לעניין השליטה מרגישה כמו מלכה,,, טוענת שאני לא אוכל לעמוד בזה... איך אוכל לדעת? מעולם לא ניסיתי זאת,, ועושה רושם שהיא לא מוכנה לשתף פעולה מחשש שאפגע . האם ניתן ללמוד זאת? האם מערכת היחסים בינינו תשתנה? האם להיות שפחה שלה זה אומר כל הזמן 24 שעות, או רק לפעמים? מהו הגבול? האם ישנו איזשהו גבול? האם עליי לנסות זאת אם משהיא אחרת לפני שאחליט? אני לסבית כך שאשמח לשמוע ממשהיא כמוני,,,
Halrloprillalar
לפני 15 שנים • 22 בדצמ׳ 2008
Halrloprillalar • 22 בדצמ׳ 2008
בקשת תשובה ממי שהיא כמוך ואני לא בטוח שאני עומד בדרישות, למרות שאני דווקא נמשך לנשים icon_biggrin.gif

ועכשיו ברצינות -

הייתי הסיטואציה דומה עם בת הזוג שלי, שהיא וינילית ביסודה.
בשלב כל שהוא היא נחשפה לנטיות הקינקיות שלי ושחקנו בקשירות כמתחלפים. אבל לא נכנסנו למשחקי שליטה.
אבל לפני מספר חודשים, כנראה מתוך עייפות מצטברת מהמצב, התחלתי להתעניין במשחקי שליטה, ואמרתי לבת הזוג שלי שבמידה מסוימת אני רוצה להיות הנשלט שלה. לא נשלט במשרה מלאה, אלא במיטה.
באופן מפתיע זה התגלה כמהלך מוצלח מאוד. ביום היינו זוג רגיל, אבל בלילה היא לקחה את היוזמה ואת השליטה לעצמה, ונראה שמאוד נהנתה מהתפקיד. המהלך אומנם שינה במידה מסוימת את היחסים שלנו, אבל לאו דווקא לרע.
כשהרגשנו שהמשחק ביחסי השליטה מיצה את עצמו - הפסקנו, וחזרנו ליחסים רגילים שלנו, שרק השתפרו כתוצאה מהניסוי. לא נגרם שם נזק.

המסקנות שלי:
אין לך מה לחשוש מלהיכנס ליחסי שליטה עם בת הזוג שלך
אפשר לנהל יחסי שליטה חלקיים, מוגבלים לזמן או לסיטואציה מסוימת. לא חייבים 24/7
אתם יכולים לנסות ואם הניסוי לא יצליח ניתן לחזור ליחסים רגילים. היחסים הרגילים שלכם לא רק שלא יפגעו אלא דווקא יצאו נשכרים מהמצב.
לא כדאי לנסות עם מי שהיא אחרת. היחסים עם בת זוג קבוע ואוהבת הם הערובה להצלחת הניסוי.
פעם פרח​(נשלטת)
לפני 15 שנים • 22 בדצמ׳ 2008

Re: צריכה תשובות,,,,

פעם פרח​(נשלטת) • 22 בדצמ׳ 2008
שייין כתב/ה:
בת זוגתי מאוד נמשכת לעניין השליטה מרגישה כמו מלכה,,, טוענת שאני לא אוכל לעמוד בזה... איך אוכל לדעת? מעולם לא ניסיתי זאת,, ועושה רושם שהיא לא מוכנה לשתף פעולה מחשש שאפגע . האם ניתן ללמוד זאת? האם מערכת היחסים בינינו תשתנה? האם להיות שפחה שלה זה אומר כל הזמן 24 שעות, או רק לפעמים? מהו הגבול? האם ישנו איזשהו גבול? האם עליי לנסות זאת אם משהיא אחרת לפני שאחליט? אני לסבית כך שאשמח לשמוע ממשהיא כמוני,,,

(אני לא לסבית, ואלה שאלות בסיסיות למדי, ולא נראה לי שזה מאוד משנה)
בעיניי החוקים היחידים הם:
תקשורת
פתיחות
SSC - Safe Sane Consensual
(שפוי, בטוח ובהסכמה)

הגבולות נקבעים ביניכם.
יש סוגים שונים של שליטה, דרגות שונות, צורות שונות.

ולגבי התגובה שלה:
אולי היא חושבת שהשליטה שהיא אוהבת לא תתאים לך,
אולי לא מתאים לה לנסות את זה איתך, בדיוק בגלל העובדה שאת בת זוג שלה.
לפעמים הריחוק בין שולטת ונשלטת חשוב ליחסי השליטה.

האם הקשר שלכם ישתנה ?
סביר להניח שכן.

האם להיות שפחה שלה זה אומר כל הזמן 24 שעות, או רק לפעמים?
אין תשובה, זה מאוד שונה מקשר לקשר.
לכל אדם, ולכל זוג יש את הצרכים שלו.

