שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

לכל הלוחמים שם בדרום..

tch​(נשלט)
לפני 15 שנים • 4 בינו׳ 2009

איני אדם דתי אבל...

tch​(נשלט) • 4 בינו׳ 2009
מִי שֶׁבֵּרַךְ אֲבותֵינוּ אַבְרָהָם יִצְחָק וְיַעֲקב הוּא יְבָרֵךְ אֶת חַיָּלֵי צְבָא הֲגַנָּה לְיִשְׂרָאֵל,
הָעומְדִים עַל מִשְׁמַר אַרְצֵנוּ וְעָרֵי אֱלהֵינוּ מִגְּבוּל הַלְּבָנון וְעַד מִדְבַּר מִצְרַיִם
וּמִן הַיָּם הַגָּדול עַד לְבוא הָעֲרָבָה בַּיַּבָּשָׁה בָּאֲוִיר וּבַיָּם. יִתֵּן ה' אֶת אויְבֵינוּ הַקָּמִים עָלֵינוּ נִגָּפִים לִפְנֵיהֶם.
הַקָּדושׁ בָּרוּךְ הוּא יִשְׁמר וְיַצִּיל אֶת חַיָלֵינוּ מִכָּל צָרָה וְצוּקָה וּמִכָּל נֶגַע וּמַחְלָה
וְיִשְׁלַח בְּרָכָה וְהַצְלָחָה בְּכָל מַעֲשֵׂה יְדֵיהֶם.
יַדְבֵּר שׂונְאֵינוּ תַּחְתֵּיהֶם וִיעַטְרֵם בְּכֶתֶר יְשׁוּעָה וּבְעֲטֶרֶת נִצָּחון.
וִיקֻיַּם בָּהֶם הַכָּתוּב: כִּי ה' אֱלהֵיכֶם הַהלֵךְ עִמָּכֶם לְהִלָּחֵם לָכֶם עִם איבֵיכֶם לְהושִׁיעַ אֶתְכֶם:
וְנאמַר אָמֵן:
huan
huan • 4 בינו׳ 2009
ציטוט: שושו וטלולה

מפאת הכבוד לשירשור של נריסה לא אענה לכם בהרחבה
(מעבר למה שאמרתי כבר). דעו אבל שדבריכם צורמים לי מאוד.

חבל שחלק מהודעות התמיכה פה מלוות בעקיצה על התועלת שבכך.

הלוואי שכולם יחזרו בשלום.

תום חוץ מכמה בודדים רוב ההערות ה"עוקצניות" כדבריך אינם מתיחסים לתועלת של המבצע או יוצאים כנגדו במסבה אלה מנסים להכניס קול דאגה שפוי אל בין ים הצווחות ותיפופי החזה שנשמעים פה (ביחוד מפיו של אדם אחד).
זה קול של דאגה למדינה אליה יחזרו הלוחמים שיצאו למבצע. מדינה כביכול דמוקרטית, ליברלית והומניסטית אשר מתדרדרת לתהום הפאנטיות הפשיסטית (החושבת שהבעת דעה זו בגידה, שלא מכירה בחופש הביטוי ובזכות של השונים ממך לחיות בה) וכל זאת במסווה של פטריוטיות.

אני תומך במבצע ומקווה שכולם יחזרו בשלום הביתה. אך אין הדבר מעמיד אותי בצד אחד עם בודי (וטוב שכך) ואל אף שדעתו בנושא דומה לשלי אני לא אגן עליו אלה אוקיע אותו ואת דעותיו שכן חוץ מנקודה בודדה זו אין ביני ובין הפאשיסט הבריון הזה (המוכיח זאת במילים ובמעשים במציאות) שום דבר במשפותף וטוב שכך.
וגם לכך אני מציע, בהכרותי אותך כאדם הגיוני, לא למהר ולהגן על מחניהו. אני מקווה שהרוצים באמת להשתייך אליו מעטים הם.
bael{בורדו בי}

Re: לכל הלוחמים שם בדרום..

bael{בורדו בי} • 4 בינו׳ 2009
nerissa כתב/ה:
אני מכירה כמה מבינינו שיש להם ילדים לוחמים שם בדרום ברגעים אלה..
אני יודעת גם על כמה מבינינו שגוייסו הלילה..

