אנה בל{(^_^)} |
לפני 15 שנים •
6 במרץ 2009
Re: היה מעולה!
לפני 15 שנים •
6 במרץ 2009
אנה בל{(^_^)} • 6 במרץ 2009
Witchy Woman כתב/ה: קודם כל אני רוצה להגיד המון המוווווווווון תודה לאייר ולצוות הספייס ולדיג'יי שי ברוך על העזרה והאהבה והכיף שעשיתם לי לכבוד יום ההולדת.
היה לי מדהים ואני מודה לכל החברים המקסימים שבאו וגם לאלה שהרימו אותי ולאלה שלא וכמובן תודה מיוחדת הכי הכי מיוחדת לשותפה המדהימה שלי אנה בל בסשן הפומבי הראשון של שתינו (ביחד ולחוד) אחרי התרגשות וההכנות היית הכי מדהימה, יפה וחושנית ואני שמחה שיצא לי לעשות את הסשן הזה איתך. גאה בשתינו על כל שנייה. נקווה לעוד כאלה בעתיד- מי יודע. שיהיה לכולם סופ"ש מצויין עם המון אהבה ומקווה לראות אתכם מתישהו בקרוב מקסימה }{ בהחלט היה ערב מדהים. מעולם לא דפק לי הלב ורעדתי כל כך בו זמנית שוב מזל טוב יפה שלי ומי יודע.. אנחנו עוד נופיע שוב! תודה לכל מי שהגיע לעשות את הערב הזה לכ"כ מוצלח כמו שהוא היה. לפמילייה המקסימה שלי ותודה לצוות הספייס, במיוחד לאייר, טייני היפה, שי ושותפיו על הסאונד, זאפ המקסים, הברמנית וכל אלו שסייעו לנו בערב זה. |
|
TRUEBITCH |
לפני 15 שנים •
6 במרץ 2009
Re: היה מעולה!
לפני 15 שנים •
6 במרץ 2009
TRUEBITCH • 6 במרץ 2009
אנה בל כתב/ה: Witchy Woman כתב/ה: קודם כל אני רוצה להגיד המון המוווווווווון תודה לאייר ולצוות הספייס ולדיג'יי שי ברוך על העזרה והאהבה והכיף שעשיתם לי לכבוד יום ההולדת.
היה לי מדהים ואני מודה לכל החברים המקסימים שבאו וגם לאלה שהרימו אותי ולאלה שלא וכמובן תודה מיוחדת הכי הכי מיוחדת לשותפה המדהימה שלי אנה בל בסשן הפומבי הראשון של שתינו (ביחד ולחוד) אחרי התרגשות וההכנות היית הכי מדהימה, יפה וחושנית ואני שמחה שיצא לי לעשות את הסשן הזה איתך. גאה בשתינו על כל שנייה. נקווה לעוד כאלה בעתיד- מי יודע. שיהיה לכולם סופ"ש מצויין עם המון אהבה ומקווה לראות אתכם מתישהו בקרוב מקסימה }{ בהחלט היה ערב מדהים. מעולם לא דפק לי הלב ורעדתי כל כך בו זמנית שוב מזל טוב יפה שלי ומי יודע.. אנחנו עוד נופיע שוב! תודה לכל מי שהגיע לעשות את הערב הזה לכ"כ מוצלח כמו שהוא היה. לפמילייה המקסימה שלי ותודה לצוות הספייס, במיוחד לאייר, טייני היפה, שי ושותפיו על הסאונד, זאפ המקסים, הברמנית וכל אלו שסייעו לנו בערב זה. אוי כן שאני אתבייש לי. תודה ענקית לזאפ המקסים שעזר בסשן ולברמנית החמודה שהתשנו בריצות אחר הציוד וכולם כולם ולפמילייה...המון נשיקות}{ |
|
Tobias(אחר) |
לפני 15 שנים •
6 במרץ 2009
לפני 15 שנים •
6 במרץ 2009
Tobias(אחר) • 6 במרץ 2009
אוף,
אני מצטער שלא יכלתי להגיע כמתוכנן, נתקעתי בבית עם חום גבוה. אבל נשמע שהיה כיף חיים, ושמישהו יספר לי מה וויצ'י עשתה על הבמה למען השם! |
|
אנה בל{(^_^)} |
לפני 15 שנים •
6 במרץ 2009
לפני 15 שנים •
6 במרץ 2009
tebayes כתב/ה: אוף,
אני מצטער שלא יכלתי להגיע כמתוכנן, נתקעתי בבית עם חום גבוה. אבל נשמע שהיה כיף חיים, ושמישהו יספר לי מה וויצ'י עשתה על הבמה למען השם! כלומר מה אני עשיתי לוויצ'י על הבמה |
|
LADY RED(שולטת) |
לפני 15 שנים •
6 במרץ 2009
אמממ
לפני 15 שנים •
6 במרץ 2009
LADY RED(שולטת) • 6 במרץ 2009
אממממ מה שהלך שם על הבמה....
