walking dead |
לפני 15 שנים •
23 בדצמ׳ 2008
לפני 15 שנים •
23 בדצמ׳ 2008
walking dead • 23 בדצמ׳ 2008
אני תמיד בעד סאטירה - אבל רק כשהיא שנונה, אינטליגנטית ומושחזת.
לצערנו, יש אנשים שרף ההומור שלהם נמוך דיו לחשוב שגם בדיחה דלוחה כמו זו שפתחה את השרשור הזה מצחיקה. הו וול. |
|
TV_Eye(שולט) |
לפני 15 שנים •
23 בדצמ׳ 2008
Re: tv המתוק
לפני 15 שנים •
23 בדצמ׳ 2008
TV_Eye(שולט) • 23 בדצמ׳ 2008
פרלין כתב/ה: slu כתב/ה: אנשים שאתה מעריך את דעתם והיא חשובה לך, שמע לדברם, הם גם בד"כ יבינו את כוונתך..
אחרים.. טוב, הרי לא באמת אכפת מה הם חושבים ... יש לך חוש הומור נדיר. אם גם לא כולם מסוגלים להבינו. חזק והמשך... s אה. אז זה מה שהיה פה! חוש הומור נדיר... איך פיספסתי את זה? למה אף אחד לא אמר לי? המממ איך פיספסת? אני מאמין שלא היית מזהה הומור גם אם הוא היה מכה בך עם מקל (סלפסטיק זה גם סוג של הומור) |
|
IvoryDom |
לפני 15 שנים •
23 בדצמ׳ 2008
אכן חוש הומור נדיר
לפני 15 שנים •
23 בדצמ׳ 2008
IvoryDom • 23 בדצמ׳ 2008
ואולי טוב שכך.
רצוי שיהיה כלכך נדיר, עד שלא נזכה לשזוף בו את עינינו. אבל כנראה כך נשמע חוש הומור של אנשים שבחרו לסלוח לשכוח וגם לחשוב שעבריין מין מורשע ראוי בעלים של מועדון בדס"מי. |
|
mind games(מתחלפת) |
לפני 15 שנים •
23 בדצמ׳ 2008
לפני 15 שנים •
23 בדצמ׳ 2008
mind games(מתחלפת) • 23 בדצמ׳ 2008
מזל טוב TV,
ירדת לאחת הרמות הכי נמוכות שיש. זלזלת לא רק בציבור הנשים באתר או בבדס"מ אלא בציבור הנשים בכלל. אי אפשר להשוות בין אי תשלום דו"ח לבין אונס! העירייה לא סובלת מכך כל חיה ולא חווה טראומה קשה עקב אי תשלום דו"ח. אני אמרתי כבר מזמן ואחזור על כך שוב ושוב ולא מעניין אותי מה אחרים חושבים - לא מוכנה לפרנס אנס! ולא מעניין אותי שהוא ישב בכלא ו"שילם את חובו לחברה" ולא מעניין אותי שתהרס לו המשפחה. הוא היה צריך לחשוב על זה לפני שהרס למישהי את החיים. אין בי שום רחמים כלפיו ואני לא חושבת שאם אין ליין מסיבות בדס"מ בנו-לימיט נגרם נזק גדול לקהילה. אז יהיה ליין במקום אחר שהבעלים שלו לא אנס מישהי. |
|
dr passport |
לפני 15 שנים •
23 בדצמ׳ 2008
לפני 15 שנים •
23 בדצמ׳ 2008
dr passport • 23 בדצמ׳ 2008
אם כבר בסאטירה עסקינן
רבין הואו פרידמן מת או פרידמן רגיל?(משידורי האחות הגדולה ולא דעתי כלל) מה תגידו על זה? |
|
Tish Adams |
לפני 15 שנים •
23 בדצמ׳ 2008
לפני 15 שנים •
23 בדצמ׳ 2008
Tish Adams • 23 בדצמ׳ 2008
לדעתי, אתם מפספסים את הפואנטה ואתם מתעקשים להמשיך ולפספס אותה.
TV ניסה להבליט תופעה פה בכלוב שאינה קשורה לאונס ו/או לדו"חות. מיותר שאסביר למה התכוון, זה נעשה בעמ' קודמים. מה שכן, שתפתם פעולה יופי. הוא הוכיח בדיוק את מה שעמד מאחורי הסאטירה שהעלה כאן. Tame פרט בתגובתו (עמ' 3) על "הטרמה של סכימת תגובה" ואני מסכימה איתו. גם לי יש אחת כזאת משלי. נושא האונס הוא נושא חשוב, רגיש וכאוב אצל אחוז מהגולשות/ים כאן וחלילה אין המעטה במשמעותו. לא מצאה חן בעינכם הסאטירה, אל תצחקו. לעומת זאת, אני רואה בהתגוננות הזאת חיסרון. לא כל אחד ידע שיש לכן/ם משקעים ולא כל אחד יתחשב גם אם ידע. אני לא שופטת אבל, גם לי יש נקודה רגישה דומה. אני בוחרת בתגובה אחרת עם כל ההבטים הפסיכולוגיים שלה, המשקעים, האינסטינקטים או איך שתקראו לזה. אישית, אני קוראת לזה התמודדות. |
|
Tame |
לפני 15 שנים •
23 בדצמ׳ 2008
עוד דבר אחד קטן
לפני 15 שנים •
23 בדצמ׳ 2008
Tame • 23 בדצמ׳ 2008
אני רואה שמתישהו בעמוד 4 איכשהו כולם הפסיקו לתקוף אותי ועברו להפניית החיצים לטיוי..
