venus in our blood(שולטת) |
לפני 15 שנים •
15 בדצמ׳ 2008
גלעד שליט- משמרות עירנות
לפני 15 שנים •
15 בדצמ׳ 2008
venus in our blood(שולטת) • 15 בדצמ׳ 2008
משמרות ערנות מול בית ראש הממשלה !
בכל יום שישי שני (פעם בשבועיים) מתקיימת משמרת ערנות למען החיילים החטופים מול בית ראש הממשלה, אהוד אולמרט, בירושלים. המפגינים קוראים לשחרורו של גלעד ומזכירים שלא נשכח ולא נוותר עד שישוב הביתה.. אנו מבקשים מתושבי ירושלים והאזור ומאזרחי מדינת ישראל להצטרף למשמרות ערנות אלו ! אנו זקוקים למתנדבים נוספים. כל המעוניין להצטרף, אנא צרו קשר עם יותם אלמגור ואיתי פישר באימייל: shuvu2007@gmail.com http://www.habanim.org/images/events/small_primeminister/modaa.jpg http://www.youtube.com/watch?v=GndU_BeolTY המשמרת הקרובה: משמרת מס' 28. |
|
the photographer(שולט) |
לפני 15 שנים •
4 בינו׳ 2009
נראה לי שזה הזמן ...
לפני 15 שנים •
4 בינו׳ 2009
the photographer(שולט) • 4 בינו׳ 2009
להעלות שוב את גלעד שליט ולדאוג שיחזור הבייתה ...
יש הרגשה ששכחנו ממנו ושכל מה שמעניין עכשיו זה שלא ירו גראדים אל ישראל אני רוצה את גלעד שליט בבית עם הוריו ומשפחתו !!! |
|
venus in our blood(שולטת) |
לפני 15 שנים •
4 בינו׳ 2009
לפני 15 שנים •
4 בינו׳ 2009
venus in our blood(שולטת) • 4 בינו׳ 2009
|
|
huan |
לפני 15 שנים •
4 בינו׳ 2009
לפני 15 שנים •
4 בינו׳ 2009
huan • 4 בינו׳ 2009
ואם בשביל זה יהרגו עוד כמה חיילים אז טוב שכך
|
|
the photographer(שולט) |
לפני 15 שנים •
4 בינו׳ 2009
לפני 15 שנים •
4 בינו׳ 2009
the photographer(שולט) • 4 בינו׳ 2009
huan כתב/ה: ואם בשביל זה יהרגו עוד כמה חיילים אז טוב שכך
משפט מטומטם לומר גם אם אתה חושב כך עדיף שתשתוק |
|
המלכהFM(שולטת) |
לפני 15 שנים •
13 בינו׳ 2009
לפני 15 שנים •
13 בינו׳ 2009
המלכהFM(שולטת) • 13 בינו׳ 2009
כל הכבוד!
היתי מעורבת בפרוייקט אחר... כל יוזמה מבורכת....... מזעזע לשמוע "זה הזמן שיהרגו חיילים, על מנת להחזיר חייל אחר". אני לא מאחלת לאף אחד/ת מכם לאבד קרוב במלחמה ובטח בטח לא להסתכל על זה "על חשבון גופה אחרת". |
|
מקבי(מתחלף) |
לפני 15 שנים •
13 בינו׳ 2009
לפני 15 שנים •
13 בינו׳ 2009
מקבי(מתחלף) • 13 בינו׳ 2009
כל הפגנה כזאת, כל פיפס שמוציאים בעניינו של השבוי גלעד שליט, מקרב את קץ חייו ומרחיק את איחודו עם משפחתו. רק קצת חומר למחשבה - אתם עושים בעיקר נזק.
|
|
Tame |
לפני 15 שנים •
14 בינו׳ 2009
עצרו לרגע...
לפני 15 שנים •
14 בינו׳ 2009
Tame • 14 בינו׳ 2009
רק משהו אחד קטן לפני שגם השרשור הזה מתלקח..
