ריפרף |
לפני 15 שנים •
21 בפבר׳ 2009
לפני 15 שנים •
21 בפבר׳ 2009
ריפרף • 21 בפבר׳ 2009
קשה שלא לשפוט
מקווה שטוב לכם ככה באמת אבל אני מה אני יודע עוד באירופה הייתי סקפטי |
|
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} |
לפני 15 שנים •
21 בפבר׳ 2009
הממ... גרמת לי לתהות
לפני 15 שנים •
21 בפבר׳ 2009
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 21 בפבר׳ 2009
אני כנראה לא הייתי נשארת עם בן זוג שלא מוכן לקבל אותי עם הסטיות שלי.
אבל מצד שני, גם לא הייתי נשארת עם מישהו שאני מוכנה לוותר עליו בשביל הסטיות שלי. או שזה בעצם אותו הצד? הממ. מה שבטוח זה שלא הייתי מוכנה להיות בת זוג של מישהו שיש בחייו אשה אחרת שיותר חשובה ממני. ובכלל, מה זה "חברה"? זו לא מישהי שאוהבים? הממ. ואיך זה שהיא פחות חשובה ממישהי שכנראה לא מייחסת לך חשיבות זהה? (אני תוהה. רק תוהה. איש באמונתו וכו'). מה עם למצוא מישהי שתהיה גם החברה וגם המלכה? זו לא אופציה? הממ. לא הייתי רוצה להיות במקום אף אחד משלושת המשתתפים בסיפור הזה. |
|
2DubleTrouble(לא בעסק) |
לפני 15 שנים •
21 בפבר׳ 2009
למה אתם ישר חושבים על הדבר הכי גרוע?
לפני 15 שנים •
21 בפבר׳ 2009
2DubleTrouble(לא בעסק) • 21 בפבר׳ 2009
ישר "לא נותנת יחס" וכל מיני דברים בסגנון... מה זה החשיבה הצרה הזאת???
ואני לתומי חשבתי שדווקא בבדסמ יש אנשים עם ראש פתוח... לא? מי אמר שהוא לא אוהב אותה? מי אמר שאני לא אוהבת אותו? אהבה היא מונח רחב- ניתן לראות ולהפגין בכל מיני דרכים ואם לא אז האהבה הייתה משעממת... לא? ברור שכן. אז שוב, מה בשם כל השמות גורם לכם לחשוב ככה? אני מוכנה לערוב לעובדה שאם תהיה לה בעייה רצינית, דבר ראשון היא תדבר איתו על זה. דבר שני, היא יכולה לבוא לדבר איתי בכל יום בכל שעה דבר שלישי- מי אמר שמישהו כאן יוצא מופסד??? מה זה כל הצרות מוח הזאת? מבינה שלא כולם מרגישים ככה, מבינה שלא כל אחד יכול להתמודד עם מצב שכזה... אבל יש מי שיכול- אז למה לא אם נהנים ואוהבים? - אין שום סיבה למה לא! |
|
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} |
לפני 15 שנים •
21 בפבר׳ 2009
Re: למה אתם ישר חושבים על הדבר הכי גרוע?
לפני 15 שנים •
21 בפבר׳ 2009
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 21 בפבר׳ 2009
2DubleTrouble כתב/ה: ישר "לא נותנת יחס" וכל מיני דברים בסגנון... מה זה החשיבה הצרה הזאת???
