שוטרת* |
לפני 15 שנים •
20 בינו׳ 2009
אוח פוגי פוגי
לפני 15 שנים •
20 בינו׳ 2009
שוטרת* • 20 בינו׳ 2009
כמה חמוד וחכם ונבון שאתה..
|
|
Tame |
לפני 15 שנים •
20 בינו׳ 2009
לפני 15 שנים •
20 בינו׳ 2009
Tame • 20 בינו׳ 2009
פוג
תחשוב על בחורה בת 27 שמביאה לחבר'ה שלה בחור בן 19 שלא קשור בכלום לנושא השיחה, שנמצא מחוץ למסגרת ההתייחסות באופן כללי ושרוב הזמן גם אינו בוגר די הצורך. בנוסף קשה מאוד לבסס קשר על מכנה משותף כל כך רעוע. וגם אם כל מה שהיא רוצה זה סקס או סשן מזדמן אז יתכן שאין לה מניעה אמיתית, אבל גם אז לבחור הנחמד תהיה הרבה תחרות משום שלא הרבה סאבים יסרבו לדומית שמחפשת סקס/סשן מזדמן וכאן אולי הניסיון כן משחק תפקיד. חוץ מזה בתרבות שלנו הרבה יותר נפוץ המצב ההפוך כשהגבר מבוגר בכמה שנים מהבחורה. מניסיון אישי שלי, פעם יצאתי לדייט עם דומית שהייתה בסביבות גיל 40, התגובות שקיבלנו היו מאוד לא סימפטיות (ואני לא מדבר רק על מבטים עקומים) והיה אפילו איזה רוכב אופניים שהעז לעשות drive-by-shouting כשהתנשקנו ברחוב. לא שזה מה שאמור להפריע לשני אנשים שרוצים להיות ביחד אבל זה רק מבליט את עומק ההתניה התרבותית שאנו קבורים בה. |
|
slu |
לפני 15 שנים •
20 בינו׳ 2009
זה לא
לפני 15 שנים •
20 בינו׳ 2009
slu • 20 בינו׳ 2009
בהכרח קשור לנושאי שיחה (שלפעמים לגמרי כן יכולים להיות משותפים) או למראה או לתגובת הסביבה.
אי אפשר לצפות מנער להיות ולהתנהג כגבר על כל המשתמע מכך, טרם זמנו. ושליטה אינה קשורה לעניין הזה. כמובן..... בכל "כלל" ישנם יוצאים מן הכלל. s |
|
Tobias(אחר) |
לפני 15 שנים •
20 בינו׳ 2009
לפני 15 שנים •
20 בינו׳ 2009
Tobias(אחר) • 20 בינו׳ 2009
ומה אם תוכלי לומר משתמע מכך?
ואגב, אם תוכלי לומר גם מה זה אומר להיות אישה על כל המשתמע מכך זה יהיה נהדר כפליים. |
|
Morticia |
לפני 15 שנים •
20 בינו׳ 2009
לפני 15 שנים •
20 בינו׳ 2009
Morticia • 20 בינו׳ 2009
Can you teach new tricks to an old dog?
בחורים צעירים זה דבר נפלא ומי אמר שאישה המחפשת קשר רציני המבוסס על אהבה ללא פשרה מחפשת חתונה? איך בורחים מכל הקונבנציות הללו, לעזאזל??? |
|
Blondie the good(מתחלף) |
לפני 15 שנים •
20 בינו׳ 2009
לפני 15 שנים •
20 בינו׳ 2009
Blondie the good(מתחלף) • 20 בינו׳ 2009
fog כתב/ה: אני חייב להגיד שגם אני אף פעם לא הבנתי את הפסילה הזו, מצד המלכות.
