QriS(מתחלף) |
לפני 20 שנים •
25 בפבר׳ 2004
מחר היום הגדול !!
לפני 20 שנים •
25 בפבר׳ 2004
QriS(מתחלף) • 25 בפבר׳ 2004
כן כן, זה עומד לקרות מחר, אני מביא את הבחורה שלי למועדון.
אני מביא את החברה שלי, זוגתי היפה שתחיה, הענוגה והחכמה בנשים בכבודה ובעצמה. עצות? הצעות? בוינה, אל תעשו פדיחות |
|
nerissa(אחרת) |
לפני 20 שנים •
25 בפבר׳ 2004
לפני 20 שנים •
25 בפבר׳ 2004
nerissa(אחרת) • 25 בפבר׳ 2004
אני ובעלי נהייה מחר במועדון
אתם מוזמנים לקפוץ ולהגיד שלום |
|
מאסטר יקיר(שולט) |
לפני 20 שנים •
25 בפבר׳ 2004
לפני 20 שנים •
25 בפבר׳ 2004
מאסטר יקיר(שולט) • 25 בפבר׳ 2004
אולי גמני ובעלי...
אופס.. סליחה.. אני ואישתי הזכרית |
|
QriS(מתחלף) |
לפני 20 שנים •
25 בפבר׳ 2004
לפני 20 שנים •
25 בפבר׳ 2004
QriS(מתחלף) • 25 בפבר׳ 2004
מתוקים !
נשמח לראות ולהכיר אתכם אויש איזה כיף !! |
|
ים_yam(לא בעסק) |
לפני 20 שנים •
26 בפבר׳ 2004
לפני 20 שנים •
26 בפבר׳ 2004
ים_yam(לא בעסק) • 26 בפבר׳ 2004
היי יקירי...
לא יודעת עוד אם אהיה שם לראות את המאורע המשמח או לא, אבל מוסרת מראש חיבוק ענק ונשיקה לשניכם! המון המון אהבה ים |
|
זיקית |
לפני 20 שנים •
26 בפבר׳ 2004
איזה בעסה איתך..
לפני 20 שנים •
26 בפבר׳ 2004
זיקית • 26 בפבר׳ 2004
דווקא כשאני לא בארץ ?!
|
|
QriS(מתחלף) |
לפני 20 שנים •
27 בפבר׳ 2004
לפני 20 שנים •
27 בפבר׳ 2004
QriS(מתחלף) • 27 בפבר׳ 2004
מה זה לא בארץ ? אוףףףף !! בעסה פראית! אני מקווה שתחזרי עד פורים...
ים יפתי הנהדרת תודה תודה ד"ש ונשיקה חזרה. סך הכל עבר חלק.. לא כמו שאני לבד שם, אבל בסדר.. סך הכל מתחברת.. זורמת, לא נרתעת.. אחלה.. אהבה את המוסיקה... א-מה? זה או היא או כל יתר העולם מה הכוונה? אם היא שם אז זה רק היא אני לא זז ממנה לא מדבר עם אחרות או אולי טוב בסדר נו מדבר עם אחרות אבל לא כלום אחר... ואפילו לא טיפונת, וזה כאילו כמו מין צבא קבע כזה, כמו שירות מילואים כזה, קצת מין בתפקיד, ולא חופשי ומשוחרר... אין מה לעשות, ראיתם איזה מהממת היא, אי אפשר להשאיר אותה לבד לשניה.. אני חושב שנהננו, אני יודע שאני לא נהניתי כמו שתמיד אני נהנה, הייתי כבול לחלוטין ומחוייב ברמת אחריות מוסרית גלובלית להנאתה הכמה שיותר שלמה, ולא שמתי לב בכלל למה בא לי, או מה לא בא לי... לא ממש הצלחתי לרקוד וזה אומר שלא ממש השתחררתי אבל שוב אני אומר, סך הכל, אחלה! שבוע הבא פורים נראה לי שאני שוב לבד... נראה... מי יודע.. שההיא לא תתחבר לי יותר מדי לכל הקטע.. חהחהחה... סתם סתם למה לא שתתחבר.. בטירוף שלנו |
|
המכשפה בג'ינס(מתחלפת) |
לפני 20 שנים •
27 בפבר׳ 2004
לפני 20 שנים •
27 בפבר׳ 2004
המכשפה בג'ינס(מתחלפת) • 27 בפבר׳ 2004
נו
איך היה לה? |
|
QriS(מתחלף) |
לפני 20 שנים •
27 בפבר׳ 2004
לפני 20 שנים •
27 בפבר׳ 2004
QriS(מתחלף) • 27 בפבר׳ 2004
היה לה אחלה!
