loren |
לפני 20 שנים •
2 במרץ 2004
לפני 20 שנים •
2 במרץ 2004
loren • 2 במרץ 2004
הסרוגייט יכולה גם לעמוד שעה ערומה ולעשות שמיניות באוויר. אם לג'ון לא עומד בסיטואציה כזו- אז גם אחרי מאה שעות עם סרוגייט הוא לא יקבל זקפה. זה לא הזין כאן- זה הראש.
אני חוזרת ואומרת לך שסרוגייט לא ערוכה לטפל במצבים כאלו. אברא- אתה מוזמן לבדוק. פסיכולוג לא יגיד לו- יש עוד כמוך. אתה באמת מאמין שפסיכולוג יפול לקלישאה כזו מטופשת? הרי זה ברור שג'ון יודע שיש עוד כמוהו- הוא לא צריך פסיכולוג בשביל זה. וחוץ מזה שום דבר הרי לא בטוח. אני בעד לנסות דברים. אני לא אומרת מה שיציל את ג'ון זה פסיכולוג. אני נוטה להאמין שזה הפתרון הכי יעיל בנתיים, כי ברור שיש שם עוד מצוקות מעבר לקטע המיני. |
|
Master_Abra_Kadabra(שולט) |
לפני 20 שנים •
2 במרץ 2004
לפני 20 שנים •
2 במרץ 2004
Master_Abra_Kadabra(שולט) • 2 במרץ 2004
סרוגייט לא אמורה לעמוד שעה עירומה וגם לא שמיניות באויר.
לורן- בדיוק בגלל שהראש הוא הבעייה סארוגייט תעזור ולא שום דבר אחר. סרוגייט טובה עובדת עם הראש- זה תפקידה. אני חוזר ואומר לך לורן, שסרוגייט טובה לא רק ערוכה למצבים כאלה בדיוק אלא שזה בדיוק תפקידה. ואני לא אבדוק כי אין לי צורך אישי בזה- אבל את יכולה לבדוק אם את רוצה או צריכה, יש גם גברים העובדים בזה. לפי מה שג'ון כותב לא ברור לי כלל שהוא יודע שיש כמוהו, אחרת למה היה פונה בבקשת עזרה? הרי ברור שהוא מרגיש בודד ויוצא דופן. פסיכולוג לא יפול לקלישאה הזאת? פסיכולוג הוא הקלישאה הזאת. זה שיש עוד מצוקות מעבר לקטע המיני זה ברור. תקשורת.ושוב- סרוגייט טובה עובדת ראשית על התקשורת בצורה ששןפ פסיכולוג- יומנאי ופנקסן לא יוכל. חבל לי שאנחנו מבלבלים את הילד. הרי זה נושא השירשור פה. ג'ון יקר, מוטב לך לנסות במקביל לנסות טיפול סרוגייט וטיפול פסיכולוגי. תשאר עם מה שיעבוד יותר טוב. |
|
loren |
לפני 20 שנים •
2 במרץ 2004
לפני 20 שנים •
2 במרץ 2004
loren • 2 במרץ 2004
האמת שכשיצאתי מהפורום וחשבתי על ג'ון בעבודה הבנתי שזה עלול לבלבל אותו- כל ההתנצחויות מה טוב ומה לא. ג'ון- תחשוב, תשקול, בתווך אולי תנסה ליצור קשר עם מלכה. בכל מקרה אני מאחלת לך שוב בהצלחה.
|
|
jon |
לפני 20 שנים •
4 במרץ 2004
חזרתי
לפני 20 שנים •
4 במרץ 2004
jon • 4 במרץ 2004
שוב שלום! תודה רבה על התגובות, יש פה אחלה אנשים שרוצים באמת לעזור אז - תודה!
