אלינור האסלה(לא בעסק) |
לפני 15 שנים •
9 בפבר׳ 2009
פנטזיה
לפני 15 שנים •
9 בפבר׳ 2009
אלינור האסלה(לא בעסק) • 9 בפבר׳ 2009
שלום לכולם אני חדש כאן ומקווה ללמוד דבר אחד או שתיים כאן על עצמי.
בזמן האחרון יש לי פנטזיה שלא יוצאת מהראש לבוא למלכה מיקצועית זה יהיה סיפור יקר. ולא פגשתי אחת שהסכימה לממש איתי את הפנטזיה.וזה מבאס טילים. האמת לפני שנתיים עם ליידי סיון הצלחתי לממש חלק מהפנטזיה שמסתובבת לי בראש אבל... |
|
אלינור האסלה(לא בעסק) |
לפני 15 שנים •
9 בפבר׳ 2009
לפני 15 שנים •
9 בפבר׳ 2009
הפנטזיה שאני מגיע אליך ושם לב שיש אבק
כשאת מתרחקת אני עם האצבע עובר על האבק אבל את שמת לב ומתחילה לצחוק אלי מה אני בחורה הולכת שנייה ומביאה לי מטלית ומצווה תנקה בגללך כולם יראו שיש אבק. הולכת שנייה חוזרת כשסימתי ומחיכת חיוך ממזרי הו את אומרת מכניסה אותי לחדר השינה מוציאה חזיה וחוטינ טועם גרביונים וביבי דול הכול טועם. את אומרת לי אתה מנקה כמו כוסית אז תתלבש כמו אחת. אני ממהר להתלבש את חוזרת ומסמנת לי לבו אחרך ואת מסמנת לי כנס לאמבטיה כך משם את כל מה שאת זקוקה תתחיל לנקות את הבית וחזר לך עם אמצע גרגר אבק. לאחר שאני מסים את מצוה עלי לפנק אותך פיצוי על ההעלבתי אותך שאכין לך אמבטיה והעסה מסז' |
|
Morticia |
לפני 15 שנים •
9 בפבר׳ 2009
לפני 15 שנים •
9 בפבר׳ 2009
Morticia • 9 בפבר׳ 2009
אלינור האסלה כתב/ה: הפנטזיה שאני מגיע אליך ושם לב שיש אבק
כשאת מתרחקת אני עם האצבע עובר על האבק אבל את שמת לב ומתחילה לצחוק אלי מה אני בחורה הולכת שנייה ומביאה לי מטלית ומצווה תנקה בגללך כולם יראו שיש אבק. הולכת שנייה חוזרת כשסימתי ומחיכת חיוך ממזרי הו את אומרת מכניסה אותי לחדר השינה מוציאה חזיה וחוטינ טועם גרביונים וביבי דול הכול טועם. את אומרת לי אתה מנקה כמו כוסית אז תתלבש כמו אחת. אני ממהר להתלבש את חוזרת ומסמנת לי לבו אחרך ואת מסמנת לי כנס לאמבטיה כך משם את כל מה שאת זקוקה תתחיל לנקות את הבית וחזר לך עם אמצע גרגר אבק. לאחר שאני מסים את מצוה עלי לפנק אותך פיצוי על ההעלבתי אותך שאכין לך אמבטיה והעסה מסז' אני לא יודעת למה אתה מצפה שמישהי שהיא לא דומינטריקס בתשלום פשוט תסכים ככה אאוט אוף דה בלו להגשים את זה אתך אלא אם זו אישה שאתה חבר אוהב ומסור לה ואוהבת אותך באותה המידה אחרת? לך למלכה בתשלום באמת למה בדיוק אתה מצפה? בהצלחה... |
|
Bipass(נשלט) |
לפני 15 שנים •
9 בפבר׳ 2009
לפני 15 שנים •
9 בפבר׳ 2009
Bipass(נשלט) • 9 בפבר׳ 2009
Morticia כתב/ה: אלינור האסלה כתב/ה: הפנטזיה שאני מגיע אליך ושם לב שיש אבק
