שחרית(מתחלפת) |
לפני 20 שנים •
1 במרץ 2004
פנטזיה מן המגירה
לפני 20 שנים •
1 במרץ 2004
שחרית(מתחלפת) • 1 במרץ 2004
"קראת את מחשבותיי..." ריפרפה באוזני, ותוך שהיא נעמדת מאחורי אני מרגישה את חזה נדחק בגבי, היא מעבירה את ידה מלפנים, אוחזת בראשי ומסיטה אותו הצידה. שיניים ננעצות בחוזקה בצווארי, מילת כאב נפלטת מפי וכל הדם בגופי נשאב לנקודת המפגש
שבין הזאבה לטרפה. יד מסובבת אותי אליה ושפתותינו נפגשות, מתלקחות - החדר מסתובב - ולשונה משוטטת, חוקרת את חלל פי. "שנשחק?!" גמרה לאחר שניתקנו אחת מזרועות השניה. העפתי מבט חטוף לשאר חלקי החדר והיא אחזה בידי והובילה אותנו לעבר השולחן המסיבי בפינת החדר. היא נעמדת מולי, יד ימינה פותחת את כפתורי חולצתי השחורה, חולצת את חזייתי בהינף יד ומפשיטה מכנס ותחתון באגרסיביות. עינייה האינפראדום סוקרות את גופי העירום - רגליים לבנבנות, ערווה, בטן, חזה, צוואר - ולבסוף נעצרת בעיניי, חודרת לתוכן, לנפשי, למחבואי, חוקרת, לומדת.. היא הולכת לשולחן ומושה ממנו חבל ארוך, ניגשת אלי, אוזקת, קושרת - חזק!! פלטתי אנקה חרישית ואני עולה באש, מרטיבה. באצבע אמצעית מרפרפת בעדינות על הדגדגן, ולפתע חודרת אלי עמוק...עמוק...עוד אצבע ועוד אחת...עמוק...היא בועלת אותי...אני נמסה. אני מרגישה כיצד עיניי מתגלגלות מעלה ושיניי נושכות את שפתי התחתונה, והיא...היא רואה אותי קשורה, מרטיבה, גונחת בשקט שלי. היא רואה אותי חשופה, ללא הגנות, את כולי, את נשמתי ואת פני הנשואות אל השדים השוכנים בקרבי. "עכשיו כשאת שלי לכי לפינה ותצמידי את הידיים לשרשראות למעלה" היא הביטה בעיניי, חדרה לתודעתי וציוותה. הנהנתי בשתיקתי וביצעתי. "יש לי פה עסק עם שתקנית אני רואה. אל תדאגי אחרי שאני אגמור איתך את לא תדעי שתיקה מהי". אמרה וחיוך ממזרי התפרש על פניה. תוך פחות מ-5 דקות הוצמדו לפטמותי מצבטים ונקשרו ידיי לשרשראות היורדות מן התקרה. הכאב החל להתפשט לכל איבריי ורטיבות נוזלת בין רגליי. היא מתקרבת עם סטראפ-און בינוני שחור ויד ימינה משמנת אותו - טוב!! בעזרת מיצי היא מרטיבה את חור עכוזי וללא התרעה מחדירה אצבע עמוק לתוכי, מוסיפה אצבע, שתיים, אני עוצמת עיניים, חוככת שיניים, שותקת, נוזלת, כואבת. ברגע מהיר שלפה את אצבעותיה מגופי, שיחררה אותי מהשלשלאות וציוותה : "קדימה על ארבע שפחה, כמו כלבה טובה לריצפה. אני אזיין אותך כל כך עמוק, לשקט שלך אני אחדור!". בצייתנות אני יורדת לרצפה, היא נעמדת מאחורי ו.... המשך יבוא |
|
infinite(נשלטת) |
לפני 20 שנים •
1 במרץ 2004
לפני 20 שנים •
1 במרץ 2004
infinite(נשלטת) • 1 במרץ 2004
שחרית ,ברוכה הבאה !
