Tish Adams |
לפני 15 שנים •
17 בפבר׳ 2009
Re: לראשונה בישראל
לפני 15 שנים •
17 בפבר׳ 2009
Tish Adams • 17 בפבר׳ 2009
אורלי כתב/ה: הצלב המתהפך והמסתובב:
מעשה ידי diablo666 המוכשר
חמישי הקרוב במועדון
יו איזה סופני. אני כבר יודעת מה אני מתכננת עליו. דוגי, מה זה לא גילחת בבית השחי, פויה. |
|
D M Dogy(מתחלף) |
לפני 15 שנים •
17 בפבר׳ 2009
לפני 15 שנים •
17 בפבר׳ 2009
D M Dogy(מתחלף) • 17 בפבר׳ 2009
Tish Adams כתב/ה: אורלי כתב/ה: הצלב המתהפך והמסתובב:
חמישי הקרוב במועדון
יו איזה סופני. אני כבר יודעת מה אני מתכננת עליו. דוגי, מה זה לא גילחת בבית השחי, פויה. אחרי דקה על המכונה הזאת השערות בכל הגוף נשרו מעצמם |
|
Tish Adams |
לפני 15 שנים •
17 בפבר׳ 2009
לפני 15 שנים •
17 בפבר׳ 2009
Tish Adams • 17 בפבר׳ 2009
D M Dogy כתב/ה: Tish Adams כתב/ה: אורלי כתב/ה: הצלב המתהפך והמסתובב:
חמישי הקרוב במועדון
יו איזה סופני. אני כבר יודעת מה אני מתכננת עליו. דוגי, מה זה לא גילחת בבית השחי, פויה. אחרי דקה על המכונה הזאת השערות בכל הגוף נשרו מעצמם באמת בתמונה האחרונה שם עם הסיבובים נראה שנשרו קצת. יעני מתחרים חדשים לאמריקן לייזר. זונות, עכשיו אומרים? יכולתם לחסוך לי אלפי שקלים. |
|
D M Dogy(מתחלף) |
לפני 15 שנים •
17 בפבר׳ 2009
לפני 15 שנים •
17 בפבר׳ 2009
D M Dogy(מתחלף) • 17 בפבר׳ 2009
Tish Adams כתב/ה: D M Dogy כתב/ה: Tish Adams כתב/ה: אורלי כתב/ה: הצלב המתהפך והמסתובב:
חמישי הקרוב במועדון
יו איזה סופני. אני כבר יודעת מה אני מתכננת עליו. דוגי, מה זה לא גילחת בבית השחי, פויה. אחרי דקה על המכונה הזאת השערות בכל הגוף נשרו מעצמם באמת בתמונה האחרונה שם עם הסיבובים נראה שנשרו קצת. יעני מתחרים חדשים לאמריקן לייזר. זונות, עכשיו אומרים? יכולתם לחסוך לי אלפי שקלים. טיש,באמת לא ידעת שדיאבלו בזמנו הפנוי הוא גם מסיר שיער לצמיתות? (כמובן בדרכיו המקוריות) |
|
diablo666(שולט) |
לפני 15 שנים •
17 בפבר׳ 2009
לפני 15 שנים •
17 בפבר׳ 2009
diablo666(שולט) • 17 בפבר׳ 2009
D M Dogy כתב/ה: Tish Adams כתב/ה: D M Dogy כתב/ה: Tish Adams כתב/ה: אורלי כתב/ה: הצלב המתהפך והמסתובב:
חמישי הקרוב במועדון
יו איזה סופני. אני כבר יודעת מה אני מתכננת עליו. דוגי, מה זה לא גילחת בבית השחי, פויה. אחרי דקה על המכונה הזאת השערות בכל הגוף נשרו מעצמם באמת בתמונה האחרונה שם עם הסיבובים נראה שנשרו קצת. יעני מתחרים חדשים לאמריקן לייזר. זונות, עכשיו אומרים? יכולתם לחסוך לי אלפי שקלים. טיש,באמת לא ידעת שדיאבלו בזמנו הפנוי הוא גם מסיר שיער לצמיתות? (כמובן בדרכיו המקוריות) תודה תודה ... אבל אורלי רק טעות קטנה אחת יש לך ... זה לא לראשונה בישראל ... זה לראשונה בעולם ....... עוד לא נראה כזה דבר בעולם ... לפחות לא שאני ראיתי ... טוב בכל אופן אני כבר התחלתי לבנות את המכונה הבאה . ... |