מאחלת לכם, לכולכם - שתחזרו הביתה בשלום.. שילדכם יחזרו הביתה בריאים ושלמים.

מחזיקה אצבעות ועוצרת נשימה ביחד איתכם.

שאלוהים ישמור עליהם שם..

אמן !!!

שוב שרשור תמיכה ללא כוונות פוליטיות הפך לשרשור פוליטי והכל בזכות אותו גייס חמישי.... וחבל שכך.
המלכהFM​(שולטת)

המלכהFM​(שולטת) • 4 בינו׳ 2009
nerissa כתב/ה:
אני מכירה כמה מבינינו שיש להם ילדים לוחמים שם בדרום ברגעים אלה..
אני יודעת גם על כמה מבינינו שגוייסו הלילה..

מאחלת לכם, לכולכם - שתחזרו הביתה בשלום.. שילדכם יחזרו הביתה בריאים ושלמים.

מחזיקה אצבעות ועוצרת נשימה ביחד איתכם.

שאלוהים ישמור עליהם שם..

מצטרפת לאיחולים, כל החברים שלי שלוחמים בדרום, חיזרו בראים ושלמים בפקודה ממני!!!
קטסטרופה{Adonai}

Re: here we go again

קטסטרופה{Adonai} • 4 בינו׳ 2009
BODYGUARD כתב/ה:
shushu כתב/ה:
אף אני רוצה לאחל לטובי בחורינו שתמיד יהיה להם אלוהים לפנות אליו, כי לאף אחד בצמרת שרשרת הפיקוד אין כל כך מה לעשות עם התפילות שלהם; שבמספרי המוות לא יגרילו את הבור הלא נכון; שספירת הגופות תהיה קצרה; ובאופן כללי, שיאמינו בצדקת הדרך. כמו שהודיע שר הבטחון, המערכה תהיה קשה וארוכה, ויהיו בה קורבנות, סורפרייז סורפרייז. ואם יש דבר אחד יותר מבאס מלהיות בשר תותחים בשירות מילואים פעיל, הרי זה להיות כזה במלחמה הכי מטופשת (והיי, היו לה מתחרות רציניות), חסרת-תוחלת, פוליטית-בהגדרה וצינית שחזו בה עינינו המתקשות להאמין.

*באדיגארד, למרות הסיכון להכנס לפיך מפיק המרגליות, ובאופן העדין והמנומס ביותר שבאמתחתי: אני מציעה לך לנצור את מחשבות הטרנספר לגיס החמישי. קח בחשבון שאנשים "כמוך" – חזקים, לוחמים, חמומי מוח וחיים על החרב, צריכים בסביבה גם אנשים "כמונו" – פחדנים, פלספנים, הססנים ואוהבי חיים; כדי שיום אחד, כשייגמרו "לכם" התחמושת או הכח להיות צודקים – יהיה גם מישהו שיודע לדבר. ולעשות שלום.

יש סיכונים גדולים,העלמה שושו.

אנשים "כמוני" נמצאים כעת "שם" ומנסים להביא להכרעה כדי שאנשים "כמוך"

יוכלו לישון בלילה.בכל מקום במדינה.לא שזה מעניין אותך או את ש"כמוך".

"עושי השלום" שדיברו ודיברו דואגים שנשלם את החשבון, כך או אחרת.

אסכים איתך להגדרה אחת שפיארת בה באירוניה את "שכמוך". פלספנים.

לא חושב ששאר התארים מגיעים לכם.

אבל זה רק אני,"חמום המוח", המפיק מרגליות,שקרוב משפחה שלו שבוי אצל הנבלות,

אלה שאת וחבריך מגינים עליהם, 924 יום.

אין בי כעס,שושו.
פשוט לא מצפה שתביני.

אנשים "כמוך" לא נמצאים שם.
מיטב בחורינו נמצאים שם ואילו אתה יושב מול הטלוויזיה, חמוש באשה ומשפחה וצוהל על כל "מחבל" שנהרג ומקלל על כל טיל שנשלח.
בחיי, הם לא יכולים למות בשקט? מה הם זורקים טילים החלאות האלה?

