שימושית(נשלטת) |
לפני 15 שנים •
31 בדצמ׳ 2008
יומולדת שמח ל-D-HUNTER!!
לפני 15 שנים •
31 בדצמ׳ 2008
שימושית(נשלטת) • 31 בדצמ׳ 2008
לפני בערך חצי שנה כשפגשתי אותך.. בין מטחי המילים וההברות שלי שאלתי אותך..
מה הסמנטיקה שלך לימי הולדת.. האמת שענית לי דיי באדישות.. שאין יותר מידיי.. היום יש לך יומולדת.. מאסטר אהוב שלי.. וכנראה שהסמנטיקה שלך קצת גדלה.. שברתי את הראש מה כבר סטודנטית ענייה כמוני... יכולה לתת לאיש שגרם לה להיות האישה-שפחה הכי מאושרת בעולם כולו.. הכל נראה כלכך פשטני.. חברה טובה הציעה.. תביאי לו משהו קטן.. סימבולי.. מה שמיד הדליק אצלי ניצוץ שובבות בעיניים.. הצבעתי על עצמי בשמחה.. הנה משהו קטן.. רק חסר לי לי סרט.. עטיפה נראית לי מיותרת.. היום אומנם אני לא אוכל לחגוג איתך.. אבל אני יכולה להבטיח לך.. שאני.. כבר שלך.. אותי הסימבולית תקבל בהזדמנות אחרת.. אני אוהבת אותך.. המון.. ומקווה בשבילך רק לטוב.. שתגשים איתי פנטזיות.. תתרגש.. תחצה גבולות.. ותאהב.. עד אין קץ.. מתגעגעת ואוהבת אותך בכל ליבי.. השימושית שלך. |
|
המלכהFM(שולטת) |
לפני 15 שנים •
31 בדצמ׳ 2008
Re: יומולדת שמח ל-D-HUNTER!!
לפני 15 שנים •
31 בדצמ׳ 2008
המלכהFM(שולטת) • 31 בדצמ׳ 2008
שימושית כתב/ה: לפני בערך חצי שנה כשפגשתי אותך.. בין מטחי המילים וההברות שלי שאלתי אותך..
מה הסמנטיקה שלך לימי הולדת.. האמת שענית לי דיי באדישות.. שאין יותר מידיי.. היום יש לך יומולדת.. מאסטר אהוב שלי.. וכנראה שהסמנטיקה שלך קצת גדלה.. שברתי את הראש מה כבר סטודנטית ענייה כמוני... יכולה לתת לאיש שגרם לה להיות האישה-שפחה הכי מאושרת בעולם כולו.. הכל נראה כלכך פשטני.. חברה טובה הציעה.. תביאי לו משהו קטן.. סימבולי.. מה שמיד הדליק אצלי ניצוץ שובבות בעיניים.. הצבעתי על עצמי בשמחה.. הנה משהו קטן.. רק חסר לי לי סרט.. עטיפה נראית לי מיותרת.. היום אומנם אני לא אוכל לחגוג איתך.. אבל אני יכולה להבטיח לך.. שאני.. כבר שלך.. אותי הסימבולית תקבל בהזדמנות אחרת.. אני אוהבת אותך.. המון.. ומקווה בשבילך רק לטוב.. שתגשים איתי פנטזיות.. תתרגש.. תחצה גבולות.. ותאהב.. עד אין קץ.. מתגעגעת ואוהבת אותך בכל ליבי.. השימושית שלך. משומשת קטנה,
את מקסימה גדולה!!! כמה כייף לראות שחבר כמוך מצא את ה"קטנה" שלו. נהנתי בסשן המשותף, שמחה שמצאתם זה את זו......מחכה למסיבת ה"שנה" שלכם זוג חביב. אנטרון שלייייייי, מזל טוב כפרולה! אוהבתתתתתת |
|
lady inBlack |
לפני 15 שנים •
31 בדצמ׳ 2008
לפני 15 שנים •
31 בדצמ׳ 2008