לקח לי זמן להגיב כי יש לי גישה לפורום רק כשאני בבית בסופי שבוע ( לא נראה לי שבאונבירסיטה יאהבו שאני אכנס לאתרי סאדו), אני בן 20 , אני לא כל כך בטוח אם זה נורמלי, אני יודע שיש עוד אנשים שאוהבים את זה (אתם מן הסתם), אבל האם גם אתם נמשכים רק לסאדו? או שנהנים מסקס רגיל ובמקביל גם מסאדו? רשמתי שיחסים+סאדו נראה לי רחוק בגלל שאם הייתי אחד כזה שכל יום יוצא עם מישהי, אני מניח שמתישהו הייתי פוגש מישהי שגם נמשכת לזה, אבל בגלל שאני מכיר ויוצא פעם בשנה עם מישהי (יכול להיות שזה באמת בגלל שאני לא רואה לזה סיכוי), אז מה הסיכוי שכשאני אמצא אהבה היא גם תימשך לסאדו? אני לא מרגיש עם עצמי רע בקשר לזה, זה מה שאני אוהב ואני שלם עם זה, מה שכן כואבת לי המחשבה שאני לא אמצא מישהי בגלל זה. וחושב שאולי אני צריך לטפל בזה. אני לא רואה כל-כך איך פסיכולוג יעזור לי, ובקשר לסארוגייט, אני לא אוהב כל כך את הרעיון, מילא שרותי מין (או שרותי סאדו), שאז אתה משלם על החוויה עצמה בלי רגשות, אבל פה אתה כאילו משלם על אהבה וזה נראה לי מזויף כזה. אני לא יודע אם רק לחפש מישהי שאוהבת סאדו או לא. אשמח לקבל עוד תגובות בקשר למה שרשמתי ביי. |
|
loren |
לפני 20 שנים •
5 במרץ 2004
Re: חזרתי
לפני 20 שנים •
5 במרץ 2004
loren • 5 במרץ 2004
[quote="jon"]שוב שלום! תודה רבה על התגובות, יש פה אחלה אנשים שרוצים באמת לעזור אז - תודה!
לקח לי זמן להגיב כי יש לי גישה לפורום רק כשאני בבית בסופי שבוע ( לא נראה לי שבאונבירסיטה יאהבו שאני אכנס לאתרי סאדו), אני בן 20 , אני לא כל כך בטוח אם זה נורמלי, אני יודע שיש עוד אנשים שאוהבים את זה (אתם מן הסתם), אבל האם גם אתם נמשכים רק לסאדו? או שנהנים מסקס רגיל ובמקביל גם מסאדו? רשמתי שיחסים+סאדו נראה לי רחוק בגלל שאם הייתי אחד כזה שכל יום יוצא עם מישהי, אני מניח שמתישהו הייתי פוגש מישהי שגם נמשכת לזה, אבל בגלל שאני מכיר ויוצא פעם בשנה עם מישהי (יכול להיות שזה באמת בגלל שאני לא רואה לזה סיכוי), אז מה הסיכוי שכשאני אמצא אהבה היא גם תימשך לסאדו? אני לא מרגיש עם עצמי רע בקשר לזה, זה מה שאני אוהב ואני שלם עם זה, מה שכן כואבת לי המחשבה שאני לא אמצא מישהי בגלל זה. וחושב שאולי אני צריך לטפל בזה. אני לא רואה כל-כך איך פסיכולוג יעזור לי, ובקשר לסארוגייט, אני לא אוהב כל כך את הרעיון, מילא שרותי מין (או שרותי סאדו), שאז אתה משלם על החוויה עצמה בלי רגשות, אבל פה אתה כאילו משלם על אהבה וזה נראה לי מזויף כזה. אני לא יודע אם רק לחפש מישהי שאוהבת סאדו או לא. ג'ון- אני קודם כל שמחה שאתה מבין שזה חלק ממך. אגב סרוגייט זה משהו ברמה הטיפולית. זה כן משהו שעוזר לאנשים. אתה לא קונה אהבה- אתה קונה דרך איך לפעול מול המין השני בכל מיני רמות- גם ברמה האינטימית. יש אנשים שאוהבים גם מין רגיל, וגם סאדו. יש כאלו שרק סאדו. יש כאלו שבמין וונילי