באדי, ברצינות,
אתה אדם מאוד מוגבל, העברית שלך היא כשל ילד בן 8 וזו לא חוכמה לכתוש אחד כמוך.
אני מאוד מצטער אם אתה נפגע אבל אתה חייב להבין שאתה אדם מאוד מסוכן לכל חברה באשר היא. דעותיך החשוכות מזכירות לי את התקופה של ההוא עם השפם הקטן שהרג ורצח כל מי שלא רק חשב כמוהו אלא גם לא נראה כמו שצריך להראות.
אני מניח שיכולתם להיות חברים טובים אב מה לעשות, הוא התאבד אבל לשמחתך יש במדינה שלנו עוד אנשים מתועבים כמוך, עוד אנשים שאם זה היה תלוי בהם היו הורגים כל מי שלא חושב כמוהם, אנשים שהיו משאירים את המדינה "נקיה" מאנשים "שונים" (חילונים, הומוסוקסואלים וכיו"ב).

אין לי אלא להצר על עצם קיומך אבל מה שמעודד אותי הוא שכל בן אדם עם מחשבה מינימלית ושחושב טיפה מעבר לגבולות הצרים שלו יוקיע אותך ושכמותך ואני מאוד מקווה שה"מסר" ששלחת פה לא יגיע לחלק המכריע של הלוחמים והטייסים שכן ידוע הוא, שאם תוכניתך תבוצע אתה תצטרך להעיף מפה גם את רובם המכריע של המשפחות שלהם.

בינתיים, תמשיך לספור ארונות, הצד השני ימשיך לספור גופות, תמשיכו עם המלחמה המיותרת הזו ואז יגיע הרגע ה"גדול" בוא כולם ישאלו את עצמם:
רגע, מה לעזאזל יצא לנו מזה?

אתה לא תדע מה יצא לנו מזה כי אתה מוגבל באמצעים אבל אני מניח שיש כמה שהם "גיס חמישי" שישמחו להסביר לך, ישמחו לגלות לך ולהוסיף:
תסתפק במה שאתה מבין בו.

לא שאתה מבין בהרבה דברים בחיים האלו אבל ראבק, תפסיק להתבזות מעבר למה שאתה עושה לעצמך ביום יום, תתעשת ותנסה להבין:
אתה לא בליגה שלנו.
לא היית ולא תהיה.

עכשיו, לך תתפלל, אולי תציל עוד חייל.
TIA
TIA

TIA • 4 בינו׳ 2009
shushu כתב/ה:
אף אני רוצה לאחל לטובי בחורינו שתמיד יהיה להם אלוהים לפנות אליו, כי לאף אחד בצמרת שרשרת הפיקוד אין כל כך מה לעשות עם התפילות שלהם; שבמספרי המוות לא יגרילו את הבור הלא נכון; שספירת הגופות תהיה קצרה; ובאופן כללי, שיאמינו בצדקת הדרך. כמו שהודיע שר הבטחון, המערכה תהיה קשה וארוכה, ויהיו בה קורבנות, סורפרייז סורפרייז. ואם יש דבר אחד יותר מבאס מלהיות בשר תותחים בשירות מילואים פעיל, הרי זה להיות כזה במלחמה הכי מטופשת (והיי, היו לה מתחרות רציניות), חסרת-תוחלת, פוליטית-בהגדרה וצינית שחזו בה עינינו המתקשות להאמין.

*באדיגארד, למרות הסיכון להכנס לפיך מפיק המרגליות, ובאופן העדין והמנומס ביותר שבאמתחתי: אני מציעה לך לנצור את מחשבות הטרנספר לגיס החמישי. קח בחשבון שאנשים "כמוך" – חזקים, לוחמים, חמומי מוח וחיים על החרב, צריכים בסביבה גם אנשים "כמונו" – פחדנים, פלספנים, הססנים ואוהבי חיים; כדי שיום אחד, כשייגמרו "לכם" התחמושת או הכח להיות צודקים – יהיה גם מישהו שיודע לדבר. ולעשות שלום.

