לילה טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

ספוקולום מי מכיר מי יודע?

דווקא
לפני 17 שנים • 2 בדצמ׳ 2008

ספוקולום מי מכיר מי יודע?

דווקא • 2 בדצמ׳ 2008
חברים יקרים אני די חדש בתחום ונדלקתי קשות על עניין המדיקל. אז יש לי מספר שאלות על המכשיר המסתורי ואני אשמח לכל סיוע והכוונה:

1. היכן קונים בארץ? רק בחנות של צביקה או דרך הנט?
2. האם ניתן להשתמש בספקולום הרגיל גם לאנאלי? אנאלי וגברים בכלל יותר מעניינים אותי...
3. יש איזה הוראת אזהרה בחניות המקוונות ש" לא להשתמש בשימוש אנאלי למי שלא יודע איך" ...
להתייחס לזה ברצינות? ואם כן אז מה אני צריך לדעת?

תודה רבה מראש ואהבה רבה....
נולי נולי
לפני 17 שנים • 2 בדצמ׳ 2008
נולי • 2 בדצמ׳ 2008
יש היום חדש פעמיים. הם בריאים יותר כי שימושם פעמי. את המתכתיים חייבם לחטא והיטב. לא משנה כמה האנוס נוקה.
teacher teacher​(שולט)חשבון מאומת
teacher​(שולט)חשבון מאומת
לפני 17 שנים • 1 בינו׳ 2009
teacher​(שולט)חשבון מאומת • 1 בינו׳ 2009
וגינאלי:

אנאלי:

הבעיה עם ציוד מפלסטיק, שבחנויות לאספקה רפואית זה נמכר בארגזים ולא ביחידות בודדות...
וכמובן, זה נראה הרבה (הרבה!) פחות מפחיד מזה שעשוי נירוסטה.
הוא הוא​(שולט)

מנסיון

הוא​(שולט) • 1 בינו׳ 2009
הפלסטיק שביר לעיתים
לא נעים בכלל
Dan_Kap Dan_Kap​(שולט)​{f,yt,D,תכ}

Re: ספוקולום מי מכיר מי יודע?

Dan_Kap​(שולט)​{f,yt,D,תכ} • 1 בינו׳ 2009
דווקא כתב/ה:
חברים יקרים אני די חדש בתחום ונדלקתי קשות על עניין המדיקל. אז יש לי מספר שאלות על המכשיר המסתורי ואני אשמח לכל סיוע והכוונה:

1. היכן קונים בארץ? רק בחנות של צביקה או דרך הנט?
2. האם ניתן להשתמש בספקולום הרגיל גם לאנאלי? אנאלי וגברים בכלל יותר מעניינים אותי...
3. יש איזה הוראת אזהרה בחניות המקוונות ש" לא להשתמש בשימוש אנאלי למי שלא יודע איך" ...
להתייחס לזה ברצינות? ואם כן אז מה אני צריך לדעת?

תודה רבה מראש ואהבה רבה....

1. אפשר לקנות אצל ספקי ציוד רפואי, בלי לשלם פרמיות בגלל שאתה קונה בחנות מין - http://www.rom-guide.co.il/020_Heb/100_ProductSuppliers_Heb.aspx?Product=183_%D7%A1%D7%A4%D7%A7%D7%95%D7%9C%D7%95%D7%9D+-+%D7%9E%D7%AA%D7%9B%D7%AA

2. אצל צביקה לא קונים - הוא הרי האיש שנתן ל"אדון האור" לנהל את הפורומים אצלו אחרי שהוא נזרק מכל אתרי הבדסמ בארץ בעקבות קילור אדם מתחת לגיל 18.

3. קיימים דגמים שונים של ספקולום לפי הייעוד, ספקולום ואגינאלי וספקולום אנאלי שונים במבנה שלהם:
אנאלי

ואגינאלי

וכמובן, ספקולום אנאלי, בפעולה