toy |
לפני 15 שנים •
29 בינו׳ 2009
דמיינן לכם עולם
לפני 15 שנים •
29 בינו׳ 2009
toy • 29 בינו׳ 2009
מכירים את זה שכל מפגש גברי מסתכם ב- וואי וואי תראה את זאת מה הייתי עושה לה...
או- קלוט את זאת איזה תחת הייתי מפרק לה ת'אגן... אז דמיינו לכם עולם של שליטה נשית... תראה את זאת הייתי נותן לה לטחון אותי... זאת- תתחנן כל הלילה שאני אפסיק, לרדת לה... |
|
bondman(נשלט){FLR} |
לפני 15 שנים •
31 בינו׳ 2009
לפני 15 שנים •
31 בינו׳ 2009
bondman(נשלט){FLR} • 31 בינו׳ 2009
חחח...
אם כבר תראי את זה הייתי טוחנת לו את הצורה.. זה- ייתחנן כל הלילה לרדת לי |
|
מלך הארץ(לא בעסק) |
לפני 15 שנים •
1 בפבר׳ 2009
לפני 15 שנים •
1 בפבר׳ 2009
מלך הארץ(לא בעסק) • 1 בפבר׳ 2009
השירשור הזה נתן לי רעיון לחתימה חדשה,
וכן היה יכול להיות סבבה לגמריי אם בנות ככה היו מדברות, לא שאני או מי מחברי מתנהג ככה חלילה, אבל ... אם היית הולך לבר ומדי פעם מישהי הייתה נדבקת ומתחילה להתחכך ולשלוח ידיים ובכלל עולם שבו בנות מתחילות בלהט עם גברים וכמו גברים מקשקשות ומפלרטטות כששני הצדדים יודעים שבעצם הבחורה רוצה לקחת אותך איליה ולסשן אותך... מצד שני זה יכול להיות ניג'וס - נראה לי שאחרי כמה יציאות כאלה הייתי רוצה לחזור למצב הנוכחי. |
|
Morticia |
לפני 15 שנים •
1 בפבר׳ 2009
לפני 15 שנים •
1 בפבר׳ 2009
Morticia • 1 בפבר׳ 2009
Sigurd כתב/ה: מצד שני זה יכול להיות ניג'וס - נראה לי שאחרי כמה יציאות כאלה הייתי רוצה לחזור למצב הנוכחי. המצב בו אתם מנג'סים לנו? אני הייתי שמחה לחזור למצב בו הרומנטיקה מנצחת עולם שפל של זיוני בארים ובכל מקרה תמיד אעדיף להיות עם גבר שאני באמת אוהבת ורוצה מכזה שבא וכובש בסערה גדולה {ובלי כיסוי!} ... |
|
מלך הארץ(לא בעסק) |
לפני 15 שנים •
2 בפבר׳ 2009
לפני 15 שנים •
2 בפבר׳ 2009
מלך הארץ(לא בעסק) • 2 בפבר׳ 2009
Morticia כתב/ה: המצב בו אתם מנג'סים לנו? אני הייתי שמחה לחזור למצב בו הרומנטיקה מנצחת עולם שפל של זיוני בארים ובכל מקרה תמיד אעדיף להיות עם גבר שאני באמת אוהבת ורוצה מכזה שבא וכובש בסערה גדולה {ובלי כיסוי!} ... המצב הזה חלף לבלי שוב, האנושות הולכת ומתגבשת בשני גושים תרבותיים - באחד תרבות אינסטנס המאופיינת בשיטחיות, אחוז גירושין גבוהה מאוד, הדוניזם ותועלתנות. השני הנו עולם מסורתי שממשיך ואף נהיה יותר ויותר דתי קנאי וחשוך. בשני העולמות אין יותר מדי אהבה ורומנטיקה - אלו הלכו עם גיבורי העבר לוולהלה, |
|
Morticia |
לפני 15 שנים •
2 בפבר׳ 2009
לפני 15 שנים •
2 בפבר׳ 2009
Morticia • 2 בפבר׳ 2009
Sigurd כתב/ה: Morticia כתב/ה: המצב בו אתם מנג'סים לנו? אני הייתי שמחה לחזור למצב בו הרומנטיקה מנצחת עולם שפל של זיוני בארים ובכל מקרה תמיד אעדיף להיות עם גבר שאני באמת אוהבת ורוצה מכזה שבא וכובש בסערה גדולה {ובלי כיסוי!} ... המצב הזה חלף לבלי שוב, האנושות הולכת ומתגבשת בשני גושים תרבותיים - באחד תרבות אינסטנס המאופיינת בשיטחיות, אחוז גירושין גבוהה מאוד, הדוניזם ותועלתנות. השני הנו עולם מסורתי שממשיך ואף נהיה יותר ויותר דתי קנאי וחשוך. בשני העולמות אין יותר מדי אהבה ורומנטיקה - אלו הלכו עם גיבורי העבר לוולהלה, לחיי הותרנות והכניעה? או לחיי המהפכה! |
|