amy(נשלטת){מבטלעיניים} |
לפני 15 שנים •
25 בינו׳ 2009
לפני 15 שנים •
25 בינו׳ 2009
amy(נשלטת){מבטלעיניים} • 25 בינו׳ 2009
Air כתב/ה: lady inBLACK כתב/ה: amy כתב/ה: בעסה, חברים. אתם הולכים לעשות את המסיבות של הספייס ואורלי באותו יום?
אני מקווה שזה לא יהיה קבוע ככה הספייס קבוע בכל יום חמישי כבר כמה חודשים נראה לך ביום חמישי? חחח הולכים לעשות הייתי רוצה, אבל בעסה שצריך לבחור... מקווה שאחד הליינים יעבור ליום שישי. אני בטוחה שהרבה ישמחו! |
|
love bites(לא בעסק) |
לפני 15 שנים •
25 בינו׳ 2009
לפני 15 שנים •
25 בינו׳ 2009
love bites(לא בעסק) • 25 בינו׳ 2009
DONT DREAM IT BE IT!!!!!!!
|
|
Toxic Princess |
לפני 15 שנים •
25 בינו׳ 2009
לפני 15 שנים •
25 בינו׳ 2009
Toxic Princess • 25 בינו׳ 2009
סעמק, רק אני לא ראיתי עדיין את הסרט הזה?!?!?! יש לי קאצ'ינג אפ לעשות עד יום חמישי
אני חוגגת אצלכם יום הולדת 21!!!!!! שיהיה ברור-- תיהיו מוכנים!! תכינו את הבר כי אני הולכת פאקינ להשתכר למוותתתתתתתת ומי שלא בא- כרוב חמוץ! נ.ב. תכינו גם עבדים חתיכים ועשירים, אני באה עם הגרביון החדש שלי (ואל תשאלו בכלל מה הקשר פה חחחח) |
|
המלכהFM(שולטת) |
לפני 15 שנים •
25 בינו׳ 2009
OMG
לפני 15 שנים •
25 בינו׳ 2009
המלכהFM(שולטת) • 25 בינו׳ 2009
air אתה רצינייייייייייייי?!!!!!!!!!!!!!!!!???!??
זה סרט הפולחן שלי!!! שנים שלא הייתי בקולנוע כוכב...... אין מצב שאפספס! אנחנו באות, לא רק בשביל דן תודן חס וחלילה {איזה חתיך הורססס} רוקי אני שלך! |
|
aka BODYGUARD |
לפני 15 שנים •
25 בינו׳ 2009
לפני 15 שנים •
25 בינו׳ 2009
aka BODYGUARD • 25 בינו׳ 2009
עם צוות כזה על הסט...
באים. |
|
LADY RED(שולטת) |
לפני 15 שנים •
25 בינו׳ 2009
I NRRD IS AIRהמסיבות של אייר וצוות הספייס I NRRD IS AIR
לפני 15 שנים •
25 בינו׳ 2009
LADY RED(שולטת) • 25 בינו׳ 2009
I NEED IS AIR המסיבות של אייר וצוות הספייס I NEED IS AIR
במסיבה מושקעת במיוחד ........ איזה מסיבה הולכת להיות הפקה מהסרטים מזל טוב ל : Toxic Princess גדלנו בשנה קולולוולו איזה יופי על הפקה מושקעת שמארגנים לכם צוות הספייס על הקומה השנייה על מגוון האביזרים והציוד על התפאורה המיוחדת שמכינים על צוות הברמניות שישקו אותנו בחיוך על צוות הווי ובידור הלא הוא צוות הספייס כמובן כל החברים המגניבים שנותנים את הכל על מנת להנעים את זמנכם וכמובן אתם הבליינים שבאים עם מצב רוח קודח על מנת להשתגע ולהתפרע ולהנות מהאוירה המדליקה וגם להנות ממיטב הדיגאים שהולכים להיות בערב על ההופעות וההפתעות שמחכים לכלונו במסיבה ובעצם מה לא הרבה הפתעות ומצב רוח טוב כבר אמרתי כל מה שנותר לנו זה להגיע ולפזז ברחבה כל הכבוד לכולכם!!!!!!11 קחו שיר להנעמת זמנכם כמו הכותרת הראשית שציינתי: http://www.youtube.com/watch?v=GeILGX3nN0U&feature=related אשמח לבוא ולחגוג עם כולכם במסיבה המשגעת ולחגוג יום הולדת ממני ליידי רד שני [ |
