נילי ונילי |
לפני 15 שנים •
15 בפבר׳ 2009
פינת המציאות
לפני 15 שנים •
15 בפבר׳ 2009
נילי ונילי • 15 בפבר׳ 2009
מבין שלל העקרונות המנחים את חייה של שפחתכם ("לא תרצח", "לא תאכל שומדבר שיש לו אמא", "לא תסעי יותר מחמישים קילומטר בשביל זיון") בולטים עקרון ה"לא תקני מותגים" ועקרון הנגזרת שלו: "לא תשלמי יותר ממאה שקלים עבור פריט לבוש". אני מוצאת ששני עקרונות אלו מאתגרים את חיי במיוחד, ועל אף שביומיום אני לא מתקשה למצוא בגדים שעולים לא יותר מ 100 ש"ח, הרי שכשבבגדי פטיש עסקינן- העניינים מסתבכים.
במהלך השנה אני קונה את בגדי הפטיש שלי בחנויות בזאר קטנות וערסוואתיות בירושלים, בחנויות לבגדי כלות (תופתעו לגלות אילו מחוכים מדהימים יש לכלות ירושלמיות) ובחנויות הלבשה תחתונה לנשים דתיות (כל הסבתות החרדיות האלו מוכרות הלבשה תחתונה שאללה יוסטור). מטבע הדברים, לקראת פורים יותר קל למצוא בגדים, נעליים, פיאות ושאר אביזרים גם בחנויות רגילות ובמחירים ממש מצחיקים. חשבתי שאולי נשרשר פה המלצות וטיפים לקראת פורים, יום חגם של כל הפטישיסטים. למשל- הייתי היום בתחנה המרכזית החדשה בתל אביב והסתובבתי בכל הבזארים בקומה 4, אלו שמוכרים דברים "אוריגינל, נשבע לך אוריגינל, גיברת. זה נפל מהמאחורה של משאית". מצאתי שם מחוכים במחירים של 89 ש"ח, ביריות וגרביונים במחיר 30 ש"ח, חצאיות במחירים של 30 ש"ח ושיא כל השיאים היו זוג מגפיים אדומים מעלפים ב50 ש"ח שכשראיתי אותם הצטערתי שאני לא דומית ולא דראג קווין. מומלץ בחום. ואני מניחה שככל שנתקרב לפורים יהיה אפשר למצוא ברחוב קולרים, צמידים-עם-ניטים, כפפות, שרשראות וכו'. אנא שרשרו כאן טיפים ומציאות. |
|
היילני |
לפני 15 שנים •
15 בפבר׳ 2009
לפני 15 שנים •
15 בפבר׳ 2009
היילני • 15 בפבר׳ 2009
ואם דווקא בחג פורים אני רוצה להתחפש, להרחיק לכת מזהותי האמיתית, ונאמר, להיות, סתם לצורך הענין, שלגיה?
|
|
Tobias(אחר) |
לפני 15 שנים •
15 בפבר׳ 2009
לפני 15 שנים •
15 בפבר׳ 2009
Tobias(אחר) • 15 בפבר׳ 2009
לנשים זה די קל, ואם פוקחים עיניים ומוותרים על הרעיון שכל דבר צריך לעשות 400 ומעלה אז יש המון המון דברים כמעט בכל מקום.
נסי למצוא אבל בגדי פטיש לגבר... |
|
אושה{אוש} |
לפני 15 שנים •
16 בפבר׳ 2009
לפני 15 שנים •
16 בפבר׳ 2009
אושה{אוש} • 16 בפבר׳ 2009
tebayes כתב/ה: לנשים זה די קל, ואם פוקחים עיניים ומוותרים על הרעיון שכל דבר צריך לעשות 400 ומעלה אז יש המון המון דברים כמעט בכל מקום.
נסי למצוא אבל בגדי פטיש לגבר... או לנשים במידות גדולות |
|
נולי |
לפני 15 שנים •
16 בפבר׳ 2009
לפני 15 שנים •
16 בפבר׳ 2009
נולי • 16 בפבר׳ 2009
טאבי בו נקפוץ לברלין
בחיים לא אשכח חנות פאטיש שהיתי בטוחה שהשמלות לנשים, עד שהבנתי...למה אין מקום לציצי-פיצי שלי.......(טוב היתי אז קטנה. בהבנה. לא בשומדבר אחר) |
|