הס פן תעיר(נשלטת){zed destru} |
לפני 15 שנים •
23 בינו׳ 2009
רוצה לשמוע הכל
לפני 15 שנים •
23 בינו׳ 2009
הס פן תעיר(נשלטת){zed destru} • 23 בינו׳ 2009
חברת לנדמרק אדיוקיישן מוכרת ככת מסוכנת בדו"ח הפרלמנט הצרפתי על הכתות משנת 1995.
|
|
Madame T(שולטת) |
לפני 15 שנים •
23 בינו׳ 2009
Re: רוצה לשמוע הכל
לפני 15 שנים •
23 בינו׳ 2009
Madame T(שולטת) • 23 בינו׳ 2009
הס_פן_תעיר כתב/ה: חברת לנדמרק אדיוקיישן מוכרת ככת מסוכנת בדו"ח הפרלמנט הצרפתי על הכתות משנת 1995.
|
|
לפני 15 שנים •
23 בינו׳ 2009
לפני 15 שנים •
23 בינו׳ 2009
תודה גם על התגובה הזאת
אולי אסביר את עצמי קצת חבר המליץ לי על לנדמרק ואני השתוללתי מזעם מכיוון שיש לי הסטוריה לא נעימה עם הסיינטולוגיה , פיתחתי אנטי גדול לכל מה שדומה או מזכיר או מבטיח הבטחות להגיע להארה ושלמות דרך שטיפת מוח. אבל אני פתוחה לשמוע הכל , לטובה או לרעה ומנסה לשמור על ראש פתוח בשרשור הזה |
|
לפני 15 שנים •
23 בינו׳ 2009
לפני 15 שנים •
23 בינו׳ 2009
תודה גם על התגובה הזאת
אולי אסביר את עצמי קצת חבר המליץ לי על לנדמרק ואני השתוללתי מזעם מכיוון שיש לי הסטוריה לא נעימה עם הסיינטולוגיה , פיתחתי אנטי גדול לכל מה שדומה או מזכיר או מבטיח הבטחות להגיע להארה ושלמות דרך שטיפת מוח. אבל אני פתוחה לשמוע הכל , לטובה או לרעה ומנסה לשמור על ראש פתוח בשרשור הזה |
|
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} |
לפני 15 שנים •
23 בינו׳ 2009
לפני 15 שנים •
23 בינו׳ 2009
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 23 בינו׳ 2009
אני מכירה אנשים שהדבר הזה השפיע מאד לטובה על חייהם - הם טוענים שבעזרת לנדמרק התגברו על משברים, שיפרו התמודדות עם אתגרים, שיפרו השגת יעדים פרטיים ובאופן כללי הפכו לאנשים מוצלחים ביותר.
התבוננות מהצד לאורך שנים בהתנהלות בחברה ובמשפחה של אותם אנשים לא העלתה מסקנות מטרידות. בני המשפחה לא מתלוננים. עם זאת, קיים שם פורמט ברור של לגרור את המשתתפים להמשיך ו"לעלות בדרגה" ולשפוך על הדבר הזה עוד ועוד כספים, אלפי שקלים, לאורך שנים, ונסיון לגרור פנימה את כל מי שהם רק מכירים. הדיבורים נשמעים כמו גיוס לכת. הסימנים מאד מחשידים את האגון ככת. המידע שנתת חדש לי, אך לא מפתיע כלל. אני באופן אישי לא יכולה לשמוע שום דבר על הארגון הזה בלי להתעצבן. ובכל זאת, שמעבר לצד הכלכלי, לא ראיתי שזה עשה משהו רע למי שמשתתף בזה. נראה כאילו שיחסית לכת, זה די לא מזיק. אבל לא חקרתי את זה לעומק, זה רק ממה שראיתי בסביבה הקרובה שלי. |
|
לפני 15 שנים •
23 בינו׳ 2009
לפני 15 שנים •
23 בינו׳ 2009
אנה , תודה רבה על התגובה הכנה והעניינית
אני מאמינה שכל אחד מפרש "מסוכן" בדרך שלו כת הסיינטולוגיה היא מסוכנת לא בגלל שבסופו של דבר חברי הכת ימצאו את מותם בהתאבדות המונית. אני רואה אותה מסוכנת כי היא מנתקת את חבריה מהאנשים הקרובים אליהם אם הם מביעים טיפה התנגדות או מורת רוח ומותירה אנשים בבעיות כספיות קשות כמו שתיארת שקורה בלנדמרק . אבל אני בהחלט רוצה תשובות כאלה ושמחה לשמוע מאנשים שמכירים מקרוב |
|
רחפנית-הדומית המרחפת(שולטת) |
לפני 15 שנים •
23 בינו׳ 2009
Re: רוצה לשמוע הכל
לפני 15 שנים •
23 בינו׳ 2009
רחפנית-הדומית המרחפת(שולטת) • 23 בינו׳ 2009
הס_פן_תעיר כתב/ה: חברת לנדמרק אדיוקיישן מוכרת ככת מסוכנת בדו"ח הפרלמנט הצרפתי על הכתות משנת 1995.