|
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 15 שנים •
6 במרץ 2009
מה,
לפני 15 שנים •
6 במרץ 2009
בלוסום(לא בעסק) • 6 במרץ 2009
אנה בל כתב/ה: tebayes כתב/ה: אוף,
אני מצטער שלא יכלתי להגיע כמתוכנן, נתקעתי בבית עם חום גבוה. אבל נשמע שהיה כיף חיים, ושמישהו יספר לי מה וויצ'י עשתה על הבמה למען השם! כלומר מה אני עשיתי לוויצ'י על הבמה מה עוללת לה?.... ואיפה אפשר לראות תמונות מההתעללות?... |
|
Tobias(אחר) |
לפני 15 שנים •
6 במרץ 2009
Re: מה,
לפני 15 שנים •
6 במרץ 2009
Tobias(אחר) • 6 במרץ 2009
חתולונת1607 כתב/ה: אנה בל כתב/ה: tebayes כתב/ה: אוף,
אני מצטער שלא יכלתי להגיע כמתוכנן, נתקעתי בבית עם חום גבוה. אבל נשמע שהיה כיף חיים, ושמישהו יספר לי מה וויצ'י עשתה על הבמה למען השם! כלומר מה אני עשיתי לוויצ'י על הבמה מה עוללת לה?.... ואיפה אפשר לראות תמונות מההתעללות?... רגע רגע....מה? אווווווו אני מצטרף לקריאות, אני רוצה לשמוע הכל |
|
TRUEBITCH |
לפני 15 שנים •
6 במרץ 2009
לפני 15 שנים •
6 במרץ 2009
TRUEBITCH • 6 במרץ 2009
tebayes כתב/ה: חתולונת1607 כתב/ה: אנה בל כתב/ה: tebayes כתב/ה: אוף,
אני מצטער שלא יכלתי להגיע כמתוכנן, נתקעתי בבית עם חום גבוה. אבל נשמע שהיה כיף חיים, ושמישהו יספר לי מה וויצ'י עשתה על הבמה למען השם! כלומר מה אני עשיתי לוויצ'י על הבמה מה עוללת לה?.... ואיפה אפשר לראות תמונות מההתעללות?... רגע רגע....מה? אווווווו אני מצטרף לקריאות, אני רוצה לשמוע הכל אמממ אופס שכחתי... אולי אנה בל תרענן את זכרוני |
|
אנה בל{(^_^)} |
לפני 15 שנים •
6 במרץ 2009
לפני 15 שנים •
6 במרץ 2009
Witchy Woman כתב/ה: tebayes כתב/ה: חתולונת1607 כתב/ה: אנה בל כתב/ה: tebayes כתב/ה: אוף,
אני מצטער שלא יכלתי להגיע כמתוכנן, נתקעתי בבית עם חום גבוה. אבל נשמע שהיה כיף חיים, ושמישהו יספר לי מה וויצ'י עשתה על הבמה למען השם! כלומר מה אני עשיתי לוויצ'י על הבמה מה עוללת לה?.... ואיפה אפשר לראות תמונות מההתעללות?... רגע רגע....מה? אווווווו אני מצטרף לקריאות, אני רוצה לשמוע הכל אמממ אופס שכחתי... אולי אנה בל תרענן את זכרוני גם אני שכחתי.. אופס |
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 15 שנים •
6 במרץ 2009
לפני 15 שנים •
6 במרץ 2009
בלוסום(לא בעסק) • 6 במרץ 2009
אנה בל כתב/ה: Witchy Woman כתב/ה: tebayes כתב/ה: חתולונת1607 כתב/ה: אנה בל כתב/ה: tebayes כתב/ה: אוף,
אני מצטער שלא יכלתי להגיע כמתוכנן, נתקעתי בבית עם חום גבוה. אבל נשמע שהיה כיף חיים, ושמישהו יספר לי מה וויצ'י עשתה על הבמה למען השם! כלומר מה אני עשיתי לוויצ'י על הבמה מה עוללת לה?.... ואיפה אפשר לראות תמונות מההתעללות?... רגע רגע....מה? אווווווו אני מצטרף לקריאות, אני רוצה לשמוע הכל אמממ אופס שכחתי... אולי אנה בל תרענן את זכרוני גם אני שכחתי.. אופס תנפיקו תמונות ותיאור, מהרררררר!..... |
|