שושו אהובתי הזונה icon_smile.gif היי,
בכל שנותיי בכלוב נמנעתי מלהגיב לשרשורי היוחנן למינהם, אבל הפעם אחרוג ממנהגי זה ואגיד שזה מאוד קל להיות הומניטרי מכיכר רבין בתל אביב, חבל שההפגנה המדוברת לא התקיימה בשדרות. או באשקלון. אני חושבת שתוך כדי שמיעת האזעקה ההפגנה היתה משנה את אופיה.
את מכירה אותי. אני הכי אנטי מלחמות. ילדת חמניות אנוכי. שמאל של השמאל של השמאל אבל פעם אחת כשתעמדי עם בני משפחתך כשברקע נשמעת אזעקה מחרידה וכמו ברווז במטווח רק תקווי שהטיל לא ינחת לכם על הראש ולא תביני למה זה קורה כי את בכלל הצבעת מרץ ואת מאוד בעדם בדרך כלל... (אני מקווה שלא תחווי את זה, כי עדיין לא מימשתי את הפנטזיות שיש לי על אמא שלך....) אבל אני מבטיחה לך שאחרי פעם אחת, (טוב פ'סדר...) פעמיים כאלה... את תדברי אחרת.
8 שנים לחיות ככה.... זה מטורף. כשאנחנו רוצות להתפרק בסופו של יום אנחנו רק מקוות שתגיע מונית מהר בדרך למועדון והשדי ג'יי ישים שירים טובים, כשהמסכנים האלה הולכים לקנות חלב, הם רק מקווים שלא יהיה צבע אדום. ככה. 8 שנים. ומה שגורם לי לתהות זה מדוע את ו"שכמוך" (חחח... אהבתי אתה-"ושכמוך", למרות שאין כמוך) לא יצאתם להפגין למען תושבי שדרות במשך 8 שנים? המלחמה הזאת לא החלה לפני שבועיים. אאאאאאאאבל אני לא שופטת אותך. אני באמת חושבת שעד שלא חווית את זה - לא תוכלי להבין.
אז בקיצור - ס'תמי. icon_wink.gif
על השאר נדבר כבר בבית.
נשיקות לטוסיק שלך שאני כל כך אוהבת
והעיקר שיחזרו בשלום.
T
aka BODYGUARD

aka BODYGUARD • 4 בינו׳ 2009
קטסטרופה כתב/ה:
BODYGUARD כתב/ה:
shushu כתב/ה:

יש סיכונים גדולים,העלמה שושו.

אנשים "כמוני" נמצאים כעת "שם" ומנסים להביא להכרעה כדי שאנשים "כמוך"

יוכלו לישון בלילה.בכל מקום במדינה.לא שזה מעניין אותך או את ש"כמוך".

"עושי השלום" שדיברו ודיברו דואגים שנשלם את החשבון, כך או אחרת.

אסכים איתך להגדרה אחת שפיארת בה באירוניה את "שכמוך". פלספנים.

לא חושב ששאר התארים מגיעים לכם.

אבל זה רק אני,"חמום המוח", המפיק מרגליות,שקרוב משפחה שלו שבוי אצל הנבלות,

אלה שאת וחבריך מגינים עליהם, 924 יום.

אין בי כעס,שושו.
פשוט לא מצפה שתביני.

אנשים "כמוך" לא נמצאים שם.
מיטב בחורינו נמצאים שם ואילו אתה יושב מול הטלוויזיה, חמוש באשה ומשפחה וצוהל על כל "מחבל" שנהרג ומקלל על כל טיל שנשלח.
בחיי, הם לא יכולים למות בשקט? מה הם זורקים טילים החלאות האלה?

באדי, ברצינות,
אתה אדם מאוד מוגבל, העברית שלך היא כשל ילד בן 8 וזו לא חוכמה לכתוש אחד כמוך.
אני מאוד מצטער אם אתה נפגע אבל אתה חייב להבין שאתה אדם מאוד מסוכן לכל חברה באשר היא. דעותיך החשוכות מזכירות לי את התקופה של ההוא עם השפם הקטן שהרג ורצח כל מי שלא רק חשב כמוהו אלא גם לא נראה כמו שצריך להראות.
אני מניח שיכולתם להיות חברים טובים אב מה לעשות, הוא התאבד אבל לשמחתך יש במדינה שלנו עוד אנשים מתועבים כמוך, עוד אנשים שאם זה היה תלוי בהם היו הורגים כל מי שלא חושב כמוהם, אנשים שהיו משאירים את המדינה "נקיה" מאנשים "שונים" (חילונים, הומוסוקסואלים וכיו"ב).