|
LADY RED(שולטת) |
לפני 15 שנים •
25 בינו׳ 2009
Re: I NEE IS AIRהמסיבות של אייר וצוות הספייס I NEED IS AIR
לפני 15 שנים •
25 בינו׳ 2009
LADY RED(שולטת) • 25 בינו׳ 2009
I NEED IS AIR המסיבות של אייר וצוות הספייס I NEED IS AIR
במסיבה מושקעת במיוחד ........ איזה מסיבה הולכת להיות הפקה מהסרטים מזל טוב ל : Toxic Princess גדלנו בשנה קולולוולו איזה יופי על הפקה מושקעת שמארגנים לכם צוות הספייס על הקומה השנייה על מגוון האביזרים והציוד על התפאורה המיוחדת שמכינים על צוות הברמניות שישקו אותנו בחיוך על צוות הווי ובידור הלא הוא צוות הספייס כמובן כל החברים המגניבים שנותנים את הכל על מנת להנעים את זמנכם וכמובן אתם הבליינים שבאים עם מצב רוח קודח על מנת להשתגע ולהתפרע ולהנות מהאוירה המדליקה וגם להנות ממיטב הדיגאים שהולכים להיות בערב על ההופעות וההפתעות שמחכים לכלונו במסיבה ובעצם מה לא הרבה הפתעות ומצב רוח טוב כבר אמרתי כל מה שנותר לנו זה להגיע ולפזז ברחבה כל הכבוד לכולכם!!!!!!11 קחו שיר להנעמת זמנכם כמו הכותרת הראשית שציינתי: http://www.youtube.com/watch?v=GeILGX3nN0U&feature=related אשמח לבוא ולחגוג עם כולכם במסיבה המשגעת ולחגוג יום הולדת ל: (Toxic Princess) ממני ליידי רד שני [[/quote] |
|
פומיקי |
לפני 15 שנים •
25 בינו׳ 2009
wow great theme!
לפני 15 שנים •
25 בינו׳ 2009
פומיקי • 25 בינו׳ 2009
בהחלט פיצוי ראוי על שפספסתי את הערב האחרון!
סוף סוף אירוע ברמה שהולמת את שפעת תלתליי (מג'נטה כמובן) והקאסט הרמת שרוני כבר מזמן היה לאגדה... תענוג! נתראה שם! |
|
love bites(לא בעסק) |
לפני 15 שנים •
26 בינו׳ 2009
Re: wow great theme!
לפני 15 שנים •
26 בינו׳ 2009
love bites(לא בעסק) • 26 בינו׳ 2009
פומיקי כתב/ה: בהחלט פיצוי ראוי על שפספסתי את הערב האחרון!
סוף סוף אירוע ברמה שהולמת את שפעת תלתליי (מג'נטה כמובן) והקאסט הרמת שרוני כבר מזמן היה לאגדה... תענוג! נתראה שם! את מג'נטה אני קולומביה ומי רוקי???????? |
|
Toxic Princess |
לפני 15 שנים •
26 בינו׳ 2009
Re: wow great theme!
לפני 15 שנים •
26 בינו׳ 2009
Toxic Princess • 26 בינו׳ 2009
tinydancer כתב/ה: פומיקי כתב/ה: בהחלט פיצוי ראוי על שפספסתי את הערב האחרון!
סוף סוף אירוע ברמה שהולמת את שפעת תלתליי (מג'נטה כמובן) והקאסט הרמת שרוני כבר מזמן היה לאגדה... תענוג! נתראה שם! את מג'נטה אני קולומביה ומי רוקי???????? חכו לפני שאתם מחלקים תפקידים, אני רוצה לראות את הסרט קודםםםםם ואז גם אני אבחר לי דמות |
|