ואני לתומי חשבתי שדווקא בבדסמ יש אנשים עם ראש פתוח... לא? מי אמר שהוא לא אוהב אותה? מי אמר שאני לא אוהבת אותו? אהבה היא מונח רחב- ניתן לראות ולהפגין בכל מיני דרכים ואם לא אז האהבה הייתה משעממת... לא? ברור שכן. אז שוב, מה בשם כל השמות גורם לכם לחשוב ככה? אני מוכנה לערוב לעובדה שאם תהיה לה בעייה רצינית, דבר ראשון היא תדבר איתו על זה. דבר שני, היא יכולה לבוא לדבר איתי בכל יום בכל שעה דבר שלישי- מי אמר שמישהו כאן יוצא מופסד??? מה זה כל הצרות מוח הזאת? מבינה שלא כולם מרגישים ככה, מבינה שלא כל אחד יכול להתמודד עם מצב שכזה... אבל יש מי שיכול- אז למה לא אם נהנים ואוהבים? - אין שום סיבה למה לא! אין לי מושג מה קורה שם בפנים. הייתי רוצה לשמוע ממנו יותר על המורכבות של המצב. כי זה נשמע לי כמו מצב מורכב. אבל אולי זה רק נראה לי, כמובן. |
|
שוטרת* |
לפני 15 שנים •
21 בפבר׳ 2009
לפני 15 שנים •
21 בפבר׳ 2009
שוטרת* • 21 בפבר׳ 2009
2DubleTrouble כתב/ה: ישר "לא נותנת יחס" וכל מיני דברים בסגנון... מה זה החשיבה הצרה הזאת???
ואני לתומי חשבתי שדווקא בבדסמ יש אנשים עם ראש פתוח... לא? מי אמר שהוא לא אוהב אותה? מי אמר שאני לא אוהבת אותו? אהבה היא מונח רחב- ניתן לראות ולהפגין בכל מיני דרכים ואם לא אז האהבה הייתה משעממת... לא? ברור שכן. אז שוב, מה בשם כל השמות גורם לכם לחשוב ככה? אני מוכנה לערוב לעובדה שאם תהיה לה בעייה רצינית, דבר ראשון היא תדבר איתו על זה. דבר שני, היא יכולה לבוא לדבר איתי בכל יום בכל שעה דבר שלישי- מי אמר שמישהו כאן יוצא מופסד??? מה זה כל הצרות מוח הזאת? מבינה שלא כולם מרגישים ככה, מבינה שלא כל אחד יכול להתמודד עם מצב שכזה... אבל יש מי שיכול- אז למה לא אם נהנים ואוהבים? - אין שום סיבה למה לא! מעבר לזה שאת צודקת בכל הקשור לצדקנות לפחדנות למרובעות ולמקובעות של חלק מהאנשים שהגיבו כאן, אני חושבת שבכלל אין לכם צורך להסביר דבר. אדרבא- הייתי משבחת את אותו הסאב שרואה את הקשר בינכם כדבר ראשון, ושם אותך בחשיבות עליונה. הוא לא שם בשביל 'סשן', הוא לא שם בשביל חרמנות חולפת כזו או אחרת, הוא לא שלך בתנאי ש..., עבורי זה מצביע על רמת השייכות הגבוהה מאוד שלו אליך. (ותמיד תוכלי לארגן לה איזה ערב מפנק במיוחד כשהחבר שלה/עבד שלך מענג אותה על פי הכוונתך - שזה בכלל מטריף ) |
|
Tobias(אחר) |
לפני 15 שנים •
21 בפבר׳ 2009
לפני 15 שנים •
21 בפבר׳ 2009
Tobias(אחר) • 21 בפבר׳ 2009
עצוב לא עצוב...
אבל למה אתה כותב את זה פה? נשמע כמו משהו בינך לבין החברה שלך לבין השולטת שלך. מה אתה בעצם רוצה לומר בעובדה שאתה מצהיר את זה פה על דפי הפורום? |
|
שוטרת* |
לפני 15 שנים •
21 בפבר׳ 2009
לפני 15 שנים •
21 בפבר׳ 2009
שוטרת* • 21 בפבר׳ 2009
משהו סטייל לעלות על ההר הכי גבוה ולצעוק את אהבתו?
משהו סטייל לשתף? משהו שמזכיר פורום? רינג א בל? ובכלל - למה לא? |
|
Tobias(אחר) |
לפני 15 שנים •
22 בפבר׳ 2009
לפני 15 שנים •
22 בפבר׳ 2009
Tobias(אחר) • 22 בפבר׳ 2009
שוטרת, נעזוב שניה את העוקצנות בצד.