|
סדום והמורה(מתחלפת) |
לפני 15 שנים •
17 בפבר׳ 2009
לפני 15 שנים •
17 בפבר׳ 2009
סדום והמורה(מתחלפת) • 17 בפבר׳ 2009
D M Dogy כתב/ה: Tish Adams כתב/ה: D M Dogy כתב/ה: Tish Adams כתב/ה: אורלי כתב/ה: הצלב המתהפך והמסתובב:
חמישי הקרוב במועדון
יו איזה סופני. אני כבר יודעת מה אני מתכננת עליו. דוגי, מה זה לא גילחת בבית השחי, פויה. אחרי דקה על המכונה הזאת השערות בכל הגוף נשרו מעצמם באמת בתמונה האחרונה שם עם הסיבובים נראה שנשרו קצת. יעני מתחרים חדשים לאמריקן לייזר. זונות, עכשיו אומרים? יכולתם לחסוך לי אלפי שקלים. טיש,באמת לא ידעת שדיאבלו בזמנו הפנוי הוא גם מסיר שיער לצמיתות? (כמובן בדרכיו המקוריות) דיאבלו! תקבע לי תור אני רוצה מפשעות ... |
|
Queen Yasmin(שולטת) |
לפני 15 שנים •
18 בפבר׳ 2009
לפני 15 שנים •
18 בפבר׳ 2009
Queen Yasmin(שולטת) • 18 בפבר׳ 2009
diablo666 כתב/ה: D M Dogy כתב/ה: Tish Adams כתב/ה: D M Dogy כתב/ה: Tish Adams כתב/ה: אורלי כתב/ה: הצלב המתהפך והמסתובב:
חמישי הקרוב במועדון
יו איזה סופני. אני כבר יודעת מה אני מתכננת עליו. דוגי, מה זה לא גילחת בבית השחי, פויה. אחרי דקה על המכונה הזאת השערות בכל הגוף נשרו מעצמם באמת בתמונה האחרונה שם עם הסיבובים נראה שנשרו קצת. יעני מתחרים חדשים לאמריקן לייזר. זונות, עכשיו אומרים? יכולתם לחסוך לי אלפי שקלים. טיש,באמת לא ידעת שדיאבלו בזמנו הפנוי הוא גם מסיר שיער לצמיתות? (כמובן בדרכיו המקוריות) תודה תודה ... אבל אורלי רק טעות קטנה אחת יש לך ... זה לא לראשונה בישראל ... זה לראשונה בעולם ....... עוד לא נראה כזה דבר בעולם ... לפחות לא שאני ראיתי ... טוב בכל אופן אני כבר התחלתי לבנות את המכונה הבאה . ... מקווה כי מחר אזכה לראותך "המפעיל " את היצירה |
|
דום-34(שולט) |
לפני 15 שנים •
18 בפבר׳ 2009
לפני 15 שנים •
18 בפבר׳ 2009
דום-34(שולט) • 18 בפבר׳ 2009
פששששששש
בול כזה אני צריך מחר נבדוק את היצירה אחלה יוםםםםםם |
|
המלכה קרן(שולטת) |
לפני 15 שנים •
18 בפבר׳ 2009
לפני 15 שנים •
18 בפבר׳ 2009
המלכה קרן(שולטת) • 18 בפבר׳ 2009
לונה פארק בדס"מ...
זה מה שזה הזכיר לי. אני רואה ששוב דיאבלו מצטיין בשיעורי מלאכה |
|
קטסטרופה{Adonai} |
לפני 15 שנים •
18 בפבר׳ 2009
לפני 15 שנים •
18 בפבר׳ 2009
קטסטרופה{Adonai} • 18 בפבר׳ 2009
המלכה קרן כתב/ה: לונה פארק בדס"מ...
זה מה שזה הזכיר לי. אני רואה ששוב דיאבלו מצטיין בשיעורי מלאכה וואלה לונה פארק בדסמי. מוכשר כמו שד הדיאבלו הזה. |
|