אין לי אלא להצר על עצם קיומך אבל מה שמעודד אותי הוא שכל בן אדם עם מחשבה מינימלית ושחושב טיפה מעבר לגבולות הצרים שלו יוקיע אותך ושכמותך ואני מאוד מקווה שה"מסר" ששלחת פה לא יגיע לחלק המכריע של הלוחמים והטייסים שכן ידוע הוא, שאם תוכניתך תבוצע אתה תצטרך להעיף מפה גם את רובם המכריע של המשפחות שלהם.

בינתיים, תמשיך לספור ארונות, הצד השני ימשיך לספור גופות, תמשיכו עם המלחמה המיותרת הזו ואז יגיע הרגע ה"גדול" בוא כולם ישאלו את עצמם:
רגע, מה לעזאזל יצא לנו מזה?

אתה לא תדע מה יצא לנו מזה כי אתה מוגבל באמצעים אבל אני מניח שיש כמה שהם "גיס חמישי" שישמחו להסביר לך, ישמחו לגלות לך ולהוסיף:
תסתפק במה שאתה מבין בו.

לא שאתה מבין בהרבה דברים בחיים האלו אבל ראבק, תפסיק להתבזות מעבר למה שאתה עושה לעצמך ביום יום, תתעשת ותנסה להבין:
אתה לא בליגה שלנו.
לא היית ולא תהיה.

עכשיו, לך תתפלל, אולי תציל עוד חייל.

למות עליך כשמוציאים אותך מהכלים,איש קטן...

סליחה. איש קטנטן... icon_lol.gif

לא אתה ולא הצבא הקטן שלך מהווים רוב בעם הזה, מזל גדול לכשעצמו.

אם אתה מתעקש להוציא מהקבר קרוב משפחה עם שפם שהיה לך אי פעם,

אנא, חסוך זאת מאוזני הגולשים שמנסים להבין עד היכן אפס כמוך מוכן ללכת ולומר.

אגב, מותק, די לחזור על עצמך,אתה מתיימר לאינטלקט וחוכמה רבה וזה די משעמם

לשמוע דוקא ממך את אותן מילים בעלות אותו לחן.

אין לך איזה מועדון לקמבן או עיסוק חשוב יותר שאתה מתעסק עם "עמך" שכמוני?

פשוט מעליב.

אותך לכלובי.

icon_lol.gif
A v​(שולט)
A v​(שולט) • 4 בינו׳ 2009
גועל נפש. אנשים "נאורים" שיעשו ויגידו הכול בגלל שהולכים שולל

על ידי החזון של "שלום"

בתור ילד עד גיל 14 חייתי באיום מתמיד של קטיושות של חיזבאלה ודומיהם בתמיכה כוללת של השמאל העלוב במדינה הזו.

ילדי היו תחת האיום הזה זמן לא מבוטל.

אתם יכולים מהיום ועד אחרית הימים להגיד כמה לא צודקת המלחמה בגלל שאחיכם הפלסטינאים סוף סוף מקבלים מה שמגיע להם.

קיבלו שטחים קיבלו נשק קיבלו כספים וכלום לא הביא אותם למסקנה ששלום עדיף להם

מתי כבר תבינו שלא משנה מה תעשו תמיד יילחמו בנו וירצו להרוג אותנו

והם מובלים בשנאה עיוורת רק בגלל שאנחנו יהודים.

בתור אחד שלא ממש סובל את אולמרט או ברק אני מצדיע להם שסוף סוף גידלו ביצים.

ולכל המלעיזים דבר אחד יש לי לומר לכם.

מִי שֶׁבֵּרַךְ אֲבותֵינוּ אַבְרָהָם יִצְחָק וְיַעֲקב הוּא יְבָרֵךְ אֶת חַיָּלֵי צְבָא הֲגַנָּה לְיִשְׂרָאֵל,

הָעומְדִים עַל מִשְׁמַר אַרְצֵנוּ וְעָרֵי אֱלהֵינוּ מִגְּבוּל הַלְּבָנון וְעַד מִדְבַּר מִצְרַיִם וּמִן הַיָּם הַגָּדול עַד לְבוא

