זוג נועז |
לפני 15 שנים •
11 בפבר׳ 2009
למה אין מסיבה ביום שישי
לפני 15 שנים •
11 בפבר׳ 2009
זוג נועז • 11 בפבר׳ 2009
היי לכולם
אני מעלה נושא חדש ושואל למה לא לפצל את המסיבות לימי חמישי ושישי כך שמסיבה אחת ללא תתחרה בשניה הרבה אנשים עובדים בימי שישי ולא יכולים להגיע בימי חמישי אנחנו הגענו כל שבוע בשישי למסיבה בנאו לימיט ועכשיו לצערנו לא יכולים להגיע נ.ב הוונלים זה טוב שהם מגעים מועדון לא יכול להיות כלכלי רק מאנשי הקהילה וחייבים שכמה שיותר אנשים יגיעו כך המסיבה תיהיה יותר מוצלחת. וחבל לנו שהיום התחרות הזאת לא עוזרת לאף אחד להיפך רק פוגעת ביזמים בתקווה שמשהו ישתפר ו |
|
המלט |
לפני 15 שנים •
11 בפבר׳ 2009
Re: למה אין מסיבה ביום שישי
לפני 15 שנים •
11 בפבר׳ 2009
המלט • 11 בפבר׳ 2009
זוג נועז כתב/ה: היי לכולם
אני מעלה נושא חדש ושואל למה לא לפצל את המסיבות לימי חמישי ושישי כך שמסיבה אחת ללא תתחרה בשניה ככה. יום חמישי זה היום של המסיבות. כולם יודעים את זה. ביום שישי יש אלף דברים אחרים לעשות. שאל את הנשואים ויגידו לך. חוצמזה, יש ענינים של אגו ויוקרה. הפילוג במפד"ל? התרסקות השמאל? זה כלום לעומת הכוחות הפועלים כאן בימי חמישי. הרבה אנשים עובדים בימי שישי ולא יכולים להגיע בימי חמישי אנחנו הגענו כל שבוע בשישי למסיבה בנאו לימיט ועכשיו לצערנו לא יכולים להגיע נ.ב הוונלים זה טוב שהם מגעים מועדון לא יכול להיות כלכלי רק מאנשי הקהילה וחייבים שכמה שיותר אנשים יגיעו כך המסיבה תיהיה יותר מוצלחת. רוב האנשים לא עובדים ביום שישי, והרוב קובע. וחבל לנו שהיום התחרות הזאת לא עוזרת לאף אחד להיפך רק פוגעת ביזמים בתקווה שמשהו ישתפר מה היית עושה אם אתה היית אחד היזמים? ו |
|
kinkyman(שולט) |
לפני 15 שנים •
11 בפבר׳ 2009
אז זהו שדווקא יש אחלה מסיבה (פרטית) בשישי
לפני 15 שנים •
11 בפבר׳ 2009
kinkyman(שולט) • 11 בפבר׳ 2009
אי שם בערבות פתח תקווה
(הכתובת שמורה אצל דיווה) אחת לשבועיים מתכנסת לה חבורת פורעים בלאונג' אירופאי מפואר ומשתסנת לה בעונג. האורתודוקסים שבינינו אף פושטים את בגדיהם ומשתרעים בלגונה המפכפכת אחר סשן מייגע. אחרים מבצעים את זממם על המזרונים בחדר האחורי תוך צפיה בסרטי BDSM קטלניים. ואנו, אנו פוסעים בגניבה אל החדרים הפרטיים שבמסדרון הסמוך. הס. |
|
קטסטרופה{Adonai} |
לפני 15 שנים •
11 בפבר׳ 2009
יש גם יש.
לפני 15 שנים •
11 בפבר׳ 2009
קטסטרופה{Adonai} • 11 בפבר׳ 2009
כמו שיובל אמר, יש מסיבה אחת לשבועיים, מסיבה מצויינת והיא למוזמנים בלבד.
אחלה מקום, אחלה אווירה, שונה ממסיבה המונית ורגילה בקונספט. אני אישית אוהב את המסיבה של אורלי ואת הערב של דיווה. אין לכם אלא להתפלל להיות ברי מזל ושדיווה, המארגנת והיוזמת תזמין אתכם. |
|