בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

דרך חדשה

joey c
לפני 15 שנים • 2 במרץ 2009

דרך חדשה

joey c • 2 במרץ 2009
תמיד התעניינתי בבדס"מ אבל לא הייתה לי הזדמנות ממשית עד עתה לגעת בו (אני בן 25).
יצאתי מקשר ארוך לאחרונה ונראה לי כי זה הזמן להתפתח בכיוון.

ניסיתי לשלב את חברה שלי ולגלות ביחד איתה דברים חדשים אך חוץ מקשירות ואזיקים מדי פעם ואלימות רכה לא ממש הצלחתי לשלהב אותה.

הבעיה שלי, ומכאן הפנייה בפורום, היא מה לעשות עכשיו? איך אני לומד על התחום ועל עצמי (חוץ ממה שיש באינטרנט)? איך אני יודע אם אני באמת רוצה את זה? אם אני שולט/נשלט ברוחי (למרות שלרוב אהבתי לקשור את חברה שלי ולא להיפך)?

אשמח אם תכווינו אותי בכיוון הנכון.

ג'ואי.
שוטרת*
שוטרת* • 2 במרץ 2009
היי ג'ואי, וברוך הבא

אני הייתי ממליצה לך ללכת על פי המשפט 'אין חכם כבעל נסיון'.
קודם כל, לפני שלב ההיכרות, הייתי ממליצה לך להכיר את עצמך ולתת דרור למחשבות ולתשוקות שלך. תתחיל לכתוב, אתה תופתע לראות מה זה ישחרר בך וכמה דברים חדשים מעניין אותך לחקור ולחוות. בדרך זו, תשיג עוד מטרה, והיא להציג את עצמך לאנשי האתר.
השלב השני הוא להכיר ולהתנסות.
אתה יכול להגיע למסיבות ולהתנסות בסוג של פיזי מיידי כזה (תמיד דרושים אנשים לסשנים שם..),
אתה יכול לקחת את הזמן ולקרוא דברים שנשים באתר כתבו, לראות למי תתחבר ומה 'עושה לך את זה', ולנסות להתחיל סוג של קשר איתה (זו השיטה הכי טובה לדעתי, כי אז אתה מכיר רובדים שונים בה, באישיות שלה ובהשקפה שלה על העולם הזה ואז לבחון את החיבור בינכם).

נ.ב- הייתי ממליצה לך לשים דגש על ההבדל בין נשלט למזוכיסט, בין מי שאוהב לקשור לבין שולט, בין הפיזי לבין המיינד.

בהצלחה.
amy​(נשלטת){מבטלעיניים}
מה ששוטרת אמרה.

ודרך אגב, זה שחברה שלך לא התלהבה, לא אומר שהיא לא בקטע. מדהים כמה חלקנו כולאים את התשוקות שלהם, כי הן לא נראות להם "בסדר" (אני יודעת, אני הייתי ככה. הייתה לי הזדמנות לחוות בדס"מ הרבה לפני שממש נכנסתי לתחום, אבל לא רציתי להתעסק ב "סטיות המלוכלכות האלו").

תן לעצמך לחוות מהכל, ללא חשש. נסה גם להיות נשלט. ובסוף תדע לבד "מה אתה". זה חוזר אלינו- מכל כיוון.

ברוך הבא icon_smile.gif
IvoryDom

ברןך הבא

IvoryDom • 2 במרץ 2009
אין פה אדם שיכול ללמוד אותך את עצמך.

תן לעצמך דרור להכיר את עצמך, לפנטז ולהגשים.
בלוסום​(לא בעסק)

וולקאם, ג'ואי

בלוסום​(לא בעסק) • 2 במרץ 2009
אני התחלתי את דרכי בקריאה בפורומים, ובהיכרויות עם אנשים. רק אחרי כמה חודשים שכאלה העזתי לקפוץ למים בפעם הראשונה.

שיהיה בהצלחה, ו... 'how you doin?... icon_lol.gif
joey c

תודה

joey c • 2 במרץ 2009
חבר'ה תודה רבה, איישם כמיטב יכולתי את עצותיכם ואנסה בשלב הראשון להיות פעיל באתר ולתפוס את "הלך הרוח" של המקום.

מקווה שעוד תשמעו ממני,

ג'ואי.
קטסטרופה{Adonai}

אני אגלה לך.

קטסטרופה{Adonai} • 2 במרץ 2009
אתה נשלט.

כמו כולם וכולן פה.
נוריתE
נוריתE • 2 במרץ 2009
קודם כל תשוטט באתר ובכלל בקהילה ותלמד את החומר
בכל הפורומים גם בבנים בנות וגם בבנות בנים
תשאל שאלות,אם אתה לא מבין
לוקח זמן
זה לא ניבנה לא ביום ולא בחודשיים
ובינך לבין עצמך תבחן איך אתה מרגיש בסיטואציות שונות שמתוארות
בנושאים השונים,גם ב"אלפוני"
והכי חושב, תתעלם מתשובות שלא לעיניין העניין ומכאלו,שאומרים אותן.