אליאס(אחרת) |
לפני 20 שנים •
29 בפבר׳ 2004
פינצטה? אלת בייסבול?
לפני 20 שנים •
29 בפבר׳ 2004
אליאס(אחרת) • 29 בפבר׳ 2004
נניח ואלה אפשרויות הענישה ואת זה אנפה וברכיים הולכות ליישם, הבעיה נעוצה בעובדה ש:
א. אין לכן שמץ מי הוא. ב. אין לכן מושג כיצד הוא נראה. ג. אין לכן מידע על מקום מגוריו. אם הוא מנוי של סלקום, תשלחי לי בפרטי את המספר, אני אאתר לך אותו בכמה דק' (מזל ששלחתי חברים לעבוד שם לפני כמה שנים והם עדיין תקועים שם), אם לא, תנסי להשיג טלפון בזק ואת זה אני אאתר לך בעשר שניות (גם חסוי). אני אוהבת נקמות וזאת הסיבה שאני משתפת פעולה. אבל, על הברכיים, הכי טוב לך לעבור הלאה. נפלת על אחד שאין סיכוי שבעתיד הקרוב יממש את האדנות שבו (המציאותית, לא הוירטואלית, שבה דווקא הוכיח יכולת) והסיבות הן רבות למה לא, אם כי מיותר להתעכב עליהן. איך אמרתי? שימי איקס ותמשיכי הלאה, לא חסרים אדונים שישמחו בך ולקראתך. (הערת אגב, מספיק לשלוח הודעת SMS אחת, כל הבאות אחריה הן מיותרות בהחלט). |
|
en1 |
לפני 20 שנים •
29 בפבר׳ 2004
לפני 20 שנים •
29 בפבר׳ 2004
en1 • 29 בפבר׳ 2004
בבקשה על תלעגו,
לא מסוגלת ללכת הלאה. סיפור מורכב ומסובך. אני עמוק עמוק בפנים. כנראה אני צריכה עוד לכאוב הרבה עד שאני אהיה מסוגלת ללכת. מאזוכיסטית, לא? |
|
אנפת לילה |
לפני 20 שנים •
29 בפבר׳ 2004
אוהבים אותך, ברכיים
לפני 20 שנים •
29 בפבר׳ 2004
אנפת לילה • 29 בפבר׳ 2004
עכשיו מחיאות כפיים וחבוק קבוצתי (אנפה מארגנת קבוצת תמיכה)
|
|
rega1{אמפירי} |
לפני 20 שנים •
29 בפבר׳ 2004
משוואה בנעלם אחד
לפני 20 שנים •
29 בפבר׳ 2004
rega1{אמפירי} • 29 בפבר׳ 2004
אדון או מלכה הם כאלה רק מתוקף מי שהכתיר אותם ככאלה
ברגע שתחליטי הוא יהפוך להיות סוטה עם מקלדת בדיוק כמו שבשניה שתרצי הוא יהפוך להיות הכל סתם שתדעי M |
|
loren |
לפני 20 שנים •
29 בפבר׳ 2004
לפני 20 שנים •
29 בפבר׳ 2004
loren • 29 בפבר׳ 2004
על הברכיים- אני מבינה את הכאב שלך. הוא מן הסתם זה שעשה לך את זה בגדול. המילים שלו, דברים שאמר לך. והתחושה שלך שאם עוד קצת תתאמצי- הוא יבוא. התקווה שהוא נותן לך. את כנראה בחורה עם רגישות למילים. קשה לך להרפות ממנו ולו רק בגלל שהוא כל כך יודע לעבוד על הכפתורים שאצלך בראש.
אבל- אולי תחשבי לרגע שכל זה הוא לא משחק. שהוא באמת לא יכול לבוא. שהריטואל הזה יחזור שוב ושוב על עצמו.שזה לא את- זה הוא. אם הוא יכול היה לבוא- הוא היה מגיע ממזמן. אני מניחה שאת בחורה צעירה ונאה- חשבי רגע- איזה דום היה מוותר עליך? על המציאות איתך ומסתפק בקשר וירטואלי או טלפוני? מה המסר הכפול שהוא מספק לך- מצד אחד שאת היסטרית ( שזה אגב שטויות- זה עוזר לו להכניס אותך למקום שאת תחושי לא נוח- כי ברור לו שההתנהלות הזו מולך היא מוזרה ) ומצד שני הוא כן חוזר אליך מדי פעם? יכול להיות שהוא חסר יכולת לקיים קשר במציאות? את צריכה לחשוב על כל הדברים האלו. את עלולה למצוא את עצמך נגררת לתוך קשר וירטואלי עקר חודש אחר חודש מתוך תקווה שיום אחד הוא יופיע. חד וחלק על הברכיים- הוא לא יופיע. כל מה שאת מנהלת איתו נותן לך אבל בעיקר לו את הריגושים שלו. אבל הריגושים הללו הם ברמת הוירטואליה בלבד. כעת תשאלי את עצמך- האם את מוכנה לקשר מהסוג הזה? כי יותר מזה לא יהיה. אם את מוכנה לקשר כזה דעי לך כי המון כאב לב מצפה לך. זה לא שהוא רע. הוא כנראה מנסה לשרוד בתוך המגבלות שלו .את פשוט צריכה ללכת- כי הרי בסוף זה יקרה- השאלה איזה מחיר תשלמי עד שתביני שהוא לעולם לא יבוא. |
|
מקצועי(שולט) |
לפני 20 שנים •
29 בפבר׳ 2004
אליאס היקרה
לפני 20 שנים •
29 בפבר׳ 2004
מקצועי(שולט) • 29 בפבר׳ 2004
הצעתך ( סלקום,בזק)
אינה על גבול הפלילי, כי אם עבירה לפי סדר-דין פלילי. החלטת לקחת את הסיכון..כדי לנקום..? סבבה..ולבריאות. היית מציעה זאת ל-על הברכיים ב-פרטי. לא בפורומים..( לא, כלובי לא מינה אותי לשומר החוק..) ומעבר לחוק. אז הוא ילד/נכה/דביל..? צריך לרדת לרמה שלו..? ומה בדיוק לעשות. לאחר שאיתרת את מספר זהותו.וכתובתו... לספר לאמא שלו..? של הנכה / אדיוט..? ברכיים למה לעשות דרמה מכל דבר..? כשאת נוקמת במישהו, את במקביל מעמיקה את כאבך. הניחי לו, הניחי לעצמך או כדברי רמי קליינשטיין "הוא לא שווה את הכאב" |
|
אליאס(אחרת) |
לפני 20 שנים •
29 בפבר׳ 2004
דמעות לפחדים.