את הרעיון של טיוי, בפוסט שפתח את השרשור גם אני קראתי, ולא סתם קראתי, השתעשעתי ממנו, ולא סתם השתעשעתי אלא המשכתי את הרעיון בפוסט שלי. הפוסט (הראשון) שלי אם כן מהווה המשך ישיר של הפוסט של טיוי והוא בנוי על הרעיון שלו. ככה שאם נשארה לכם אש אתם יכולים להפנות גם אלי, אני אשמח להמשיך להסביר ולהסביר. (אם שמתם לב כבר פעמיים נאמר לי, אחת ע"י פרלין ואחת ע"י breathless שהפוסט של טיוי הוא הנושא שעומד על הפרק ובשתי הפעמים עניתי כאילו דיברו על הפוסט שלי וכנראה שגם אמשיך כך כי בפועל השרשור גם שלי ואני מעוניין שישאר כזה). אגב, מישהו מהמגיבים כנגד הפוסט אי פעם סיפר או צחק או שתק בפני בדיחת שואה? מישהו מכם ראה את הסדרה סאות'פארק (לא שאני משווה את עצמי לענקים האלו) וצחק? ודבר אחרון, לא לחינם לפני כל תוכנית סאטירה יש בדרך כלל שקופית שמתנצלת מראש על כל פגיעה שלא תהיה, כשעוסקים בסאטירה אפשר להיות בטוחים מראש שהצדדים המתוארים בה כנראה לא יאהבו אותה ולא משנה אם מדובר באונס או ברצח או בגזענות או בשואה (אגב אם ראיתם את הפרק בסאות'פארק שבו מתוארים חברי PITA שזה ארגון שמציל בעלי חיים ועושה המון טוב ככאלו ששוכבים עם בעלי החיים ומולידים יצורים מזוויעים - אולי בתור פעיל למען זכויות בעלי חיים אני צריך לקחת את זה אישית שכן אם ניקח את כמות הסבל האנושי בעולם בלי להתחשב לרגע בהבדל, אז יש הרבה יותר בעלי חיים שסובלים והסבל שלהם יותר חריף, איך הם מעיזים לצחוק על נושא שכזה? תחשבו על כלב קטן, גור שעבר התעללות, שזרקו אותו לזירה של קרבות כלבים, שננשך, שנזרק..תחשבו על אלפי כאלה.. ועוד גורים של בעלי חיים אחרים שאימם נשחטה מול עיניהם.. ואני בכוונה לוקח את זה לכיוון הריגשי, כמובן שאני לא משווה את בעלי החיים לאונס אלו שני דברים שונים... אבל איך אפשר לדעתכם לצחוק על דבר כזה? עובדה שאפשר וזה אפילו יצא מצחיק ולא, זה לא שינה את דעתי לגבי הארגון או את רצוני לעזור לבעלי חיים, אבל זה גרם לי להסתכל בעצמי ולבדוק אם אני לוקח את הנושא בפרופורציות הנכונות. אני חושב שפרופורציות היא מילת המפתח שיכולה לעזור לנו להבין את ההתנהלות שלנו בכלוב). |
|
סדום והמורה(מתחלפת) |
לפני 15 שנים •
23 בדצמ׳ 2008
איך??? איך אתם מעוותים הכל!
לפני 15 שנים •
23 בדצמ׳ 2008
סדום והמורה(מתחלפת) • 23 בדצמ׳ 2008
מי אמר שמדברים כאן על רוני?? מדברים כאן עליכם והנטיה שלכם לקפוץ בלי לקרוא באמת.
הוא בסך הכל ניסה להגיב בהומור לכל החמורים שקופצים בראש באתר הזה. איך יש לכם נטיה לעוות הכל. אני מאחלת לכם שתלמדו לקחת דברים בפרופורציה ולעשות הפרדה בין דברים.. שכן הפוסט הזה לא מדבר על רוני גלילי. אבל כמו שטיש אמרה.. טיוי הוכיח את טענתו מעל ומעבר עם התגובות שלכם. טיוי אני אישית מצאתי את הפוסט שלך מצחיק ומשעשע. |
|
slu |
לפני 15 שנים •
23 בדצמ׳ 2008
ועוד קטנה בעניין סאטירה..
לפני 15 שנים •
23 בדצמ׳ 2008
slu • 23 בדצמ׳ 2008
אחותו הגדולה של ההומור אם תרצו, לא לחינם קשה "לעכל" אותה, היא בד"כ עוסקת בלשקף ולהקצין מצבים המראים חברה ואנשים כהווייתם, טיבעי שיהיו כאלה שיעדיפו להפנות מבט ואפילו להפנות אצבע...
אמרתי כבר בעבר שבביקורת יש בעיקר מן המבקר עצמו. טי אל תיקח ללב, בשביל להנות מסאטירה צריך קודם להבין אותה. לכן היא לא לכולם. s |
|
bael{בורדו בי} |
לפני 15 שנים •
23 בדצמ׳ 2008
לא זוכר...
לפני 15 שנים •
23 בדצמ׳ 2008
bael{בורדו בי} • 23 בדצמ׳ 2008
מפגרים מנטאלית.....כבר אמרתי?
חוש הומור למכירה.....סוף עונה....גם ככה השוק חלש. |
|