שמתי לב למשהו מוזר. לא לפני זמן רב היה כאן שרשור אחר לגבי גלעד שליט שלא היה אמור להפוך לפוליטי (מזכיר לכם משהו?) אבל הפך לכזה בסופו של דבר, רק שאז הצדדים היו הפוכים (ואני מניח שכולם יכולים להעלות על דעתם לאיזה שרשור אחר אני מתייחס כשאני אומר "הפוכים") בקריאה "זה לא נועד להיות שרשור פוליטי" כמובן שגם בשרשור ההוא היו התלהמויות וריבים. למסתכל מהצד זה נראה פשוט כאילו מגיעה קבוצה של אנשים לעשות הפגנת ימין במרכז הכיכר בו מתרחשת הפגנת שמאל ולהיפך (תלוי על איזה שרשור אתם מסתכלים) - ואז נראה מאוד מובן כמה שמצב כזה מועד לפורענות. אני חושב שכלובי מעדיף למנוע דיונים פוליטיים בצדק, זהו מצב המועד לפורענות (וכמובן שעולה השאלה האם שרשור לשיחרור גלעד שליט הוא פוליטי שמאלני והאם שרשור לעידוד החיילים הוא פוליטי ימני ואני לא בטוח שיש תשובה חד משמעית לכאן או לכאן) יש מצבים שבהם חשוב יותר לשמור על האחווה מאשר להעמיד אחרים על טעותם. ולא להבין לא נכון אני תמיד בעד דיון ותמיד בעד חופש הדיבור, אבל צריך להכיר בכך שיש לנו בעיה אמיתית לדון בדברים כאלה בצורה מיושבת וחברותית. קחו את העם שלנו כמקרה קיצוני שכזה. מי שמכיר קצת מהמקורות סביר ששמע על משל חורבן בית המקדש השני שנחרב כתוצאה משנאת חינם (שבעיניים מודרניות נוכל לזהות שהתקיימה על רקע פוליטי) ויודע גם עד כמה בעיה זו חמורה אצל העם היהודי. אבל גם בלי המקורות (שלא כולם מייחסים להם חשיבות) - כיום אנחנו נמצאים במצב חברתי מבוזר מאוד ומלא חיכוכים, קבוצות רבות שפשוט לא מסוגלות להסתדר אחת עם השניה ופילוג חברתי ניכר. רבים שמנבאים שלא המצב הביטחוני/מדיני אלא הקרעים בעמנו הם אלו שיפוררו אותנו ובסופו של דבר עלולים להביא לחורבננו. אני לא מביא את זה כאג'נדה פוליטית אני לא רוצה להביע שום דעה פוליטית לכאן או לכאן. במצב הרגיש שבו אנו נמצאים כל מילת שנאה, כל עלבון אישי וכל קללה הן כטיפות ארס שתורמות ולו במעט להחמיר מצב שהוא גם ככה רע מאוד. כך שבסופו של דבר יוצא שדווקא אנחנו ודווקא בזמנים קשים בהם אנחנו מאויימים (מצב שנמשך כבר שנים על גבי שנים ואני לא מתכוון 8 אלא יותר בכיוון של 2000 ומעלה לסירוגין) אנחנו חייבים להתעלות מעל עצמנו ולהתגבר על הכעסים שלנו איש על רעהו, ועד כמה שזה יכול לבעור בנו שאדם אחר אמר משהו שמתנגש עם ערכים יסודיים שלנו, עדיף לקדש דווקא את האחווה ולא להיסחף לטנגו של התנצחויות שמוביל לאלימות מילולית, הקאה/הגלייה, איחולי מוות ועוד מריעין בישין. אז בנימה זו אבקש ממי שקורא (ולא משנה מאיזה צד הוא או היא) לחשוב שוב על כל העניין ולהשתדל לא להתדרדר לאלימות ולו רק לתקופת ניסיון כדי שיוכל להחליט באמת מה טוב ומה לא. זמן טוב להתחיל בו הוא עכשיו. |
|