אליסיה |
לפני 15 שנים •
30 בינו׳ 2009
לפני 15 שנים •
30 בינו׳ 2009
אליסיה • 30 בינו׳ 2009
אני שוב מדגישה שזו היא דעתי, אני מקבלת שיש דעות שונות ומכבדת כל אדם ונטיותיו.
זהו דיון,לדעתי אפילו מעניין. מי שבוחר להגיב מתוך עלבון אישי, תפדאל. אשמח לקרוא דעות מנוגדות, בהחלט. Morticia, בואי לא נתרגש יותר מדי טוב? בכל זאת אני אישה בעולם פמיניסטי ואין לי כוח להתבכיינויות האלו, אז תעשי טובה תביאי בירה |
|
Morticia |
לפני 15 שנים •
30 בינו׳ 2009
לפני 15 שנים •
30 בינו׳ 2009
Morticia • 30 בינו׳ 2009
http://www.youtube.com/watch?v=MeiH-511tvk&feature=related
אישה בתחת משהו... כמו שאני פמיניסטית בערך {בואי לא נגלה לעולם את מה שהזונות רואות, אה?} שבת שלום |
|
אליסיה |
לפני 15 שנים •
30 בינו׳ 2009
לפני 15 שנים •
30 בינו׳ 2009
אליסיה • 30 בינו׳ 2009
"אישה בתחת משהו...
כמו שאני פמיניסטית בערך {בואי לא נגלה לעולם את מה שהזונות רואות, אה?} שבת שלום " אלים משהו... אבל "אישה בתחת משהו..". דווקא נשמע מעניין ובעיקר עמוק וכמו שאמרת "ליידי סטייל" , בהחלט אמרת את זה בסטייל. |
|
Morticia |
לפני 15 שנים •
30 בינו׳ 2009
לפני 15 שנים •
30 בינו׳ 2009
Morticia • 30 בינו׳ 2009
אני אחסוך ממך את רמת המילים ונימת הטון שלך
אם אין ביכולתך לראות לבדך.... אני לא במלחמה אתך את מוזמנת לעשות שלום עם עצמך {כהתחלה...} עד עכשיו לא הבנתי מה זו אישה אישה על פי משנתך ועוד יותר תמהה אנוכי לגבי מיהו גבר גבר ... כזה שרואה באישה יצור נחות ממנו ומתייחס אליה בדרך של השפלה? {ועל זה נאמר: הראה לי את סמרטוטך ואראה לך מי אתה} אגב, מילא שעשית הכללה גדולה, איפה בדיוק את מברכת דעות שונות משלך? מסתבר שלפעמים גם לראות גן פתוח זה לא כל כך נעים {יעני תתבגרי ואולי גם עדיף שלא תשתי... תודה } |
|
Morticia |
לפני 15 שנים •
30 בינו׳ 2009
לפני 15 שנים •
30 בינו׳ 2009
Morticia • 30 בינו׳ 2009
אליסיה כתב/ה: לא צריכה להיות בעיה, כל הנשים הן נשלטות, כן, גם אתן בסופו של דבר תתפכחנה
http://www.youtube.com/watch?v=pRigbzX4i3w {בואו לא נבלבל את הגברת אתי היקרה, שתשא ברכה ותהיה בריאה, עם שום דבר... אה?} |
|
אליסיה |
לפני 15 שנים •
30 בינו׳ 2009
לפני 15 שנים •
30 בינו׳ 2009
אליסיה • 30 בינו׳ 2009
דווקא, אני חושבת שכתבתי מאוד יפה
|
|
Morticia |
לפני 15 שנים •
30 בינו׳ 2009
לפני 15 שנים •
30 בינו׳ 2009
Morticia • 30 בינו׳ 2009
אליסיה כתב/ה: דווקא, אני חושבת שכתבתי מאוד יפה
זכותך המלאה ואיזה יופי לך! אני גם שיבחתי את חלקים מכתבייך, למיטב זכרוני ובשום שלב לא סתרתי את עצמי כמובן שעל אף רוחב עולמי כפילה באמת שרק על עצמי לספר ידעתי ... {וכמובן שתמיד יש מקום להבנה, הכלה, הקשבה, אינטגרציה מה נקרא...} שבת שלום ומבורך בריאות, שלווה, אושר ואהבה לכולנו אמן |
|
shuki boy(נשלט) |
לפני 15 שנים •
30 בינו׳ 2009
איכס
לפני 15 שנים •
30 בינו׳ 2009
shuki boy(נשלט) • 30 בינו׳ 2009
אליסיה, את בטח גם מאמינה שכל הלסביות צריכות גבר, ושהן בסופו של דבר תתפכחנה.
