שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

פורים מתקרב ־־ ההזדמנות שלנו! וחנות נעליים טובה!

KatieDaleMTF
לפני 15 שנים • 4 בפבר׳ 2009

פורים מתקרב ־־ ההזדמנות שלנו! וחנות נעליים טובה!

KatieDaleMTF • 4 בפבר׳ 2009
לפני כשנתיים, בפורים, היתה לי האפשרות הראשונה להתלבש כאשה, ברבים, ללא פחד ובושה. וממש נדלקתי - מאז, אני לא יכולה להפסיק לחשוב על זה, אני קונה בגדים (הרוב דרך אי-ביי), ומתלבשת כשאני לבד בבית ולעתים רחוקות עם איזו ידידה שיודעת את הסוד שלי...

ונדמה לי שבמשך כל השנה אני מחכה שפורים יתקרב, ועכשיו הוא ממש מתקרב. למה? כי כשפורים מתקרב, אפשר להכנס לכל החנויות ולמדוד בגדי נשים ללא בושה -- פשוט מסבירים שזה לפורים, או להצגת פורים, וכו'. בשאר השנה צריכים למצוא תירוץ - זה עבור חברה, אשה, בת, אחות - ואז אין אפשרות למדוד.

עפ"י הרוב זה לא מאד מאד קריטי בשבילי, כי אני מכירה את המידה שלי, הולכת עם סנטימטר, וכו'. קניתי המון בגדים ככה. אך יש דברים שנחמד למדוד בחנות, או שצריכים - לדוגמא, נעליים.

דברו כאן בעבר על כמה חנויות נעליים עם מידות גדולות לנשים גדולות... פעם הלכתי לנעלי אקסטסי בתחנה המרכזית בת"א וקניתי שני זוגות, אך התביישתי למדוד אותם, אמרתי שהם עבור אשתי שלא יכולה לצאת מהבית בגלל בעיות בריאות... וקניתי מידה קטנה מידי. הלכתי פעם אחת להחליף אותם למידה יותר גדולה - ושוב פישלתי. בזבוז כסף גדול. השבוע החלטתי שאלך שוב, ועם התירוץ של פורים אוכל למדוד... לצערי, נראה לי ששינו את שם החנות, ולא היו להם נעלים בסגנון שרציתי, ואפילו אלה שלא בסגנון שרציתי לא היו גדולות מספיק. כמעט התייאשתי. חשבתי לנסות לחפש החנות נוקס או משהו ביפו שמישהו פעם רשם כאן. ואז במקרה ראיתי חנות נעליים אחרת בתחנה, עם שלט "מידות גדולות" בחלון. חנות נעליים נורמלית, מוכר דתי שעובד עם הבת שלו... הסברתי לה שאני צריך נעליים להצגת פורים, היו מאד אדיבים, ומצאתי בדיוק מה שחיפשתי -- נעלי נשים נורמליות, עם עקב נמוך, בלי שפיץ בסוף -- שנראה כמו משהו שבחורה רגילה תנעל, ולא מלכת דראג. כמו mary janes.

הם לא היו זולות -- נעליים אינן זולות -- אך עכשו אני חושבת אולי לחזור לשם ולבחור זוג אחר בלבן... כשפורים עדיין באוויר...

אם יש מכם שגם צריכות לקנות נעליים נוחות ומתאימות, תנסו את החנות הזאת. היא נקראת "בן-ישי", בקומה 3 בתחנה, ממש בסוף המזדרון רחוק מאקסטסי, קרוב לבית מרקחת. "בן ישי". ממליצה בחום.

שיהיה ערב טוב לכולם,

ק.
ים_yam​(לא בעסק)
לפני 15 שנים • 5 בפבר׳ 2009
ים_yam​(לא בעסק) • 5 בפבר׳ 2009
גם ברעננה באחוזה פינת ברנדייס יש חנות נעלי נשים נוחות ואופנתיות במידות גדולות.
"פורים" שמח icon_wink.gif
יולי Yuli​(לא בעסק){טדי}
לפני 15 שנים • 5 בפבר׳ 2009

לגבי בן ישי

לא חייבים להגיע עד לשם, יש את הנעליים שלו בכל מיני חנויות ברחבי הארץ. לא סביר שיחזיקו כל מידה בכל מקום, אבל אפשר למדוד בשביל לקבוע מידה ואז לבקש שישלחו לסניף את הדגם שרצית.
חצי מהנעלים שלי ממנו. כשמחפשים משהו בומבסטי הוא ממש ממש לא הכתובת, אבל ליומיום - זה הדבר הכי הכי נוח שיש.
KatieDaleMTF
לפני 15 שנים • 12 בפבר׳ 2009
KatieDaleMTF • 12 בפבר׳ 2009
ים_yam כתב/ה:

איך קוראים לחנות? אני מסתכלת בדפי הזהב ומנסה כל חנות שברח' אחוזה, אך כולם אומרים לי שאין להם.
תחרה שחורה​(נשלט)
תחרה שחורה​(נשלט) • 12 בפבר׳ 2009
חנות נעליים שידועה במידות גדולות "סי-סרנו" 50 מטר
מזרחית למגדל השעון ביפו.
לא קניתי שם באופן אישי מאחר והמידה שלי 40/41 ניתן
להשיג בכל חנות נעלי נשים.
ים_yam​(לא בעסק)
ים_yam​(לא בעסק) • 12 בפבר׳ 2009
KatieDaleMTF כתב/ה:
ים_yam כתב/ה:

איך קוראים לחנות? אני מסתכלת בדפי הזהב ומנסה כל חנות שברח' אחוזה, אך כולם אומרים לי שאין להם.

אני חושבת שקראו לחנות "כפכף רגל" או משהו כזה, אני לא בטוחה ואני כבר לא גרה בסביבה אז אין לי איך לבדוק. פשוט להגיע למרכז העיר, קצת אחרי בית יד לבנים לכיוון מזרח, ליד בית הקפה "קפינה". להם יש נעלי נשים עד מידה 45 עד כמה שזכור לי.