להצהיר על אהבתו זה נפלא ויפה. זו לא הייתה הצהרה על אהבתו, זו הייתה פניה אישית למישהי בנושא אישי שלהם, מה שלא מצריך פירסום פומבי, והרבה הרבה יותר מתאים וריאלי לומר בהודעה אישית, במיוחד לאור העובדה שהוא יקבל מטר תגובות כאלו וכאלו, אז השאלה תקפה, וזו שאלה שאני שואל כי אני מעוניין להבין, למה בפורום? אם הוא היה אומר, אני רוצה להצהיר לכולם שאני העבד X הוא הנשלט הנאמן והמאוהב של המלכה Y ובשבילה אני אקריב הכל וכו וכו....סבבה זו הצהרה שכולנו נדע. פה הוא פשוט הודיע לה משהו בקשר למשהו. |
|
Morticia |
לפני 15 שנים •
22 בפבר׳ 2009
לפני 15 שנים •
22 בפבר׳ 2009
Morticia • 22 בפבר׳ 2009
שוטרת* כתב/ה: 2DubleTrouble כתב/ה: ישר "לא נותנת יחס" וכל מיני דברים בסגנון... מה זה החשיבה הצרה הזאת???
ואני לתומי חשבתי שדווקא בבדסמ יש אנשים עם ראש פתוח... לא? מי אמר שהוא לא אוהב אותה? מי אמר שאני לא אוהבת אותו? אהבה היא מונח רחב- ניתן לראות ולהפגין בכל מיני דרכים ואם לא אז האהבה הייתה משעממת... לא? ברור שכן. אז שוב, מה בשם כל השמות גורם לכם לחשוב ככה? אני מוכנה לערוב לעובדה שאם תהיה לה בעייה רצינית, דבר ראשון היא תדבר איתו על זה. דבר שני, היא יכולה לבוא לדבר איתי בכל יום בכל שעה דבר שלישי- מי אמר שמישהו כאן יוצא מופסד??? מה זה כל הצרות מוח הזאת? מבינה שלא כולם מרגישים ככה, מבינה שלא כל אחד יכול להתמודד עם מצב שכזה... אבל יש מי שיכול- אז למה לא אם נהנים ואוהבים? - אין שום סיבה למה לא! מעבר לזה שאת צודקת בכל הקשור לצדקנות לפחדנות למרובעות ולמקובעות של חלק מהאנשים שהגיבו כאן, אני חושבת שבכלל אין לכם צורך להסביר דבר. אדרבא- הייתי משבחת את אותו הסאב שרואה את הקשר בינכם כדבר ראשון, ושם אותך בחשיבות עליונה. הוא לא שם בשביל 'סשן', הוא לא שם בשביל חרמנות חולפת כזו או אחרת, הוא לא שלך בתנאי ש..., עבורי זה מצביע על רמת השייכות הגבוהה מאוד שלו אליך. (ותמיד תוכלי לארגן לה איזה ערב מפנק במיוחד כשהחבר שלה/עבד שלך מענג אותה על פי הכוונתך - שזה בכלל מטריף ) נכון, הפיכת בת זוגו ה"ונילית" לשפחה שלך מעידה על רוחב אופקים כמו גם שיגעונות גדלות מה הקשר בין הרפתקנות מינית לבין אמון בין בני זוג ואהבה זוגית ערכית? לעזעזל! אם אני הייתי שומעת שבן זוגי מדבר עלי כך הייתי מעיפה אותו לכל הרוחות כמו גם אתן אני בטוחה ומה עושה אותך מלכתו? שאת משרתת איזה צורך שבת זוגו בת זוגו! לא? לחיי צרות האופקים! נו באמת... |
|
Tame |
לפני 15 שנים •
22 בפבר׳ 2009
tebayes זה בשבילך
לפני 15 שנים •
22 בפבר׳ 2009
Tame • 22 בפבר׳ 2009
הזכרת לי משהו מצחיק - אני חושב שזה מייצג בערך את מה שקורה כאן עכשיו
http://www.youtube.com/watch?v=Kbo80jkq8zA ("אבל למה בפורום" - על תקן "הלו הלו אנשים ישנים פה" כי הרי מה זה פורום אם לא כיכר העיר הוירטואלית?) כל השאר גם מוזמנים לצפות, לחייך קצת. לפני שהמהומה תתחיל |
|