וואו...תיאור מדהים ,מוצף רגש , מגע מחרמן ,הדלקת אותי , סוחף ו...פשוט נפלא !!! בבקשה המשך ...(פליז ) |
|
השולט אור(שולט) |
לפני 20 שנים •
2 במרץ 2004
לפני 20 שנים •
2 במרץ 2004
השולט אור(שולט) • 2 במרץ 2004
איזה תיאור מטריף!!!! ואוו, רק התעוררתי הבוקר, וכבר התעוררתי...
שחרית, את מתבקשת... לא - נדרשת, להמשיך. |
|
אניגמטית(שולטת) |
לפני 20 שנים •
2 במרץ 2004
קשה...קשה...
לפני 20 שנים •
2 במרץ 2004
אניגמטית(שולטת) • 2 במרץ 2004
חירמנת לי את הנשמה!
מה שמאד יקשה עליי לעבוד בשעה הקרובה, שלא לדבר על ייסורי הגמילה שלי. רק דבר אחד לא הבנתי - למה בדיוק אני אמורה להזדעזע? כאילו.. דא? מקסים! תמשיכי! רק תעשי טובה, תפרסמי בערב, חבל על הכיסא בעבודה. |
|
השולט אור(שולט) |
לפני 20 שנים •
2 במרץ 2004
לפני 20 שנים •
2 במרץ 2004
אניגמטוש..... חזרת!!!!!!!
כמה התעגעתי לראותך בינינו... |
|
שחרית(מתחלפת) |
לפני 20 שנים •
2 במרץ 2004
לפני 20 שנים •
2 במרץ 2004
שחרית(מתחלפת) • 2 במרץ 2004
צהריים טובים
שמחה שאהבתן את הסיפור וההמשך יבוא כמובן- אך תצטרכנה להזדיין בסבלנות עוד לא סיימתי אותו. אניגמטית - לא חשבתי שזה יזעזע אותך, אך מצד שני לא חשבתי שהתחפושות ששלחתי לך יזעזעו אותך גם כן בכל מקרה יש לי בעיית אינטרנט בבית אז בינתיים זה רק מהמשרד...אחרי שעות העבודה |
|
השולט אור(שולט) |
לפני 20 שנים •
2 במרץ 2004
לפני 20 שנים •
2 במרץ 2004
שחרית,
שום תירוצי מחשבים לא יספקו אותנו... יאללה לעבודה |
|
שחרית(מתחלפת) |
לפני 20 שנים •
2 במרץ 2004
פנטזיה...ההתחלה
לפני 20 שנים •
2 במרץ 2004
שחרית(מתחלפת) • 2 במרץ 2004
את תחילת הסיפור שלחתי למגזין ומאחר ורק היום פרסמו אותו שלחתי את ההמשך לפורום...
בקיצקוץ, אתן מוזמנות לקרוא את ההתחלה במגזין - שם הסיפור היא ו-she. קסם של יום לכולנו |
|
אניגמטית(שולטת) |
לפני 20 שנים •
2 במרץ 2004
לפני 20 שנים •
2 במרץ 2004
אניגמטית(שולטת) • 2 במרץ 2004
שליטה מותק, תמיד שמחה לראותך. אני לא כאן כי אני מנסה כבר כמה זמן להגמל מלשלוט. ההסברים ארוכים ומסובכים ואשמח פעם לספר לך פעם בעל פה. בנתיים הולך לי ומי יודע מה יקרה.
בכל מקרה, שחרית לא עשתה לי את זה יותר קל שחרית, אקרא, אבל מממ.. אכן תירוצים לא יתקבלו (אני אמנם בגמילה ואת אמנם חברה מקטע אחר לגמרי, אבל עדיין יש לי עונשים יצירתיים). |
|
השולט אור(שולט) |
לפני 20 שנים •
2 במרץ 2004
לפני 20 שנים •
2 במרץ 2004
חחחחחחחח אניגמה בייבי,
אנחנו צריכות להחליף בינינו מתכוני ענישה, וקינוחי הצלפות... אבל בעוונותייך פרשת... תתקשרי יקירתי, נתקשקש קצת. חסרת לי. |
|