לפני 20 שנים •
29 בפבר׳ 2004
אליאס(אחרת) • 29 בפבר׳ 2004
רשום אותי שותפה לדבר עבירה, מקצועי, לא אכפת לי, העיקר שעל הברכיים תצליח סוף סוף לשכוח אותו לאחר טיפול בפינצטה, אלת בייסבול ושוקר חשמלי.
על הברכיים, את רואה כמה אני מסתכנת בשבילך? יאללה, תמשיכי הלאה, הבנו שזה מורכב ומסובך. אבל לא כל סיבוך יש להתיר, יש מקרים שצריך לומר נואש, זה אחד מהם. אני לא מתחבקת קבוצתית אם אנפה לא מורידה את הפינצטה מהיד! |
|
זאלופון(שולט) |
לפני 20 שנים •
29 בפבר׳ 2004
לפני 20 שנים •
29 בפבר׳ 2004
זאלופון(שולט) • 29 בפבר׳ 2004
היה פעם איזה פרק של סיינפלד שבו ג'ורג' גילה את השיטה הגאונית הבאה: ברגע שהיתה לו במקרה יציאה שהפילה את כולם, הוא מיהר לעזוב את המקום (לפרוש בשיא, מה שנקרא) וכך שומעיו תמיד נשארו עם טעם של עוד והוא נהיה מלך העולם.
מי שראה סיינפלד, אפילו פרק אחד, יודע שכשג'ורג' נשאר במקום כלשהו מספיק זמן בשביל שיראו מי ומה הוא, הפופולריות שלו היתה לרוב דומה לזו של בואש בחדר אטום. סדרה גדולה סיינפלד. מתגעגע. |
|
TooT(נשלטת){פטרוניוס} |
לפני 20 שנים •
29 בפבר׳ 2004
לפני 20 שנים •
29 בפבר׳ 2004
TooT(נשלטת){פטרוניוס} • 29 בפבר׳ 2004
הכי קל לנו להגיד שהבחור הזה דביל ,ילד מפגר ועוד כהנה וכהנה מילים יפות
ויכול מאוד להיות שהוא פוחד כמו שנאמר כאן- נגיד שכל האופציות אפשריות. כל סיבה שלא תהיה -נקמה? מה זה יעזור? הייתי משתמשת בכל מאגרי החמלה שברשותי ולא נגררת לשפיטה . על הברכיים ,היה לך את האומץ והכוח לאחר שנפגעת פעם אחת לתת אמון שוב אני מאמינה שיהיה לך את האומץ לעשות מה שאת צריכה ואם יהיה לך קשה תראי איזה עדת תומכים יש לך כאן ואני ביניהם. |
|
אחד שמבין(נשלט) |
לפני 20 שנים •
3 במרץ 2004
משהו קצת שונה
לפני 20 שנים •
3 במרץ 2004
אחד שמבין(נשלט) • 3 במרץ 2004
כולם כאן התייחסו לאותו אדון ומה צריך לעשות לו, בעיקר כדי לנחם אותך בבת צחוק שתעלה על פניך כשתחשבי על נקמה מתוקה, שאף שהיא לא ברת ביצוע, המחשבה עליה תעשה לך טוב.
אני רואה את הדברים קצת אחרת, לדעתי זה משהו קצת יותר עמוק שאני נתקל בו הרבה פעמים אצל סאבים וגם אצל סאביות. יש לנו את הדחף הזה להיכנס לכל מיני צרות, לכל מיני מערכות יחסים בלתי אפשריות, הצד הנשלט שלנו גורם לנו להימשך אל האש, אל הסכנה, ואולי מרגיע בנו איזה יצר אפל וחבוי של סבל ותלות בלתי אפשריים, שלמעשה אנחנו בכלל לא רוצים לממש. ראינו את זה בסיפורים של כל מיני סאבים שטענו שנוצלו - למרות שידעו לקראת מה הלכו, ראינו את זה אצל סאביות שהוזהרו במליון אזהרות לפני תחילת קשר - ושבוע אחר כך בכו. אני רואה את זה גם על עצמי ולכן היום משתדל להימנע עד כמה שזה בשליטתי. זה קורה גם בעולם הונילי אבל אנחנו לדעתי חשופים יותר לצרות. אני יודע שזה לא קל אבל לדעתי הפתרון הוא לשבת עם עצמך, להגדיר מה בדיוק את רוצה, איזה מחיר את מוכנה לשלם, איפה זו היסחפות ומתי זה קשר לא בריא. החיים יהיו אולי פחות מסעירים, אבל עם קווים ברורים שיגרמו לך לא להיכנס או לחילופין לצאת מהר מכאלו מצבים. ותהיי בטוחה שאותו אדון מקסים ונפלא שיבין ללבך ויוכל להוביל אותך בדיוק למה שאת רוצה וזקוקה יוכל להעניק לך גם רגישות ואהבה. |
|