קודם כל האאוט-פיט שאירגנו לה יצא סנסציוני. הז'קט הלבן הצמוד עם ההדפסים הכתומים בשילוב עם השמלמלונת מיני סטרפלס השחורה והגרביי רשת והמגף עשו את שלהם, ובגלל שהיא באמת יפה כמו אלה מהמיתולוגיה כשהיא סוף סוף מתאפרת ומותחת את עצמה אחורנית היא מדהימה! גם אותי, אפילו אחרי כל השנים. אז היא היתה יפה ועל זה אין ויכוח, והיא דווקא גילתה סקרנות וסבלנות כלפי כל מה שהיה שם, ואני חייב להודות שבאופן דווקא לא מפתיע היא קצת הפתיעה אותי דווקא בקטע הזה. היא שתתה יפה, בריזר לימון אחר כך קצת מהקוקטייל וודקה ואחר כך גם קצת מהרדבול וודקה היא רצתה לרקוד, רצתה לצפות בסיישנים, רצתה לעלות למעלה, רצתה לרדת למטה, רצתה לשבת עליי, להתנשק, להתחבק.. באמת, היתה משוחררת, אני חושב שהיה לה אחלה. היכרתי לה כל מיני אנשות ואנשים יקרות ויקרים, וסיפרתי לה קצת מההוואי, סקירה קצרה על הנפשות הפועלות וכו... היה קטע, בהתחלה, עוד לא הבנתי שלא משאירים תכשיט כזה אפילו לחצי שניה לבד במועדון שכזה, ממש איך שהגענו, הושבתי אותה על הכיסא של המלכה והלכתי לבר, 4-5 מטר ממנה לקנות שתיה, ולא שמתי מישהו לידה, טוינג תוך שניה כבר מישהו נצמד אליה והתחיל להתחנן ולבלבל את המוח ובשניה האחרונה, הופס חילצנו אותה ממנו, אחר כך כבר לא זזתי ממנה מילימטר, כל הערב. היה טוב, ואני שמח שהבאתי אותה כי לפחות כל השדים שהיו לה בראש קיבלו צורה וצבע, והיא ראתה שזה מועדון רגיל יותר מאורגיה פרועה, ודרך אגב, גם המועדון קיבל מחמאות, המועדון נראה מדליק וזהו בינתיים, אני מתאושש מהאירוע ומפיק לקחים של לאחר מעשה ומנתח את כל המשמעויות המשתמעות... עדיין.... בפורים נראה כבר מה יהיה ... |
|
ים_yam(לא בעסק) |
לפני 20 שנים •
28 בפבר׳ 2004
לפני 20 שנים •
28 בפבר׳ 2004
ים_yam(לא בעסק) • 28 בפבר׳ 2004
מצטערת שלא יכולתי להגיע ולהכיר האלה היפה שלך, אבל אני בטוחה שגם אם היא היתה נשארת קצת לבד ואפילו מקבלת תשומת לב גברית בשפע - היא לא היתה מוותרת לרגע על האיש המקסים שהביא אותה למקום בו סוגדים לה עוד אנשים חוץ ממנו.
הרי חלק מהכיף זה לראות עד כמה כולם רוצים אותה ולדעת שהיא בחרה בך - ובצדק!!! |
|