כשאת מתרחקת אני עם האצבע עובר על האבק אבל את שמת לב ומתחילה לצחוק אלי מה אני בחורה הולכת שנייה ומביאה לי מטלית ומצווה תנקה בגללך כולם יראו שיש אבק. הולכת שנייה חוזרת כשסימתי ומחיכת חיוך ממזרי הו את אומרת מכניסה אותי לחדר השינה מוציאה חזיה וחוטינ טועם גרביונים וביבי דול הכול טועם. את אומרת לי אתה מנקה כמו כוסית אז תתלבש כמו אחת. אני ממהר להתלבש את חוזרת ומסמנת לי לבו אחרך ואת מסמנת לי כנס לאמבטיה כך משם את כל מה שאת זקוקה תתחיל לנקות את הבית וחזר לך עם אמצע גרגר אבק. לאחר שאני מסים את מצוה עלי לפנק אותך פיצוי על ההעלבתי אותך שאכין לך אמבטיה והעסה מסז' אני לא יודעת למה אתה מצפה שמישהי שהיא לא דומינטריקס בתשלום פשוט תסכים ככה אאוט אוף דה בלו להגשים את זה אתך אלא אם זו אישה שאתה חבר אוהב ומסור לה ואוהבת אותך באותה המידה אחרת? לך למלכה בתשלום באמת למה בדיוק אתה מצפה? בהצלחה... ני לא חושב שהוא התכוון שמישהי תגשים לו את זה "אאוט אוף דה בלו". . טוב, אולי כן. אבל אם כן - זה די פאתטי.. מצד שלישי, מי שכותב עם כאלה שגיאים, יכול מאוד להיות שהוא סוג של פאתטי. יצאתי מבולבל. |
|
אלינור האסלה(לא בעסק) |
לפני 15 שנים •
9 בפבר׳ 2009
לפני 15 שנים •
9 בפבר׳ 2009
ברור שלא התכוונתי שמשהיא שאני לא מכיר תממש את הפנטזיה
וכן מה לעשות אני כותב בשגאות כתיב. עם אתם כך מסכים מסקנת רק בגלל השגאות ווואלה שיהיה לכם ..... |
|
Morticia |
לפני 15 שנים •
9 בפבר׳ 2009
לפני 15 שנים •
9 בפבר׳ 2009
Morticia • 9 בפבר׳ 2009
אני ממש לא רואה בשגיאות כתיב מדד לאינטליגנציה
בוודאי לא אחד לאחד {לפעמים כן ולפעמים לא בקיצור} אבל אין ספק שגברים אוהבים לשמור על גדר ההפרדה בין הליידי לזונה {ובסיפור הזה כמובן שהליידי בתפקיד הזונה, או אפילו המשרתת אם יורשה לי...} וישנן בנות... האם ישנם בנים? |
|
Bipass(נשלט) |
לפני 15 שנים •
9 בפבר׳ 2009
הצלחת לבלבל אותי עוד יותר..
לפני 15 שנים •
9 בפבר׳ 2009
Bipass(נשלט) • 9 בפבר׳ 2009
Morticia כתב/ה: אני ממש לא רואה בשגיאות כתיב מדד לאינטליגנציה
בוודאי לא אחד לאחד {לפעמים כן ולפעמים לא בקיצור} אבל אין ספק שגברים אוהבים לשמור על גדר ההפרדה בין הליידי לזונה {ובסיפור הזה כמובן שהליידי בתפקיד הזונה, או אפילו המשרתת אם יורשה לי...} וישנן בנות... האם ישנם בנים? האם תיאותי להסביר?.. |
|
המלכה קרן(שולטת) |
לפני 15 שנים •
10 בפבר׳ 2009
לפני 15 שנים •
10 בפבר׳ 2009
המלכה קרן(שולטת) • 10 בפבר׳ 2009
ליידי סיוון שכבר בחול בשנים האחרונות...
היא מלכה מקצועית בתשלום. ומאיפה אני יודעת... היכרות אישית בתחום איתה אז אלינור נסה למצוא מישהי שלא גובה מחיר גבוה לסשן ושיהיה לך בהצלחה עם הפנטזיה המענינת, או לחילופין תנסה לפרסם מודעה בנושא הפנטזיה בהיכרויות ואולי תמצא מלכה שהפנטזיה תמצא חן בעיניה ותסכים להגשים לך אותה. על כל פנים בהצלחה עם הענין. |
|
אלינור האסלה(לא בעסק) |
לפני 15 שנים •
11 בפבר׳ 2009
לפני 15 שנים •
11 בפבר׳ 2009
אלינור האסלה(לא בעסק) • 11 בפבר׳ 2009
אני מקווה שבקרוב היא תחזור לארץ
היא מדהימה. |
|
SideWinder |
לפני 15 שנים •
11 בפבר׳ 2009
לפני 15 שנים •
11 בפבר׳ 2009
SideWinder • 11 בפבר׳ 2009
בהצלחה אלינור. אתה במקום הנכון
ובחברה טובה שבה לכולם פנטזיות ופטישים לרוב. היה עצמך, אל תעלב מחלק מהתגובות התוקפניות בהן תיתקל פה ואם אתה איש טוב והגון, זה יגיע. |
|