Moonchild'(לא בעסק) |
לפני 15 שנים •
9 בפבר׳ 2009
לילה בחיי כלבלב
לפני 15 שנים •
9 בפבר׳ 2009
Moonchild'(לא בעסק) • 9 בפבר׳ 2009
הלילה כבר ירד וזאת הייתה השעה ללכת לכיוון המסיבה שבה קבעתי עם שרי ,המלכה המדהימה שהייתי אמור לפגוש לראשנה מעבר לסורגי הרשת הקלאסטרופוביים, אה.."הייתי אמור" אבל כמובן עוד נשוב לזה.
אליס היא החברה שלי משך כמה שנים ואנחנו אוהבים לצאת יחד. וכך קורה שמעת לעת נתקלות דרכינו גם במסיבות פטיש ובדסמ למרות שאליס היא לא שולטת ולא נשלטת , אבל ,אליס אוהבת אותי כנראה ולכן היא באה איתי ובסופו של דבר , גם מוצאת עצמה נהנית ,משתעשעת ומתחברת לצד השולט שבה. סיפרתי לה באותו יום של המסיבה על קיומו של האירוע ושאלתי אם ברצונה ללכת לשם. בהתחלה היא אמרה שלא ,אך בסוף השתכנעה כאשר סיפרתי לה שיש מלכה בשם שרי שאני מאוד רוצה לפגוש והיא הסיבה לכך שאני רוצה להגיע לשם , מה עוד שלא יצא לנו להיות במסיבה כזאת המון זמן...ויותר חשוב מכך , כנראה שלא יכולתי לעצמי דבר שכזה .. לפספס את המלכה שרי. "תבוא עם מכנסי עור וחוטיני בצבע ורוד " אמרה לי המלכה שרי לפני כן באחת משיחותינו בצ'אט, ולפני זה הבהירה לי במשפט אחד קצר אבל חד מאוד שאין לי מקום אחר אצלה מלבד להיות נשלט וכלבלב שלה, זאת אחרי שסיפרתי לה שאני מגדיר את עצמי כמתחלף .. המסיבה החלה הגענו בסביבות 2 בלילה אל תוך אווירה אפלולית ,דחוסה ומלאת חיים . אליס מצאה לה בינתיים את בר המזל שילקק את מגפי העור שלה בקפידה רבה בעת שאני נתקל בדרכי בבחורה שנראית לי שולטת אבל אני לא יכול להיות בטוח.. בכדי לאזן מעט את המבוכה שבעיניי הצעתי לה לשתות מכוס הוודקה שהייתי בידי , והיא כמובן לא סירבה ולקחה את הכוס מידי. נדמה לי שמבטינו ניסו לא להתקל אחד בשני ,אך זה כנראה היה בלתי נמנע כאשר הביט של המוזיקה נופל בדיוק על תנועותינו . "מה הקטע שלך" היא שואלת אותי בנונשלנטיות ואני מזהה כעס חבוי... "מממ...כלום...אני..." הרגשתי את הלמות הלב " אני הייתי אמור לפגוש כאן מלכה בשם שרי...אולי את מכירה אותה במקרה" ? וניסיתי לחייך... "לא , אני לא מכירה ,וזאת לא הייתה השאלה שלי...! שאלתי ...מה אתה ?נשלט , שולט , סוויץ'"? "אני מתחלף " אמרתי וניסיתי להיראות יותר כמו שולט.. "יפה" היא אמרה וחייכה "תחכה לי באחד מהחדרים הריקים, ותעמוד על 4 כלבלב, אני כבר מגיעה " לא הספקתי להגיב ממש והיא קראה לעברי ..."קדימה" ! בפנים רציניות... צעדתי אל עבר החדרים ... המוזיקה המשיכה לנגן מקצבים קליטים ומרובעים אבל באוזניי הם נשמעו כמו א-סימטריה אחת מושלמת..יכולתי לשמוע את הפעימות של הקצב בדיוק איך שאני מדמיין אותן..עד שלפתע היא חזרה ושואלת אותי למה אני לא מוכן בחדר... " אין שום חדר פנוי " אמרתי לה קצת באכזבה ...מייד החליטה להכנס אל תוך חדרון ששהו בו אדון והשפחה שלו , היא בדיוק מצצה לו , ואנחנו נכנסנו באמצע .זה לא הפריע ממש לרינת שהוליכה אותי בביטחה אל עבר חוף המבטחים שלנו, וכך .. בתוך כמה שניות אמרה לאדון משהו שגרם לו ולשפחה שלו לעזוב את המקום בטבעיות. רינת לא הגיעה לבד.. גם ג'ני התלוותה אליה לאחר שהיא שאלה אם זה יהיה בסדר..חשבתי לעצמי..מעניין למה היא שואלת ... איזו סיבה תהיה שלא ארצה שבחורה יפה כמוה תצליף בי ותלטף אותי בו זמנית... עניתי לה " כן אני רוצה" כמו ילד קטן... ואז היא החלה לומר לי במבטא צ'כי או משהו דומה ..."קדימה! תהיה על 4 ותתחיל ללקק את המגפיים שלי"! אני התרגשתי וצייתתי מייד, ירדתי על 4 ליקקתי את מגיפה של ג'ני בזמן שרינת מכה בי בשוט ... זה כאב אבל היה מענג . רינת קראה שם כמה דברים שלא יכולתי לזכור אבל אז ג'ני קראה לעברה " תצליפי בו קצת יותר עדין " ...והיה לי נעים לדעת שג'ני מרגישה שזה כואב לי . אבל מייד איך שהרגשתי קירבה מסויימת , ג'ני תפסה בשיערי וביקשה ממני לפזר את התלתלים השחורים שלי שהיו אסופים לקוקו ," קדימה , אני רוצה לראות אותך כמו זונה " אמרה לי באנגלית "ותראה לי איך אתה מלקק , כלבה"...עשיתי כמיטב יכולתי ...וניסיתי להוציא את הלשון כמה שיותר בדייקנות, עד שרינת קראה לי כמה פעמים ," תלקק רק את המגף , לא את העור "! היא התכוונה לעור ברכיה , אבל גם המגף עשוי עור חשבתי לתומי והשתדלתי להתמקד בקידמת המגף... "תעמוד מול הקיר עם הישבן מורם אליי "! ציוותה רינת ואני עשיתי כמבוקשה... וכך קיבלתי כמה הצלפות הגונות שהשאירו לו סימנים לכמה ימים טובים..רציתי להיעלם אל מתחת לרגליה של מלכתי שרי ..הרגשתי מעט אבוד , אבל לפחות זה גרם לי להבין מה אני באמת רוצה. לאחר שהייתי כבר חשוף בפלג גופי העליון , ורק מכנסי העור נשארו עליי , החליטה רינת שזה מספיק לי לבינתיים ושעליי לנוח עד לסשן הבא שיהיה הרבה יותר כואב.. אמרתי לה " תודה רבה " ואז היא שאלה , "תודה מה?" ידעתי למה היא מתכוונת , ואמרתי "תודה מלכתי , על העונג הרב שהסבת לי" ... ואז הוסיפה לאליס ..." הוא לא מספיק מחונך הכלבלבון , אבל הוא עוד יהיה... ואני,חשבתי על המלכה שרי... |
|
2DubleTrouble(לא בעסק) |
לפני 15 שנים •
9 בפבר׳ 2009
אוח אוח אוחחחחח
לפני 15 שנים •
9 בפבר׳ 2009
2DubleTrouble(לא בעסק) • 9 בפבר׳ 2009
רק כי אני יודעת מעבר לזה
|
|
המלכה23(מתחלפת) |
לפני 15 שנים •
9 בפבר׳ 2009
לפני 15 שנים •
9 בפבר׳ 2009
המלכה23(מתחלפת) • 9 בפבר׳ 2009
מון מאמי אני מאוד אהבתי את החוויה הזאת אתה מתוק ואני מקווה שתפגוש את מלכתך בקרוב
|
|