רגיל ההנאה שלהם היא עשרה אחוז, ובסאדו ההנאה היא מאה אחוז. אם אתה אוהב סאדו- אתה צריך לחפש מישהי שאוהבת סאדו. רוב הסיכויים שנשים כאלו נמצאות באתרים כמו הכלוב והשאר. אני לא אומרת שככה סתם אתה לא יכול ליפול על מישהי שאוהבת סאדו. אבל רוב הסיכויים למצוא אחת שאוהבת את אותם הדברים שאתה אוהב הוא כאן. ההודעה שלך הראשונה שידרה המון מצוקה. אני שמחה שההודעה הזו שלך כבר יותר משדרת חוזק. והעיקר שתבין שסאדו ואהבה כן יכולים ללכת ביחד . אז אם אתה אוהב סאדו- אך ורק סאדו אז אתה צריך לחפש אישה מהסוג הזה ולא לבזבז את זמנך על קשר וונילי שמראש נדון לכשלון. אני לא אומרת שצפוי לך גן של שושנים. זה לא לוקח יום או יומיים למצוא את מי שתתאים לך. אבל המלכה לירז כבר אמרה לך- צריך להתחיל. ובעיקר בעיקר- אל תרגיש בודד במערכה. ברוך בואך למועדון |
|
תאיר(נשלטת) |
לפני 20 שנים •
5 במרץ 2004
לפני 20 שנים •
5 במרץ 2004
תאיר(נשלטת) • 5 במרץ 2004
נראה לי שחלק מההסתייגות שלך ממין רגיל נובע מזה שאתה מרגיש מאוד מאוד לא בטוח ולא יודע מה לעשות ואיך בכלל לפנות אל אישה.
הסרוגייט מתפקדת כמאמנת שמסבירה לך מה לעשות וגם נותנת לך את הבטחון שבתרגול. ככל הידוע לי הפגישות הראשונות עם סרוגייט לא מגיעות בכלל לעירום. סרוגייט בדרך כלל עובדת יחד עם פסיכולוג או סקסולוג. |
|
Master_Abra_Kadabra(שולט) |
לפני 20 שנים •
5 במרץ 2004
לפני 20 שנים •
5 במרץ 2004
Master_Abra_Kadabra(שולט) • 5 במרץ 2004
תאיר צוזקת
|
|
זאלופון(שולט) |
לפני 20 שנים •
5 במרץ 2004
לפני 20 שנים •
5 במרץ 2004
זאלופון(שולט) • 5 במרץ 2004
ככל הידוע לי, טיפול אצל סרוגייט הוא עניין מאד מאד יקר, וגם טיפול אצל פסיכולוג או סקסולוג אינו זול וכלל לא בטוח שיש ביכולתם להעיר מרבצה את החיבה למין הונילי.
גיל 20 הוא גיל שבו יכולים עדיין לקרות המון שינויים במיניות, בהעדפות ובכלל בתפישת מערכת יחסים. הסיכוי להתפתחויות כאלה גבוה במיוחד עבור אנשים חסרי נסיון יחסית, שכן התנסות היא הדרך הטובה ביותר להתגבש. עצתי היא לוותר, או לפחות לדחות בשלב זה את אופציית העזרה המקצועית. כנגד זאת - צא עם בחורות כמו שלא יצאת מימיך. חפש פה ובאתרי בדסמ אחרים את אלה שאוהבות סאדו, ובטוח יש כאלה שאוהבות רק או בעיקר סאדו כמוך. חפש בחוץ בחורות וניליות שאולי דרך הקשר עמן תגלה על עצמך דברים שלא ידעת, וגם אם לא - לפחות תצבור נסיון בתקשורת עם המין השני. האינטרנט הוא כלי מצוין למצוא בחורות לצאת איתן הרבה יותר מאשר פעם בשנה. שים את זה בראש סדר העדיפויות שלך וצא לטרוף אותן. |
|
בן כנף(שולט) |
לפני 20 שנים •
6 במרץ 2004
לפני 20 שנים •
6 במרץ 2004
בן כנף(שולט) • 6 במרץ 2004
חייב להודות שאני מלא התפעלות מהתגובות המלומדות
וגם קצת מבולבל משצף רצף התגובות החוזרות עם תגובות וחוזרות עם תגובות ו... אני נשאר בסביבה, בטח ניפגש פעם ביי |
|