הָעֲרָבָה בַּיַּבָּשָׁה בָּאֲוִיר וּבַיָּם. יִתֵּן ה' אֶת אויְבֵינוּ הַקָּמִים עָלֵינוּ נִגָּפִים לִפְנֵיהֶם. הַקָּדושׁ בָּרוּךְ הוּא יִשְׁמר

וְיַצִּיל אֶת חַיָלֵינוּ מִכָּל צָרָה וְצוּקָה וּמִכָּל נֶגַע וּמַחְלָה וְיִשְׁלַח בְּרָכָה וְהַצְלָחָה בְּכָל מַעֲשֵׂה יְדֵיהֶם. יַדְבֵּר

שׂונְאֵינוּ תַּחְתֵּיהֶם וִיעַטְרֵם בְּכֶתֶר יְשׁוּעָה וּבְעֲטֶרֶת נִצָּחון. וִיקֻיַּם בָּהֶם הַכָּתוּב: כִּי ה' אֱלהֵיכֶם הַהלֵךְ

עִמָּכֶם לְהִלָּחֵם לָכֶם עִם איבֵיכֶם לְהושִׁיעַ אֶתְכֶם: וְנאמַר אָמֵן:

א מ ן
Queeny​(מתחלפת){being}

Queeny​(מתחלפת){being} • 4 בינו׳ 2009
bael כתב/ה:

שוב שרשור תמיכה ללא כוונות פוליטיות הפך לשרשור פוליטי והכל בזכות אותו גייס חמישי.... וחבל שכך.

שרשור תמיכה בלוחמים הוא שרשור פוליטי. הוא מביע תמיכה במלחמה.
אי אפשר גם לתמוך בלוחמים וגם לטעון שזה לא פוליטי.
A v​(שולט)

A v​(שולט) • 4 בינו׳ 2009
Queeny כתב/ה:
bael כתב/ה:

שרשור תמיכה בלוחמים הוא שרשור פוליטי. הוא מביע תמיכה במלחמה.
אי אפשר גם לתמוך בלוחמים וגם לטעון שזה לא פוליטי.

הלוחמים ממלאים פקודות.

הלוחמים נשלחו לשם על ידי ממשלת ישראל שגם אם לא בחרנו בה היא עדיין הממשלה שלנו.

גם אם חושבים שהמלחמה היא לא נחוצה (נחוצה מאוד כבר שמונה שנים) עדיין להתפלל לשלומם

זה משהו שאנחנו צריכים לעשות ללא קשר לכלום.

השירשור מביע תמיכה בלוחמים עצמם!!!!

מִי שֶׁבֵּרַךְ אֲבותֵינוּ אַבְרָהָם יִצְחָק וְיַעֲקב הוּא יְבָרֵךְ אֶת חַיָּלֵי צְבָא הֲגַנָּה לְיִשְׂרָאֵל, הָעומְדִים עַל מִשְׁמַר אַרְצֵנוּ וְעָרֵי אֱלהֵינוּ מִגְּבוּל הַלְּבָנון וְעַד מִדְבַּר מִצְרַיִם וּמִן הַיָּם הַגָּדול עַד לְבוא הָעֲרָבָה בַּיַּבָּשָׁה בָּאֲוִיר וּבַיָּם. יִתֵּן ה' אֶת אויְבֵינוּ הַקָּמִים עָלֵינוּ נִגָּפִים לִפְנֵיהֶם. הַקָּדושׁ בָּרוּךְ הוּא יִשְׁמר וְיַצִּיל אֶת חַיָלֵינוּ מִכָּל צָרָה וְצוּקָה וּמִכָּל נֶגַע וּמַחְלָה וְיִשְׁלַח בְּרָכָה וְהַצְלָחָה בְּכָל מַעֲשֵׂה יְדֵיהֶם. יַדְבֵּר שׂונְאֵינוּ תַּחְתֵּיהֶם וִיעַטְרֵם בְּכֶתֶר יְשׁוּעָה וּבְעֲטֶרֶת נִצָּחון. וִיקֻיַּם בָּהֶם הַכָּתוּב: כִּי ה' אֱלהֵיכֶם הַהלֵךְ עִמָּכֶם לְהִלָּחֵם לָכֶם עִם איבֵיכֶם לְהושִׁיעַ אֶתְכֶם: וְנאמַר אָמֵן: