Tobias(אחר) |
לפני 15 שנים •
27 בינו׳ 2009
לפני 15 שנים •
27 בינו׳ 2009
Tobias(אחר) • 27 בינו׳ 2009
שליטה מנטלית איזה צמד חמד של מילים מתפוצצות.
בעיניי, יש שני דרכים להסתכל על זה. הדרך הפרקטית: וזה שמישהו על ידי שימוש בטכניקה הנכונה יצור תבנית התנהגות חדשה ובהכתבתו במחשבה ובפעולה שלך. הדרך הרומנטית: שליטה מנטלית היא כמו אהבה, האם את יכולה להסביר אהבה במילים כסוג של נוסחה מתמטית? או שזה משהו שכשאת מרגישה את פשוט יודעת? ואחרי שאת מרגישה את זה, את תהיי כרוכה אחרי מושא האהבה שלך ותעשי מעל ומעבר בשביל לספק אותו בין אם מתוך רצון לגרום לו עונג, או לזכות בגאווה שלו, או מפחד שהוא יעזוב או יתאכזב. עדיין. כל אדם היה מתישהו בחייו, גם אם לכמה רגעים, עבד נרצע של האהבה שלו לאחר. ו אולי שליטה מנטלית זה פשוט לזהות מה ההתמכרות שלך ולשים לך את הגזר הנכון בקצה המקל. |
|
פעם פרח(נשלטת) |
לפני 15 שנים •
27 בינו׳ 2009
לפני 15 שנים •
27 בינו׳ 2009
פעם פרח(נשלטת) • 27 בינו׳ 2009
kashmir כתב/ה: כל התשובות מרתקות ואני אומרת את זה בלי טיפת ציניות.
אבל האם זה שעלי זה לא עובד אומר שאני בעצם לא באמת נשלטת/שפחה? או אולי שהאדון שלי לא מספיק חשוב לי? כל המשימות והאיסורים הללו נראים לי, איך לומר, קצת דביליים. ואני ניסיתי לפעול לפי "האקט היחיד שנעשה בהסכמתך זו מסירת השליטה לידיו או לקיחתה ממנו. כל השאר שייך רק לו." אבל מה לעשות, מעולם לא באמת התחברתי לזה. והאמת היא שבשורה תחתונה עשיתי מה שרציתי. אולי בגלל גילי ואולי זה עניין של אופי אבל חינוך מחדש ושליטה מנטאלית נראים לי יומרנות עצומה. אין שום הגדרה של מהי נשלטת, או מהי שפחה. את מגדירה מה זה עבורך. ואם הצורה הזה של השליטה לא עושה לך את זה, זה לא בהכרח מעיד על משהו עמוק. יכול להיות שזה בגלל הגיל. אצלי למשל שליטה מנטאלית מתאימה בתוך של קשר קבוע ומשמעותי. הציות (הפיזי או המנטאלי) הוא חלק מהעומק שיש בקשר. "חינוך מחדש ושליטה מנטאלית נראים לי יומרנות עצומה." אלה מילים מאוד גדולות. אבל זה אמצעי שיכול להוות שינוי של ממש, שינוי לטובה, בחיים של הצד הנשלט. והצד ששולט, בהחלט צריך לדעת מה הוא עושה, לפני שהוא נוגע בזה. |
|
Morticia |
לפני 15 שנים •
27 בינו׳ 2009
Re: שלושה תרגילים בשליטה מנטאלית
לפני 15 שנים •
27 בינו׳ 2009
Morticia • 27 בינו׳ 2009
kashmir כתב/ה: דבר ראשון הניק שלי הוא ע"ש השיר של לד זפלין והם מאייתים אותו kashmir . גם חבל הארץ ההוא על גבול הודו מאויית כך אם אינני טועה. הוי נהדרת! ברור שככה רושמים גם את חבל הארץ קשמיר שבהודו על שמו קראו לשיר כמו שקראו לו! חזרו מהודו וכתבו איזה אלבום כפול בלתי נשכח הקוראים אותו פיזיקל גראפיטי וקשמיר זה שיר.... {ג'ימי פייג' חידש אותו לפני כמה שנים עם איזה ראפר, מי זה היה??? אופס...} אלו היו 60 שניות של הפוגת מורטי ימשיך כבודו |
|
Morticia |
לפני 15 שנים •
27 בינו׳ 2009
Re: סרטים בנושא
לפני 15 שנים •
27 בינו׳ 2009
Morticia • 27 בינו׳ 2009
האדון רם כתב/ה: ראית את הסרט המזכירה?