ממשהי שרוצה קשר שסופו חתונה, אני מבין. אבל מישהי שמחפשת רומן מגניב,אפילו ארוך טווך, ואפילו יחסי שליטה מלכה עבד אמיתיים, מנטליים, עם נער שזוף תמים ונלהב שאין לו מושג, שתלוי בך במיניות שלו.. שאפשר לעשות עליו כל מניפולציה בעולם, והוא ירקוד לחלילך כי את בוגרת ממנו והעליונות שלך כלכך מובנית.. זאת נראית לי הפנטזיה האולטמטיבית. למה אתן מחכות?! אני בהחלט מסכים איתך שזו פנטזיה אדירה ולי יש כמובן חיבה רבה לנשים בוגרות ממני (cougars ) אפילו לחברה האחרונה שלי שהייתה ונילית עד סאבית היה יתרון של 3 שנים עלי. יש כמה בעיות: 1) רוב הדומיות מחפשות סאב בוגר בנפשו - ויש נטייה להאמין שגיל כרונולוגי משפיע על בגרות נפשית (לא בהכרח נכון - אך זו האמונה הרווחת) 2) אחוז גבוה מאלה המגדירות עצמן שולטות (אני לא נכנס כלל לויכוח האם הן "שולטות אמיתיות") מחפשות בן זוג אמיד כלכלית - מה שפוסל אחזו גבוה ביותר מהצעירים 3) דומיות המחפשות מערכת יחסים שהיא "ונילית" כלפי חוץ לא ייטו לצעירים עקב הפרש הגילאים ואיך שהחברה מסתכלת על הפרש זה... |
|
Morticia |
לפני 15 שנים •
20 בינו׳ 2009
לפני 15 שנים •
20 בינו׳ 2009
Morticia • 20 בינו׳ 2009
תמשיכו לקומם אותי, why don't ya?
{מי רוצה מכות? אני מקימה ביתן...} |
|
אלילה אכזרית(שולטת) |
לפני 15 שנים •
20 בינו׳ 2009
המ..
לפני 15 שנים •
20 בינו׳ 2009
אלילה אכזרית(שולטת) • 20 בינו׳ 2009
לא כל המלכות פוסלות באופן אוטומטי עבדים צעירים
|
|
מלך הארץ(לא בעסק) |
לפני 15 שנים •
20 בינו׳ 2009
לפני 15 שנים •
20 בינו׳ 2009
מלך הארץ(לא בעסק) • 20 בינו׳ 2009
אכן כן, לכל התגובות שמעל..
באמת קשה, יצאתי פעם עם דומית בת 18, דוגמנית מדהימה מהממת חכמה מכוננת ומעניינת, אבל לא יכולתי לסבול את איך שהחברה מסתכלת על זה והייתי חייב לסיים את הקשר. זה התברר כמהלך נכון, עם זו שיצאתי אחר כך היו לי גם קצת יותר נושאי שיחה. מי שיוצא עם מישהי שצעירה ממנו ביותר משתיים עשרה שנה - לדעתי הוא ממש לא טיפוס שמתחשב בחברה (סוציומט) וזה בלי קשר איזה חיבור ואהבה יש בין בני הזוג. |
|
Morticia |
לפני 15 שנים •
20 בינו׳ 2009
לפני 15 שנים •
20 בינו׳ 2009
Morticia • 20 בינו׳ 2009
נראה לי שחשוב לי יותר מי הבן אדם
הרבה לפני הגיל שלו {או הנטייה המינית לצורך העניין} נראה לי שחשוב לי מה אני חושבת ואיך אני מרגישה כלפיו הרבה לפני שאני דופקת חשבון לחברה נראה לי שאם אהבתי לגבר שעבר את שנות ה-30 לחייו משולה לצורך שלי בחתונה {ואני בת 33 רחמנא ליצלן} אז מזמן הייתי נכנעת לפשרה {וגברים מתוכנתים לא לרצות זוגיות יציבה וזרעם אינו מיועד להרבעה. ואתם יודעים מה? גם אם כן, אז כמה שיותר זיונים, אם אפשר} נראה לי שחשוב לזכור שלא כל אישה היא בדיוק כמו כל אישה {וגם לא כל גבר הוא בדיוק כמו כל אישה...} נראה לי שהכללות עושות לי חררה {זה לא בריא לי לעור הפנים אז תפסיקו עם זה בבקשה} נראה לי ששליטה ושירות זה בדיוק אותו דבר ... {הם אוהבים אותנו מבוגרות ולא רציניות באשר למטרות הקשר, שמעתן? אנחנו לא עובדות עליהם אפילו לא לרגע - הם יודעים שיש לנו אג'נדה... בנות - אכלנו אותה! } |
|