לא עברנו את השלב של שירשורי "כל הנשים הן..." בכלוב? זה אינפנטילי, סקסיסטי ומיותר, מי שיש לה פטיש לסקסיזם ו/או מוצאת מהותנות מגדרית משהו מחרמן, שיהיה לה בסבבה - אבל למה להחיל את זה על כולן? אין לי בעיה שאת חושבת שבגלל שאת אשה את בהכרח נשלטת (ע"י גבר), יש גם אנשים שנהנים לשחק את היהודון שמושפל מול קצין האס-אס. אין פסול בפנטזיות שליטה סקסיסטיות כמו שאין פסול בפנטזיות שליטה גזעניות. אבל לי אישית אין סבלנות יתרה לאימרות סקסיסטיות, כמו שאין לי סבלנות לאמרות גזעניות, כאשר הן יוצאות מחוץ לתחומי המשחק והפנטזיה. אולי את נשלטת כי את אשה. יופי לך. אבל קצת צניעות לא תזיק לך - השקפת עולמך הפרטית והאישית לגבי "מה היא מהות הנשיות" אינה חובקת עולם. אל לך לבטל חוויות של נשים אחרות שמתחברות לנשיות שלהן בצורה שונה. "כל הנשים נשלטות, כן, גם אתן בסופו של דבר תתפכחנה" זו לא "הבעת דעה", זה לא "מכבד נטיות אחרות" - אלא בדיוק ההפך, זו דה-לגיטימציה לכל אפשרות למיניות אחרת, שאינה דומה לשלך. וזה בהחלט לא "פתח לדיון מעניין" - זו השתקה ומחיקה של כל נטיה שלא דומה לשלך. עלבון אישי? איך אפשר להעלב ממישהי כל-כך צרת אופקים שהיא לא רואה דבר מלבד את עצמה. כשאת תתפכחי, ותפתחי את העיניים לראות מה קורה מטר מחוץ לחוויה הפרטית שלך, אז אולי תהיה סיבה להעלב. |
|
אליסיה |
לפני 15 שנים •
30 בינו׳ 2009
לפני 15 שנים •
30 בינו׳ 2009
אליסיה • 30 בינו׳ 2009
אני לא מבטלת דבר ושום חוויה שונה משלי.
הבעתי את דעתי ואת דעתי בלבד וגם ציינתי זאת. לא מבטלת אף אחת ואחד. |
|
Jake(שולט) |
לפני 15 שנים •
31 בינו׳ 2009
מסכים: איכס
לפני 15 שנים •
31 בינו׳ 2009
Jake(שולט) • 31 בינו׳ 2009
tranny boi כתב/ה: אליסיה, את בטח גם מאמינה שכל הלסביות צריכות גבר, ושהן בסופו של דבר תתפכחנה.
לא שמעתי את אליסיה אומרת זאת..... מעניין שהדברים יצאו דווקא מפיך. tranny boi כתב/ה: זה אינפנטילי, סקסיסטי ומיותר, מי שיש לה פטיש לסקסיזם ו/או מוצאת מהותנות מגדרית משהו מחרמן, שיהיה לה בסבבה - אבל למה להחיל את זה על כולן?
האם את/ה מודע/ת להגדרת המילה "פטיש" (FETISH בלע"ז)? איך ניתן למצוא בסקסיזם פטיש? ולמה את/ה חושב/ת שהיא זו שמחילה זאת על כולן בעוד שאת/ה זו שעושה זאת כרגע. הדיון מתנהל בפורום "הבנים על הבנות", קרי, מיילדום/שליטה גברית על נשים. לא נדיר כאן שתמצא/י "מאצ'ואים" וסקסיסטים שמוצאים לנכון להשתתף/לעקוב אחר הדיונים המתנהלים בפורום הזה דווקא. tranny boi כתב/ה: יש גם אנשים שנהנים לשחק את היהודון שמושפל מול קצין האס-אס. אין פסול בפנטזיות שליטה סקסיסטיות כמו שאין פסול בפנטזיות שליטה גזעניות.
כאן כאן אני לא מסכים איתך. אולי זו שמרנות יתירה הנובעת מהיותי שובניסט, אבל דעתי היא, כי שימוש בנאציזם לצרכי הנאה מינית אינה לגיטימית כלל, אינה נכללת בגדר "בדס"מ" אלא מצביעה על הצורך בטיפול פסיכיאטרי ו/או קליני. tranny boi כתב/ה: אבל קצת צניעות לא תזיק לך
יפה...... העמד/י את האשה הקטנה במקום... tranny boi כתב/ה: . אל לך לבטל חוויות של נשים אחרות שמתחברות לנשיות שלהן בצורה שונה............
זו לא "הבעת דעה", זה לא "מכבד נטיות אחרות" - אלא בדיוק ההפך, זו דה-לגיטימציה לכל אפשרות למיניות אחרת, שאינה דומה לשלך. מי בכלל דיבר על "נשיות"או "מיניות"? איך עולם השליטה משפיע עלה "נשיות" או מהווה ביטוי שלה? tranny boi כתב/ה: וזה בהחלט לא "פתח לדיון מעניין" - זו השתקה ומחיקה של כל נטיה שלא דומה לשלך.
הבסיס לדמגוגיה.... דמוניזציה של הטוען מכנגד. אבל הוכחת את ההיפך בעצם השתתפותך בדיון. תראי כמה מעניין הדיון המתנהל עכשיו? וגם לא ראיתי, למרות שרציתי לראות, איך האימרה משתיקה ומוחקת את "יפי הנפש" ותומכי הספרג'טסיות או הכותבות באותיות שטניות גדולות. נ.ב. סלחו לי, אבל אמצע הלילה, אני לא מצליח לישון ואני גם מעט מבוסם (: |
|