lady inBlack • 31 בדצמ׳ 2008
האנטר חבר יקר
כמה טוב שקיימים אנשים כמוך בסביבה תמיד דואג לחייך חיוך אמיתי לתת הרגשה טובה אדם נפלא ומקסים ואיש שיחה מעולה המון המון מזל טוב עד 120 מאחלת לך אינסוף אושר והגשמה עצמית בכל תחום זוגיות טובה, סקס טוב, פרנסה... והכי חשוב תמשיך להיות מי שאתה! |
|
נסיכת החלומות |
לפני 15 שנים •
31 בדצמ׳ 2008
לפני 15 שנים •
31 בדצמ׳ 2008
נסיכת החלומות • 31 בדצמ׳ 2008
יא צייד
גדלת בשנה.! המון המון מזל טוב ובריאות לימים של כייף שתעשו חיים ואהבה ושלא תמהר להתעייף שיהיה לך הכל מהכל ואפילו הרבה יותר, ושתמיד החיוך הגדול על פנייך יחתם וישאר. המון של מזל טוב נשיקות וכייף חיים מאיתנו, בודילולי. |
|
שיר כאב(שולטת){סוליקר} |
לפני 15 שנים •
31 בדצמ׳ 2008
לפני 15 שנים •
31 בדצמ׳ 2008
שיר כאב(שולטת){סוליקר} • 31 בדצמ׳ 2008
מזל טוב לתתי, האיש הכי נחמד כאן.
כן, נחמד זאת מחמאה. מאחלת לך הרבה אושר, לבד ועם בת זוגך האוהבת. יום הולדת שמח! |
|
להבה חשופה |
לפני 15 שנים •
31 בדצמ׳ 2008
יום הולדת שמח לצייד!@!
לפני 15 שנים •
31 בדצמ׳ 2008
להבה חשופה • 31 בדצמ׳ 2008
לצייד יום הולדת והשמחה רבה.
ברכות ואיחולים רבים הולדתך. יום הולדת שמח. להבה חשופה.!@! |
|
lionize |
לפני 15 שנים •
31 בדצמ׳ 2008
מזל טוב!!!!!
לפני 15 שנים •
31 בדצמ׳ 2008
lionize • 31 בדצמ׳ 2008
ממממממממ
מזל טוב..... שכל משאלותיך יתגשמו....... נו אני לא יודעת מה אומרים בסיטואציות שכאלה תודה על זה שאתה גורם לשימושית אושר גדול תישאר עוד הרבה זמן ותביא לי אחיינים בקרוב שוב מזל טוב |
|
kakleta(לא בעסק) |
לפני 15 שנים •
31 בדצמ׳ 2008
לפני 15 שנים •
31 בדצמ׳ 2008
kakleta(לא בעסק) • 31 בדצמ׳ 2008
מזל טוב, הצייד, ליום הולדתך!
|
|
Toxic Princess |
לפני 15 שנים •
31 בדצמ׳ 2008
לפני 15 שנים •
31 בדצמ׳ 2008
Toxic Princess • 31 בדצמ׳ 2008
מותקקק.... המון המון המון מזל טוב!!!
שיהיה יום הולדת שמח, שתיהיה שנה מדהימה... איזה תאריך מיוחד יש לך מגניב! שתזכה להגשמה של כל משאלה, רצון, פנטזיה, בקשה, כמיהה, ואיחול - בצורה הטובה ביותר. ולשניכם יחד- המון אהבה, הנאה, חברות, הדדיות, והבנה. Happy birthday and a happy new year |
|
אין שם 1234 |
לפני 15 שנים •
31 בדצמ׳ 2008
ציייייידדדדדדדדד
לפני 15 שנים •
31 בדצמ׳ 2008
אין שם 1234 • 31 בדצמ׳ 2008
הופ הופ טרללה גדלת בשנהההההההההה!!!!
מזל טוב יקירי! מאחלת לך בריאות אושר אהבה הגשמה עצמית וכל מה שתאחל לעצמך- לו יהי!! נשיקות וחיכוכים |
|