יובל חיים |
לפני 15 שנים •
9 בינו׳ 2009
שאלה | מה הרוחב המקסימלי שיכלו הרטום להגיע
לפני 15 שנים •
9 בינו׳ 2009
יובל חיים • 9 בינו׳ 2009
אם אפשר שאלה
מה הרוחב המקסימלי שיכלו הרטום להגיע אני הגעתי ל 2.5 ס"מ על 2.5 ס"מ מה הרחוב המקסימלי ? תודה לעוזרים |
|
bael{בורדו בי} |
לפני 15 שנים •
9 בינו׳ 2009
Re: שאלה | מה הרוחב המקסימלי שיכלו הרטום להגיע
לפני 15 שנים •
9 בינו׳ 2009
bael{בורדו בי} • 9 בינו׳ 2009
יובל חיים כתב/ה: אם אפשר שאלה
מה הרוחב המקסימלי שיכלו הרטום להגיע אני הגעתי ל 2.5 ס"מ על 2.5 ס"מ מה הרחוב המקסימלי ? תודה לעוזרים מה זה 2.5 על 2.5 ?????? זה ריבוע ???? בדר"כ זה קוטר....אבל.....זה בטח רקטם של איש חמאס.....אצלו אפשר גם משושה שכל צלע 2.5 ס"מ.. |
|
זכותהשתיקה |
לפני 15 שנים •
9 בינו׳ 2009
הכי גדול שראיתי עד היום היה
לפני 15 שנים •
9 בינו׳ 2009
זכותהשתיקה • 9 בינו׳ 2009
שתי ידים נכנסות ביחד .....
זה עיניין של אימון איטי לאט לאט השריר מתרחב רק קח בחשבון שמי שמגיע לרמה כזאת סביר להניח שבעתיד הרחוק יצטרך חיתולים כי זה מחליש את אחד השרירים החשובים בגוף ... |
|
שיר כאב(שולטת){סוליקר} |
לפני 15 שנים •
10 בינו׳ 2009
Re: הכי גדול שראיתי עד היום היה
לפני 15 שנים •
10 בינו׳ 2009
שיר כאב(שולטת){סוליקר} • 10 בינו׳ 2009
spankme כתב/ה: שתי ידים נכנסות ביחד .....
זה עיניין של אימון איטי לאט לאט השריר מתרחב רק קח בחשבון שמי שמגיע לרמה כזאת סביר להניח שבעתיד הרחוק יצטרך חיתולים כי זה מחליש את אחד השרירים החשובים בגוף ... תופתע אולי לגלות שאפשר להפוך את התהליך - באמצעות זריקות בוטוקס. |
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 15 שנים •
10 בינו׳ 2009
Re: הכי גדול שראיתי עד היום היה
לפני 15 שנים •
10 בינו׳ 2009
בלוסום(לא בעסק) • 10 בינו׳ 2009
שיר כאב כתב/ה: spankme כתב/ה: שתי ידים נכנסות ביחד .....
זה עיניין של אימון איטי לאט לאט השריר מתרחב רק קח בחשבון שמי שמגיע לרמה כזאת סביר להניח שבעתיד הרחוק יצטרך חיתולים כי זה מחליש את אחד השרירים החשובים בגוף ... תופתע אולי לגלות שאפשר להפוך את התהליך - באמצעות זריקות בוטוקס. |
|
natti(נשלטת) |
לפני 15 שנים •
10 בינו׳ 2009
Re: שאלה | מה הרוחב המקסימלי שיכלו הרטום להגיע
לפני 15 שנים •
10 בינו׳ 2009
natti(נשלטת) • 10 בינו׳ 2009
יובל חיים כתב/ה: אם אפשר שאלה
מה הרוחב המקסימלי שיכלו הרטום להגיע אני הגעתי ל 2.5 ס"מ על 2.5 ס"מ מה הרחוב המקסימלי ? תודה לעוזרים לקחתי סרגל כדי להבין מה זה 2.5 ס"מ זה קצת .... תמשיך להתאמן הדרך עוד ארוכה בשבילך |
|
kinkycat |
לפני 15 שנים •
10 בינו׳ 2009
כמו שעולה חליפה ליתום
לפני 15 שנים •
10 בינו׳ 2009
kinkycat • 10 בינו׳ 2009
זה כמו לשאול כמה עולה חליפה ליתום?...