האם עליי לנסות זאת אם משהיא אחרת לפני שאחליט?
תלוי בכן לגמרי.
אם הקשר ביניכן מאפשר זאת, זו יכולה להיות אופציה טובה.
natti​(נשלטת)
לפני 15 שנים • 23 בדצמ׳ 2008
natti​(נשלטת) • 23 בדצמ׳ 2008
דולפין כחול כתב/ה:
בקשת תשובה ממי שהיא כמוך ואני לא בטוח שאני עומד בדרישות, למרות שאני דווקא נמשך לנשים icon_biggrin.gif

ועכשיו ברצינות -

הייתי הסיטואציה דומה עם בת הזוג שלי, שהיא וינילית ביסודה.
בשלב כל שהוא היא נחשפה לנטיות הקינקיות שלי ושחקנו בקשירות כמתחלפים. אבל לא נכנסנו למשחקי שליטה.
אבל לפני מספר חודשים, כנראה מתוך עייפות מצטברת מהמצב, התחלתי להתעניין במשחקי שליטה, ואמרתי לבת הזוג שלי שבמידה מסוימת אני רוצה להיות הנשלט שלה. לא נשלט במשרה מלאה, אלא במיטה.
באופן מפתיע זה התגלה כמהלך מוצלח מאוד. ביום היינו זוג רגיל, אבל בלילה היא לקחה את היוזמה ואת השליטה לעצמה, ונראה שמאוד נהנתה מהתפקיד. המהלך אומנם שינה במידה מסוימת את היחסים שלנו, אבל לאו דווקא לרע.
כשהרגשנו שהמשחק ביחסי השליטה מיצה את עצמו - הפסקנו, וחזרנו ליחסים רגילים שלנו, שרק השתפרו כתוצאה מהניסוי. לא נגרם שם נזק.

המסקנות שלי:
אין לך מה לחשוש מלהיכנס ליחסי שליטה עם בת הזוג שלך
אפשר לנהל יחסי שליטה חלקיים, מוגבלים לזמן או לסיטואציה מסוימת. לא חייבים 24/7
אתם יכולים לנסות ואם הניסוי לא יצליח ניתן לחזור ליחסים רגילים. היחסים הרגילים שלכם לא רק שלא יפגעו אלא דווקא יצאו נשכרים מהמצב.
לא כדאי לנסות עם מי שהיא אחרת. היחסים עם בת זוג קבוע ואוהבת הם הערובה להצלחת הניסוי.

אני מסכימה איתך לגבי הניסוי, אם לא תנסו איך תדעו.
דבר אחד כן הייתי ממליצה הוא להיות עם עיניים פתוחות וקשובות לכל דבר.
אצלנו שרצינו לנסות דבר חדש, זה זרק אותי למקמות לא טובים, עד כדי שבירה.
מכיוון שהוא היה קשוב אלי, הוא הבין שמשהו לא בסדר והכל נעצר.

ותהנו ... והרבה
מישלי
לפני 15 שנים • 24 בדצמ׳ 2008

לדבר...

מישלי • 24 בדצמ׳ 2008
בעיניי הכי חשוב זה תקשורת ברורה ופתוחה.
תדברו על הדברים הכי מפורט שאפשר,
אם מביך אפשר לכתוב אחת לשניה...
תתחילו בהתנסויות קינקיות קלות, תראו אם נעים, אם מתאים,
אם כן, תעלו עוד שלב.
אם לא, תעצרו, תדברו, תסיקו מסקנות.

כמו שכתבו המגיבים לפניי, המימוש הוא מגוון ואישי,
כל אחד יוצר את הבדס"מ שלו, בצורה שמתאימה לו ( :

ובהצלחה
Loly
לפני 15 שנים • 26 בדצמ׳ 2008

Re: צריכה תשובות,,,,

Loly • 26 בדצמ׳ 2008
שייין כתב/ה:

ובכן..תוכיחי לה שאת מוכנה, שהיא יכולה לשלוט בך ככה.
זה לא משהו שלומדים אותו, זה משהו שיותר מרגישים לפי דעתי.
שכנעי אותה לנסות, ואם לא יילך אז תפסיקו.
מערכת היחיסים כן תשתנה ביניכן רק לטובה, מכיוון שאם אתן עושות את זה ובסופו של דבר נהנות מזה, הרי הרווחתן.
ואם אתן לא נהנות אז אתן מפסיקות וממשיכות הלאה.

להיות שפחה שלה זה לא אומר כל הזמן, זה משחק תפקידים שאפשר לעשות בכל זמן שרק תרצו.
הגבול הוא מה שאת כבר לא יכולה לסבול, כמו דם או..לצרף עוד מישהי או מישהו לזה.
או שהיא מכאיבה לך ברמה שאת לא יכולה לקחת את זה יותר ואת אומרת מילה כלשהי שאתן קובעות מראש כמו "גבול"(מילה לדוגמא) והיא צריכה לעצור.

אם מבחינת חברה שלך זה בסדר שתתנסי אצל מישהי אחרת עשי זאת.
למרות שאני ממליצה שתעשי זאת עם חברה שלך שמכירה אותך.
    התגובה האהובה בשרשור