Moonchild'(לא בעסק) |
לפני 15 שנים •
16 בפבר׳ 2009
סיפורון קצר -מפגש ראשון עם מלכתי
לפני 15 שנים •
16 בפבר׳ 2009
Moonchild'(לא בעסק) • 16 בפבר׳ 2009
חזרתי הביתה לאחר יום עבודה לא ארוך במיוחד אבל די מתיש. אבל העבודה שלי כרגע לא מעניינת ואין לה שום נק' תכלית בסיפורון הקצר.אז נגיע לפרטים המעניינים באמת ,ברשותכם..
צג המחשב הראה שמחכה לי הודעה מאת מלכתי...ולהלן נוסח ההודעה.. "טוב כלבלבון קטן, אז ביום שישי הקרוב אני כן אגיע למסיבה . ולכן, אני מעוניינת שגם אתה תגיע. כמו שביקשתי בפעם הקודמת, מכנסי עור וחוטיני ורוד, חולצה אני מרשה לך לבחור. תגיע מגולח ומבושם (אבל לא מסריח! מבושם!!). אני ככל הנרא אגיע בסביבות 1 פלוס מינוס... ייתכן שקצת אחרי, בכל אופן, אני מצפה ממך לחכות לי שם, על צווארך קולר (מרשה לך לבחור צבע) שאליו מחוברת רצועה (המיועדת מן הסתם עבורי)..." כמובן שהייתי נרגש מאוד לקרוא את ההודעה וכבר התכוננתי אל הערב המיוחל עבורי כל כך , לאחר שהפעם הקודמת בה היינו אמורים להיפגש , קרתה תקלה והפגישה לא יצאה אל הפועל לאחר חיפושים הצלחתי למצוא חנות שדרכה אני יכול לקנות קולר ואז נודע לי שהיא נמצאת ממש מתחת לאף .. עכשיו הייתי צריך להשיג רצועה וכמובן שהייתי צריך להסביר למוכרת בחנות הכלבים ,שהכלבלב לו מיועדת הרצועה לא זקוק לרצועה ארוכה כל כך ..למרות שהוא כלב די גדול. הגעתי אל המועדון בזמן בו אמורים השערים להיפתח , כדי שלא יקרה מצב בו מלכתי תגיע לפני. לפני כן , קיבלתי אישור ממלכתי לשתות ככל העולה רוחי בתנאי שאני שומר על חינוך בסיסי. אז שתיתי מעט וודקה ואשכוליות כשהגעתי למקום .. Hey man, you know you're never coming back מילמתי לעצמי את מילות השיר של ניק קייב שהתנגן ברקע... בינתיים הזמן עבר , וקצת התחלתי לחשוש שאולי היא לא תגיע , אז העדפתי לחכות לה בפרוזדור הכניסה של המועדון כדי שאראה אותה מייד. "אתה מתכוון לשבת כאן כל הלילה או שבא לך להכינס פנימה לרקוד "? שאלה אותי בחורה אחת שעברה על ידי וכנראה לא היה קשה לה להבחין שאני קצת אאוט מהמתרחש...אז אמרתי לה שאני מחכה כאן למלכתי שצריכה להגיע בפנים קצת עצובות ואז ניגשת אליי בהפתעה ה"כלבונת" של גבירתי אותה לא הכרתי לפני כן , אך היא אמרה לי לבוא איתה ולהכנס פנימה אל רחבת המועדון. נכנסנו פנימה אל תוך החושך והאורות המרצדים ,פעימות ליבי גברו ואז כלבונת אמרה " תכיר"... כשהסתכלתי בפעם הראשנה על מלכתי הרגשתי כאילו כמה שמשות מאירות על עיניי בו זמנית בזמן בו מלכתי , יושבת לה במלכותיות ובחינניות שניחנו בה מתי מספר ואני כורע ברך מייד , נפעם מיופיה ונוכחותה המבשרת טובות... "שלום לך גברתי , אושר הוא לי לפגוש אותך , תודה לך". הרגשתי שהיא שמחה לראות אותי , אך מייד שאלה מדוע איני עונד את הקולר כפי שאמרה לי לפני כן ושינתה את הבעת פניה. אמרתי לה "מייד אני מביא וחוזר" וכך עשיתי... חזרתי פנימה , והושטתי לה את הקולר ...היא בחנה אותו ואמרה " יפה כלבלב שלי" וענדה לי אותה ..כמובן שזה היה רגע מאוד סימבולי עבורי להרגיש משוייך בפעם הראשנה בחיי . זה היה מן רגע מיסטי שכזה וכך קרה שאולי ריחפתי בעננים ברגע הזה. ניגשתי אל הברמנית כדי שתכין נקטר מלכותי וססגוני לגברת המחכה ...ונהנתי לראות אותה ולשבת תחת רגליה המושלמות כל כך . "תוריד לי את המגף ותעשה לי מסג' לרגל כלבלב " ציוותה עליי בהחלטיות אך עם זאת בנעימות . עינגתי את כפות רגליה הלבנות והחמימות בזמן שדיברה עם עוד אדון שאירח לה חברה וכלבונת שלה שדאגה לה גם כן . כעבור זמן שבו נהנתי מכל שנייה שחלפה כשאני מלטף ומענג את כפות רגליה של מלכתי ביקשה ממני למצוא לנו מקום בו נוכל להיות ביחידות וללא נוכחותם של אחרים. הגענו אל אחד החדרים שהיו ריקים ואז ביקשה ממני לשבת מולה על 4 ולהתחיל ללקק את אצבעות רגליה ... וזה היה דבר נפלא לעשות , השתדלתי לא להשאיר ולו פינה אחת כדי שתהיה מבריקה ונוצצת...פתאום משום מקום הגיע כלבלב ושאל אם הוא יכול ברשותה ללקק את כף רגלה השנייה...היא בחנה אותו לרגע קט ואישרה לו ... וכך הוא זכה לכמה רגעים שמיימיים בחייו . לאחר כמה זמן ביקשה מהכלבלב לסיים את עבודת הקודש שלו ולפנות את המקום מייד , וכך עשה בכניעה מוחלטת . "תסתובב אליי כדי שאראה את הישבן שלך ... הסתובבתי אליה, והיא בחנה אותו ... ואז אמרה לי שהיא לא מרוצה מזה שצבע החוטיני אינו ורוד מספיק , כי יותר בצבע אדום ...היא בדקה שוב , ולא השתכנעה וכך , סטרה לי בפניי לפתע ואני הורדתי את ראשי במבוכה ...ולא אמרתי דבר . מלכתי , לא כל כך ידעתי מהיכן להשיג אותם ...אמרתי בגימגום , והיא הודיעה לי שאפשר להשיג בכל חנות ללבני נשים , ושמעכשיו עליי למצוא גם בצבע ירוק , כי אותם קצת קשה יותר להשיג... |
|