שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

פנטזיה מן המגירה

אניגמטית​(שולטת)
לפני 20 שנים • 3 במרץ 2004

להזדיין בסבלנות???

אניגמטית​(שולטת) • 3 במרץ 2004
שליטה יקירתי,

תמיד הייתי גרועה במתכונים ובישולים, אבל למרות הפרישה... יש לי כמה המלצות לטייק אוואי מעוליםicon_smile.gif (וגם ארגז ציוד עמוס שמעלה אבק ופנוי להשאלות עד להודעה חדשה). אני אתקשר בקרוב. לחץ עבודה נוראי וכשאני נטרפת אני נכנסת לכמה דקות לפורומים ונרגעת (במקום להצליף במישהו כאן).

שחרית, רק עכשיו שמתי לב - להזדיין בסבלנות??? מואה?? מותק! עוד לא למדת שדומיננטיות, גם אם הן במיל', לא יודעות לדחות סיפוקים? לטיפולך המסור והמיידי!
שחרית​(מתחלפת)

Re: להזדיין בסבלנות???

שחרית​(מתחלפת) • 3 במרץ 2004
אניגמטית כתב/ה:
שחרית, רק עכשיו שמתי לב - להזדיין בסבלנות??? מואה?? מותק! עוד לא למדת שדומיננטיות, גם אם הן במיל', לא יודעות לדחות סיפוקים? לטיפולך המסור והמיידי!

אניגמטית,
כל עוד את במיל' אני אלמד אותך דחיית סיפוקים מהי! icon_wink.gif
אם תחזרי ל- icon_spank.gif אשקול דרישתך מחדש...
שחרית​(מתחלפת)
שחרית​(מתחלפת) • 3 במרץ 2004
אפשר לשלם באוזני המן???

מבטיחה לספק את הסחורה עד יום ראשון...
gay.gif
השולט אור​(שולט)
השולט אור​(שולט) • 3 במרץ 2004
רגע רגע, את דיברת בלשון רבות - תזדיינה בסבלנות... נדמה לי שהתייחסת בדברייך הנלוזים לשתי הדומיות שחלקו איתך פורום - אנוכי השליטה ואניגמטית...

אי לכך ובהתאם לזאת, נאלץ (אני חוששת ובצער רב) לגבש עונש הולם שיתאים לדרישתך משתי השולטות להזדיין בסבלנות.

נשאלות כמה שאלות:

להזדיין עם מי?
שתינו יחד עם אותה הסאבית או כל אחת לחוד?
רק להזדיין? ומה עם כמה הצלפות לטיבול?
ולמה בסבלנות? אנחנו כל כך מחוייבות לכן הסאביות, לעונג שלכן, לספייס... תביאו להזדיין בפראות, לגמוררררררררררררר
אניגמטית​(שולטת)
לפני 20 שנים • 4 במרץ 2004

צוחקתתתתתתתתת

אניגמטית​(שולטת) • 4 במרץ 2004
ראשית, שחרית - לא, אי אפשר לשלם באוזני המן ובחיי שהידיים מתחילות לגרד בי.
שליטה, תחזיקי אותי... אני בגמילה !

ואליך שליטה יקירתי, העלית שאלות רבות ומעניינות וכולן אכן פותחות דיון מעמיק בכל סוגיה וסוגיה.
אני בעד

א. למה לא?
ב. כמה שיותר
ג. גם וגם
ד. אני בגמילה!!!!
ה. אני מאד בגמילה!
ו. הילדה הזאת עושה טיזינג מעולה
ז. זה מעיד שיש לה פוטנציאל!

דמט, גמילה טובה לא תצא לי מכן. שתי שרמוטות - אחת מלכותית ואחת... שלא נדעicon_smile.gif
שחרית​(מתחלפת)
שחרית​(מתחלפת) • 4 במרץ 2004
בנות בנות...

בתור דומיות אתן שואלות יותר מידי שאלות, חבל שאני צריכה להתערב כאן ולהעיר את תשומת לבכן לכך icon_redface.gif

ומאחר ולא השארתן לי כל ברירה אחרת :

אניגמטית יקירתי, לא נראה לי שאת רוצה כל כך להיות בגמילה - למי את מזכירה זאת לנו, או שמא את מזכירה זאת לעצמך (בעל כורחך)? icon_razz.gif

שליטה יקרה,
ובכן אוכל לענות לך על כמה משאלותיך :
תוכלו להתחלק בסאבית שתבחרנה (אשמח לעזור בבחירה - יש לי עין טובה לבחורות) ואחר כך גם להיות כל אחת בנפרד עימה.
אני בטוחה שלסאבית שתבחרנה לא תהיה בעיה עם הצלפות icon_whipper.gif
ומה זה היה הדבר האחרון....אה לגמורררררר, טוב לגבי זה אני אצטרך לחזור אלייך עם תשובה icon_rolleyes.gif
אניגמטית​(שולטת)

רק עונש יעזור לה!

אניגמטית​(שולטת) • 4 במרץ 2004
מאחר שאני בגמילה (מרצון)
שליטה - לטיפולך!
(ופליז, תהיי קשוחה גם בשבילי) icon_cool.gif
השולט אור​(שולט)
השולט אור​(שולט) • 4 במרץ 2004
אניגמה, אהובה אחת,

אני רק שומעת את המילה גמילה וכבר הזיות בדסמיות מציפות את מוחי הקודח... ובדימיוני את, כן את, קשורה לתורן ועינייך כלות אל מול הצלפותי בשפחה הנאה... במצב כזה את תדרשי "שחררו אותי שאוכל להשתתף" או "איטמו את אוזני שלא אשמע את הצווחות המטריפות הללו"?... icon_lol.gif icon_wink.gif

יפתי,
אני כל כך מכירה את ניסיונות הגמילה הללו, והאמת, אני מזדהה איתך נורא ומחזיקה לך אצבעות, לא שתצליחי בגמילה, אלא שתצליחי לבחור לעצמך את הדרך שתהיה נכונה וטובה לך, זו שתעשה אותך מאושרת.

ועכשיו אלייך שחרית, טיזרית קטנה...

מאחר והתבקשתי להיות קשוחה איתך, ומאחר שגם בלי שאתבקש יש בך את הטיזריות הזו שגורמת לי לחכך את כפות ידים... הגיעה שעת נקם ושילם.

אז ככה, ליום הולדתי שחל היום!!! את נדרשת לפרסם עד חצות המשך לסיפור המחרמן שהבאת לנו כאן, ושיהיה ברור, תירוצים, איחורים ושאר התפתלויות לא יתקבלו הפעם.

מעבר לזה, כעונש על עזות הפנים, את מצטווה לפתוח שירשור בדיחות לסביות או לסביות בדסמיות, וכאלה שיצחיקו. גם את זה תעשי עוד היום. בשרשור הנ"ל תפרסמי לפחות 5 בדיחות כספתח.

מעבר לזה, תשמעי כבר באופן אישי, בטלפון icon_wink.gif .