זה מאד מאד אינדיבידואלי. האמור להלן מתבסס על נסיון אישי וידע כללי בלבד, ואיננו עצה רפואית מכל סוג: הרקטום (חלחולת - בעברית ) הוא שריר טבעתי הממוקם בתחתית האגן. ככל שריר, ניתן לאמן אותו ולמתוח אותו. כפי שציננו פה בצדק, שריר מתוח מידי עשוי שלא למלא את תפקידו ביעילות ואז באמת יהיה צורך למלא את מקומו בדרכים אחרות (שימוש קבוע בפלאג למשל). בשל מיקומו של השריר, הפתח באגן הינו הגבול הפיזי, היות ועצמות אינן גמישות )אלא אם כן לוקים באוסיטיפורוסיס חמור) בקטע הזה לנשים יתרון מסויים בהיותן בעלות אגן כחב יותר באופן יחסי משל גברים. בכל מקרה, ע''מ שלא לגרום לנזק בשריר מומלץ להרחיבו לאט לאט תוך שימוש בהרבה חומר סיכה. הכאב הוא האינדיקציה הטובה ביותר מתי לעצור. בהצלחה submissive |
|
נולי |
לפני 15 שנים •
10 בינו׳ 2009
לפני 15 שנים •
10 בינו׳ 2009
נולי • 10 בינו׳ 2009
אני מבינה את הרצון להרחיב עד שיכנס זין או דילדו מבלי להכאיב . אבל מעבר לגבולות האגן? או אפילו בגבולות האגן? מה זה? הופך לעציץ? אני גם נוטה להאמין ששריר שנמתח מאוד מאבד את התחושה ואז בכלל מה הפואנטה?
אבל זה לגמרי לא התחום שלי, אז תעשו מה שאתם מבינים. (אני רק יודעת שנרתיק של אישה מתרחב בקלות למעבר של ילד וזה בהחלט מספיק לי.) |
|
natti(נשלטת) |
לפני 15 שנים •
10 בינו׳ 2009
לפני 15 שנים •
10 בינו׳ 2009
natti(נשלטת) • 10 בינו׳ 2009
נולי כתב/ה: אני מבינה את הרצון להרחיב עד שיכנס זין או דילדו מבלי להכאיב . אבל מעבר לגבולות האגן? או אפילו בגבולות האגן? מה זה? הופך לעציץ? אני גם נוטה להאמין ששריר שנמתח מאוד מאבד את התחושה ואז בכלל מה הפואנטה?
אבל זה לגמרי לא התחום שלי, אז תעשו מה שאתם מבינים. (אני רק יודעת שנרתיק של אישה מתרחב בקלות למעבר של ילד וזה בהחלט מספיק לי.) הפואנטה שזה כיף לקבל בתחת |
|
Dan_Kap(שולט){f,yt,D,תכ} |
לפני 15 שנים •
11 בינו׳ 2009
אין שיאי גינס, אבל הנה נתון מעניין
לפני 15 שנים •
11 בינו׳ 2009
Dan_Kap(שולט){f,yt,D,תכ} • 11 בינו׳ 2009
מתוך ראיון עם אדם שעוסק בהרחבה אנאלית ב-BMEZINE (
תמונות קשות לעיכול) - http://www.bmezine.com/news/people/A20210/plp56/ ציטוטים מהכתבה: It took me about two years to be able to take a wine bottle, and four years to take a 32cm ball. ... BME: Do you need to wear a diaper? Does everything still work? I'm not a baby!!! Everything is normal for me. All of the "anal destruction" I've done was done by me with care, and my ass is as normal as yours is... Although sometimes when I'm taking a crap it's huge because I've now got the capacity to really stock up. My digestion is trouble free though, and I've had no problems at all. |
|