והיא אכן כת. לא מעט כתבו בעד ונגד על לנדמרק-את הבעד כתבו, לדעתי, אלו שהתמכרו אליה, נשטפו מוחית (ויש הוכחות לכך שמתבצעת שם שטיפת מוח) והנגד הם אלו שהצליחו אחרי פגישת היכרות איתם, להיחלץ מהמכבש שהם מפעילים ולברוח כל עוד נפשם בם. כן ראש פתוח, לא ראש פתוח-צריכים להיזהר מהם יותר מאשר נזהרים מאש. |
|
teacher(שולט) |
לפני 15 שנים •
23 בינו׳ 2009
דעתי האישית
לפני 15 שנים •
23 בינו׳ 2009
teacher(שולט) • 23 בינו׳ 2009
אני אגיד לך משהו על ''חבר המליץ לי''..
זוהי בדיוק שיטת העבודה של האנשים האלה. הם יוצרים בקרב הלקוחות שלהם תחושה שבכך הם נמדדים בסוף הסמינר. בכמה אנשים הם יכולים להביא למפגש 'היכרות' שכזה. חבר טוב שהלך לשם וסיים סדנה כזו, ביקש ממני לבוא ואני נעניתי לבקשתו. ליתר ביטחון בדקתי קצת בכל מיני מקומות מי הם בדיוק ועל מה הם מתבססים. הם בעלי מאפיינים בולטים של כת. האינטנסיביות, הבידוד, השימוש בהתשה כאמצעי לשינוי אישיותי. האנשים האלה ישכנעו אותך שיש לך בעיה גם אם אין, יציעו את הפיתרון - וגם יהוו בעצמם את הקריטריון לאם הצלחת או שאת צריכה עוד קורס. ותמיד יש עוד קורס, יקר יותר... כדי להתקדם. עצה שלי - להתרחק מהם ומכל החברים שלהם, כמו הומניקיישן וכו'. כלל בוהן טוב - כשמתחילים לדבר איתך על 'רתימה', ופתאום זה נהיה 'לרתום' את החברים שלך כדי להתאמן על דברים גדולים יותר... עשי טובה לעצמך ותעזבי. ואם כבר הלכת לשם - אל תשימי חברים שלך במקום בו הם צריכים להוכיח את חיבתם לך במעמד צד שלישי. אני כאמור, נכחתי במפגש היכרות שכזה. ברגע שאנשים התחילו למחוא כפיים על שטויות, ומאחורה ראיתי שמישהו שומר על הדלת שלא ייצאו... זה היה ה'קיו' שלי לעוף משם [כולל להזיז בעדינות את ה'משגיח' החייכן בדלת]. מילה קטנה על קיצורי דרך - אין דבר כזה. אל תחפשו סדנה של כמה ימים שתסדר לכם את כל הבעיות - לכו על משהו יותר סולידי , זו הנפש שלכם, לא כדאי להפקיר אותה לידיהם של חרטטנים. |
|
Lordpain(שולט) |
לפני 15 שנים •
23 בינו׳ 2009
לפני 15 שנים •
23 בינו׳ 2009
Lordpain(שולט) • 23 בינו׳ 2009
מתוך סקרנות ...
המשגיח סירב לתת לך לצאת באופן בוטה או בצורה מעודנת ניסה לשכנע אותך להישאר עד הסוף ? |
|
אנדרפוט |
לפני 15 שנים •
24 בינו׳ 2009
לפני 15 שנים •
24 בינו׳ 2009
אנדרפוט • 24 בינו׳ 2009
זה מתאים לסוג מסוים של אנשים, ממש כמו פירמידה או להיות חוזר בתשובה.
|
|