immortal(נשלטת){MrMiller} |
לפני 15 שנים •
26 בינו׳ 2009
לפני 15 שנים •
26 בינו׳ 2009
immortal(נשלטת){MrMiller} • 26 בינו׳ 2009
Lady S כתב/ה: bael כתב/ה: קטסטרופה כתב/ה: ה ת נ ש מ ת כתב/ה: קטסטרופה כתב/ה: immortal כתב/ה: ה ת נ ש מ ת כתב/ה: potential כתב/ה: אורלי מאברוכ ודרך צלחה.
אשתדל להופיע, בכל אופן אם אעבור את הסלקציה בכניסה. למה לדעתך לא תעבור?? בוא שתף אותי...... אתם מתכוננים לחמישי???? כי אני כבר מוכנה! וגם אני כבר מוכנה. ואני ,אעבור את הסלקציה הקפדנית את תעברי, בטוח. השאלה היא אם הציצים שלך יעברו... הציצים שלה נשארים אצלי זובי אצלך. אם כבר אצלי, יש לי כיסים ענקיים במעיל! אל תריבו.........הציצים של אימו כבר בידיים שלי חוץ מזה......קטה, אתה יודע כמה ציצים תתפוס בחוטיני ובשמלות כלולות שלך?. הציצים של אימו מוחרמים וישארו אצלי עד שנחליט מה לעשות איתם!!!!! יש לי רעיון, הערב מתחיל ב-12 ונגמר אי שם מתישהו בבוקר, שזה מלאנתלפים שעות, בזמן הזה הציצים יכולים לעבור דרך תנשי וS והכיסים של קטה ובעל ואישתו הכוסיה. רעיון גאוני נוסף, טוסט אצל אולייייייייייייייי. התגעגעתי |
|
diablo666(שולט) |
לפני 15 שנים •
26 בינו׳ 2009
לפני 15 שנים •
26 בינו׳ 2009
diablo666(שולט) • 26 בינו׳ 2009
ה ת נ ש מ ת כתב/ה: potential כתב/ה: אורלי מאברוכ ודרך צלחה.
אשתדל להופיע, בכל אופן אם אעבור את הסלקציה בכניסה. למה לדעתך לא תעבור?? בוא שתף אותי...... אתם מתכוננים לחמישי???? כי אני כבר מוכנה! יווווו... אני מה זה מקווה שאני יעבור את הסלקציה..... |
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 15 שנים •
26 בינו׳ 2009
אל דאגה -
לפני 15 שנים •
26 בינו׳ 2009
בלוסום(לא בעסק) • 26 בינו׳ 2009
diablo666 כתב/ה: ה ת נ ש מ ת כתב/ה: potential כתב/ה: אורלי מאברוכ ודרך צלחה.
אשתדל להופיע, בכל אופן אם אעבור את הסלקציה בכניסה. למה לדעתך לא תעבור?? בוא שתף אותי...... אתם מתכוננים לחמישי???? כי אני כבר מוכנה! יווווו... אני מה זה מקווה שאני יעבור את הסלקציה..... אנחנו נעשה לך סטריפ-סרץ'.... |
|
diablo666(שולט) |
לפני 15 שנים •
26 בינו׳ 2009
לפני 15 שנים •
26 בינו׳ 2009
diablo666(שולט) • 26 בינו׳ 2009
immortal כתב/ה: Lady S כתב/ה: bael כתב/ה: קטסטרופה כתב/ה: ה ת נ ש מ ת כתב/ה: קטסטרופה כתב/ה: immortal כתב/ה: ה ת נ ש מ ת כתב/ה: potential כתב/ה: אורלי מאברוכ ודרך צלחה.
אשתדל להופיע, בכל אופן אם אעבור את הסלקציה בכניסה. למה לדעתך לא תעבור?? בוא שתף אותי...... אתם מתכוננים לחמישי???? כי אני כבר מוכנה! וגם אני כבר מוכנה. ואני ,אעבור את הסלקציה הקפדנית את תעברי, בטוח. השאלה היא אם הציצים שלך יעברו... הציצים שלה נשארים אצלי זובי אצלך. אם כבר אצלי, יש לי כיסים ענקיים במעיל! אל תריבו.........הציצים של אימו כבר בידיים שלי חוץ מזה......קטה, אתה יודע כמה ציצים תתפוס בחוטיני ובשמלות כלולות שלך?. הציצים של אימו מוחרמים וישארו אצלי עד שנחליט מה לעשות איתם!!!!! יש לי רעיון, הערב מתחיל ב-12 ונגמר אי שם מתישהו בבוקר, שזה מלאנתלפים שעות, בזמן הזה הציצים יכולים לעבור דרך תנשי וS והכיסים של קטה ובעל ואישתו הכוסיה. רעיון גאוני נוסף, טוסט אצל אולייייייייייייייי. התגעגעתי טוב... תקשיבו עכשיו ... הציצים של אימו לא אצל אף אחד ... בערב של המסיבה נראה כבר מי ישתמש בציצים האילה .... |
|
immortal(נשלטת){MrMiller} |
לפני 15 שנים •
26 בינו׳ 2009
לפני 15 שנים •
26 בינו׳ 2009
immortal(נשלטת){MrMiller} • 26 בינו׳ 2009
טוב... תקשיבו עכשיו ... הציצים של אימו לא אצל אף אחד ... בערב של המסיבה נראה כבר מי ישתמש בציצים האילה .... [/quote]
הם בהחלט מצפים לשימוש |
|
ליידי פירס |
לפני 15 שנים •
26 בינו׳ 2009
לפני 15 שנים •
26 בינו׳ 2009
ליידי פירס • 26 בינו׳ 2009
גרררררררר
נראה שהולך להיות חם |
|
T Bone |
לפני 15 שנים •
26 בינו׳ 2009
לפני 15 שנים •
26 בינו׳ 2009
T Bone • 26 בינו׳ 2009
ליידי פירס כתב/ה: גרררררררר
נראה שהולך להיות חם תמיד היה חם במועדוני סאדו, אף פעם לא הדליקו מזגן, בעיות תקציב |
|
'Elle'(שולטת) |
לפני 15 שנים •
26 בינו׳ 2009
לפני 15 שנים •
26 בינו׳ 2009
'Elle'(שולטת) • 26 בינו׳ 2009
אורלי מזל טוב על הפתיחה של הליין.
הולך להיות חזזזזזק! |
|
zac(שולט) |
לפני 15 שנים •