מלכה מלקה(אחרת) |
לפני 20 שנים •
4 במרץ 2004
גוש משמע
לפני 20 שנים •
4 במרץ 2004
מלכה מלקה(אחרת) • 4 במרץ 2004
המון המון המון צעצועים .
שעשו קצת שמח, ויעשו המון שמייח איזה פירוט בדיוק רצית ? מושקה מה שלומך בחורציק ? מותר כבר לומר איחולים טובים ?? |
|
מוש(נשלט){k} |
לפני 20 שנים •
4 במרץ 2004
לפני 20 שנים •
4 במרץ 2004
מוש(נשלט){k} • 4 במרץ 2004
פתחת שרשור שלם רק כדי להסביר את הגוש?
איזה כבוד חשבתי על פירוט אופי הצעצועים, מה עושים איתם? למי? ומאיפה למען השם הגעת למילה גוש? אההה ושלומי נפלא והמזל טובים חלפו עברו להם כשבילית לך בגרמניה הרחוקה |
|
מלכה מלקה(אחרת) |
לפני 20 שנים •
4 במרץ 2004
טעויות שקורות
לפני 20 שנים •
4 במרץ 2004
מלכה מלקה(אחרת) • 4 במרץ 2004
איך שהוא במקום ליצור תגובה נפתח לי שרשור
כבר פעם שנייה מותק אני מאחלת לכם אושר ובריאות רבים כמי נהר הנילוס (: טוב אז רשימת המכולת שלי היא כזו : 1. רצועת קשירה לצוואר עם חיבור לידיים - כפות הידיים נצמדות באלכסון אחת לשנייה והחיבור בין הצוואר לידיים הוא דרך רצועה בגב שאינה ארוכה מדי . 2. באט פלאג מתנפח ורוטט בצבע שחור . 3. מצבטי פיטמות מחוברים בשרשרת דקה . 4. דילדו כפול שקוף . 5. דילדו בצורת זין שחור . 6. רצועת דילדו מדליקה לאללה . 7. קיבלתי עוד רצועת דילדו שחורה במתנה . 8. קיבלתי במתנה גם חומר סיכה ( גם נחשב בגוש המתנות ? ) 9. מכשירונצ'יק קטנטן ונחמד שיש לו קצת צורה של צב אשר מולבש על דילדו או על הזין ובעצם יוצר רטט לזין + לדגדגן ( אין לי מושג איך קוראים לזה ) 10. שוט רכיבה . 11. שוט רצועות גומי דק ( ממש נעים ) 12. מכשיר גניקולוגי שנכנס לתוך הכוס או הרקטום ואז אפשר לפתוח אותו . נראה לי שזהו אלא אם אני אזכר בעוד (: ניתן להשתמש במכשירים בצורה חופשית ורצוי עם הרבה דמיון .. (: גוש - זאת מילה שמלווה אותי כבר שנים רבות . נשיקות מפורט מספיק ? |
|