או סיפורה של O אולי נדוש אבל ממומלץ. כמאמר המשורר.. גם אם אינך כבולה. והשוט לא מאיים .וסוד המרידה בינך ובין עצמך. אין רואה. אבל בלב מנצחת הבחירה לעשות רצון אדונך. ובמשפט אחד. "שליטה מעברלמקום זמן ונוכחות" נ.ב. אני ממש שונאת שגברים תופסים בעלות על טקסטים של נשים שבאמת חשבו שיחנכו אתכם {המזכירה אפילו הצליחה!} ושוב... ימשיך כבודו... |
|
kashmir(לא בעסק) |
לפני 15 שנים •
28 בינו׳ 2009
לפני 15 שנים •
28 בינו׳ 2009
kashmir(לא בעסק) • 28 בינו׳ 2009
אז אם הבנתי נכון,
בסופו של דבר מדובר ברגשות וכדאי גם שתהיה הבנה טובה בטבע האדם כדי לדעת למי למסור את השליטה הנ"ל. וגם למדתי והחכמתי שנאמר על העניין די והותר וכן, ראיתי את המזכירה וביננו, שניהם שם קצת חולי נפש כך שאני מעדיפה לא לוקחת דוגמא אישית משם. את סיפורה של O לא קראתי כך שאינני יכולה לחוות דיעה. מודה לכולם מכל מלמדיי השכלתי |
|
האדון רם(שולט) |
לפני 15 שנים •
28 בינו׳ 2009
Re: סרטים בנושא
לפני 15 שנים •
28 בינו׳ 2009
האדון רם(שולט) • 28 בינו׳ 2009
[
אני ממש שונאת שגברים תופסים בעלות על טקסטים של נשים שבאמת חשבו שיחנכו אתכם {המזכירה אפילו הצליחה!} ושוב... ימשיך כבודו...[/color][/size][/quote] איזה בעלות? איזה טקסטים ? ואיזה נשים???? אני זקוק להסבר . דחוף! |
|
האדון רם(שולט) |
לפני 15 שנים •
28 בינו׳ 2009
אגב סרט
לפני 15 שנים •
28 בינו׳ 2009
האדון רם(שולט) • 28 בינו׳ 2009
kashmir כתב/ה: אז אם הבנתי נכון,
בסופו של דבר מדובר ברגשות וכדאי גם שתהיה הבנה טובה בטבע האדם כדי לדעת למי למסור את השליטה הנ"ל. וגם למדתי והחכמתי שנאמר על העניין די והותר וכן, ראיתי את המזכירה וביננו, שניהם שם קצת חולי נפש כך שאני מעדיפה לא לוקחת דוגמא אישית משם. את סיפורה של O לא קראתי כך שאינני יכולה לחוות דיעה. מודה לכולם מכל מלמדיי השכלתי נכון.. בסרט המזכירה שנייהם דיי מפגרים.. וסיפורה של O יצא בסרט איכותי שהולך קצת רחוק בנושא ההתמסרות בלי הרבה סדיסזם..... תהני! |
|
שלגי |
לפני 15 שנים •
28 בינו׳ 2009
לפני 15 שנים •
28 בינו׳ 2009
שלגי • 28 בינו׳ 2009
למיטב זכרוני (הדל), הסרט שנקרא סיפורה של O,
הוא גרסת פורנו רך לא ממש מרשימה של הספר (אבל זו דעתי בלבד, כמובן). מאה עשרים ימי סדום (סאלו) של פאזוליני לעומת זאת.. הוא סרט שלא שוכחים. עיבוד חופשי של ספר של דה סאד. לא סייף לא סיין ובטח לא קונסנשואל, אבל עדיין שווה צפייה (לא לבעלי לב חלש). (סליחה על האוף טופיק, תרגישו חופשי להמשיך.) |
|
kashmir(לא בעסק) |
לפני 15 שנים •
29 בינו׳ 2009
לפני 15 שנים •
29 בינו׳ 2009
kashmir(לא בעסק) • 29 בינו׳ 2009
שלגי כתב/ה: למיטב זכרוני (הדל), הסרט שנקרא סיפורה של O,
הוא גרסת פורנו רך לא ממש מרשימה של הספר (אבל זו דעתי בלבד, כמובן). מאה עשרים ימי סדום (סאלו) של פאזוליני לעומת זאת.. הוא סרט שלא שוכחים. עיבוד חופשי של ספר של דה סאד. לא סייף לא סיין ובטח לא קונסנשואל, אבל עדיין שווה צפייה (לא לבעלי לב חלש). (סליחה על האוף טופיק, תרגישו חופשי להמשיך.) אוף טופיק מבורך הוספתי לרשימה... |
|
A v(שולט) |
לפני 15 שנים •
29 בינו׳ 2009
לפני 15 שנים •
29 בינו׳ 2009
A v(שולט) • 29 בינו׳ 2009
natti כתב/ה: בעיני שליטה מנטלית היא להגיב למצבים מסויימים בדיוק כפי שהוא היה מצפה ממני,
שההוראות שלו, לגבי כל דבר בין אם לאונן ועד למה מותר לקנות ומה לא נמצאים אצלי בראש. שליטה מנטלית היא בהלך הרוחות, בהתנהגות, בצורת הדיבור במחשבה. למרות שהמחשבה היא חופשית עדיין באיזה שהוא שלב מתוך רצון והתמסרות מלאה חושבת בדיוק מה יגיד ומה יעשה ואיך לעשות ומה מותר. זאת שליטה מנטלית... ואת הדברים בשליטה מנטלית ניתן לבצע מתוך מקום של פחד (נניח מעונש) או מתוך מקום של התמסרות ורצון שהוא יתגאה. הנה פה קיבלת לטעמי תשובה טובה רק אוסיף למשפט האחרון שיש את המקום של התמסרות מאהבה רגש ולא המילה האהבה זו לא סטייה. Av |
|