סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

שאלה בקשר לצעירים שבעסק.........גילאי 18 - 20

היילני
לפני 15 שנים • 20 בינו׳ 2009

Re: תשובה אמיתית לכל הצעירים התוהים

היילני • 20 בינו׳ 2009
אנה דן כתב/ה:
1. לפני הכל, הערה: חלקנו מתעניינות בתכונות נוספות מלבד גודל הכלי שלכם. מפתיע, אני יודעת, אבל נשבעת לכם שזה ככה.

2. אתם לא הראשונים שרוצים כבר להיות גדולים, אבל מה לעשות, צריך סבלנות. ככה זה עובד. כל אחד צריך לשחק עם בני גילו, נדירים המקרים בהם זה עובד אחרת. ממליצה בחום להשלים עם המציאות.

3. ובאמת, פוסטים בכייניים בנוסח "למה לא רוצים אותי" לא מחמיאים לאף אחד, ולא משנה מה הגיל שלו.

4. זה לא הנסיון - זה הבגרות הנפשית. נסיון חיים עולה בערכו על נסיון בחוויה מסויימת.

5. רוצה לקבל יחס רציני? בבקשה: תשתתף בפורומים, תביע דעה, תהיה אמיתי. צא לבלות. צור קשרי ידידות. תן לאנשים להכיר אותך, להעריך אותך כאדם, לשפוט את האישיות ולא את הנתונים היבשים. כלל שתקף לכל גיל, לכל סוג של חברה ולכל מצב: רוצה יחס מסויים? תהיה ראוי לו.

היתרון הגדול בלהיות צעיר: אפשר להירגע. כל מה שביקשת ועוד לא בא, יום יבוא ובוא יבוא. יש זמן.

בדיוק מה שהיא אמרה.

פוג, יקירי, זה מאוד נחמד שאתה ממליץ למלכות שלא מחפשות חתונה לשלוט בצעיר שהן בהכרח מתעלות עליו בשל גילו. NOT
Tame, חבר'ה? - חיה בשביל עצמך.
הדורבנים​(נשלט)
הדורבנים​(נשלט) • 20 בינו׳ 2009
לא הבנתי icon_smile.gif
ודרך אגב דומיות שמחפשות מישהו בוגר בנפשו. מה זה "בוגר בנפשו"? מישהו שכבר לא מתלהב מדברים חדשים? מישהו שכבר ראה הכל וממורמר? מישהו שאי אפשר לאלף אותו? לחנך אותו *באמת* כי הוא כבר התנסה ביותר מדי דברים אחרים? אף פעם לא הבנתי מה זה בוגר בנפשו.

אני מקווה שאני לא אהיה בוגר בנפשי בזמן הקרוב.
מלך הארץ​(לא בעסק)

Re: ..

מלך הארץ​(לא בעסק) • 20 בינו׳ 2009
העבד שלך 19 כתב/ה:
לא שאלתי למה לא רוצים אותי
שאלתי למה אוטומטי פוסלים גיל כזה

כל מקרה לגופה,

אבל בין היתר - כמו בכל מערכת יחסים -

יכול להיות גם חשש אצל מי שמבוגרת ממך באופן ניכר, שבגיל הזה אתה רק רוצה לשחק וללמוד ולהנות מהרגע, וכך סביר שתרצה גם בשנים הקרובות עד שתמצה את העניין ותתעייף ותדע להעריך את מי ששווה לך להישאר איתה.

ובעוד שבועיים או חודשיים או שנתיים תמשיך הלאה בדרכך למצוא את האחת שמתאימה לך לקשר ארוך... והיא, גם אם נהנתה מחברתך, ביזבזה בסופו של דבר זמן יקר.

אבל כאמור כל מקרה לגופה.
Tame
Tame • 20 בינו׳ 2009
פרלין,
לא כתבתי שאני בוחר בני זוג לפי מה שהחבר'ה שלי חושבים, לא ציינתי שאף אחת ספציפית עושה את זה או שזה דבר מומלץ ונכון לעשות. בסך הכל ציינתי שהתופעה נפוצה באוכלוסיה הכללית (של נשים וגברים גם יחד אבל נשים היו בדיוק נושא הדיון) icon_twisted.gif
Morticia
לפני 15 שנים • 21 בינו׳ 2009
Morticia • 21 בינו׳ 2009
fog כתב/ה:
לא הבנתי icon_smile.gif
ודרך אגב דומיות שמחפשות מישהו בוגר בנפשו. מה זה "בוגר בנפשו"? מישהו שכבר לא מתלהב מדברים חדשים? מישהו שכבר ראה הכל וממורמר? מישהו שאי אפשר לאלף אותו? לחנך אותו *באמת* כי הוא כבר התנסה ביותר מדי דברים אחרים? אף פעם לא הבנתי מה זה בוגר בנפשו.

אני מקווה שאני לא אהיה בוגר בנפשי בזמן הקרוב.

icon_biggrin.gif

אני דווקא מתה על אינפנטילים
...

{כבר שכחתם?}

http://www.youtube.com/watch?v=xbAM3AvC2Ts
Tish Adams

Tish Adams • 21 בינו׳ 2009
העבד שלך 19 כתב/ה:

ולמה אתה פוסל את בנות גילך?
Blondie the good​(מתחלף)

Blondie the good​(מתחלף) • 21 בינו׳ 2009
Tish Adams כתב/ה:
העבד שלך 19 כתב/ה:

ולמה אתה פוסל את בנות גילך?

כשאני הייתי בן 20 חשבתי שאצל מבוגרות (איתן "ביליתי") אפקט הדרמה קווין קטן משמעותית מאשר אצל בנות גילי בעלות נטייה בלוקבסטרית מובהקת.
היום החכמתי ואני מבין שהכל עניין של אופי ולא של גיל icon_biggrin.gif
Tame
Tame • 21 בינו׳ 2009
Tame כתב/ה:
פרלין,
לא כתבתי שאני בוחר בני זוג לפי מה שהחבר'ה שלי חושבים, לא ציינתי שאף אחת ספציפית עושה את זה או שזה דבר מומלץ ונכון לעשות. בסך הכל ציינתי שהתופעה נפוצה באוכלוסיה הכללית (של נשים וגברים גם יחד אבל נשים היו בדיוק נושא הדיון) icon_twisted.gif

אופס התכוונתי היילני, לא יודע מאיפה צצה לי פרלין icon_smile.gif
מאסטר כלב​(נשלט)
לפני 15 שנים • 25 בינו׳ 2009
מאסטר כלב​(נשלט) • 25 בינו׳ 2009
אני למשל העבד הכי טוב שמלכה יכולה לבקש ואני עדיין צעיר

ואני אומר את זה מבחינה אובייקטיבית
Mary Jane
לפני 15 שנים • 26 בינו׳ 2009
Mary Jane • 26 בינו׳ 2009
נערים יפים וענוגים זה סקסי ביותר,
אם כי לרוב בגילאים צעירים שכאלו הם פראיים מידי...