infinite(נשלטת) |
לפני 20 שנים •
4 במרץ 2004
לפני 20 שנים •
4 במרץ 2004
infinite(נשלטת) • 4 במרץ 2004
ציטוט: אינפי... ככה הדרדרת....?
כןןןן ,אני שפל המדרגההה ציטוט: אני מכנסת דיון דחוף של כלל הדומיות להתמודדות ראוייה עם המרד הזה!
לא לא בבקשה... אור יקרה האמת שמרדנות זה תכונה לא טובה אצלי , אני לא אחת שמייד נכנעת מנסה לשנות ,לא תמיד הולך ... |
|
השולט אור(שולט) |
לפני 20 שנים •
4 במרץ 2004
לפני 20 שנים •
4 במרץ 2004
השולט אור(שולט) • 4 במרץ 2004
טוב יקירתי,
במקרה שלך יש לך דומית ראויה לציון, אז אני לא דואגת... במקרה של שחרית... היא עדיין נפש חופשיה ומרדנית. נראה לי ששם אאלץ (בעל כורחי כמובן) להשקיע אנרגיות |
|
השולט אור(שולט) |
לפני 20 שנים •
5 במרץ 2004
לפני 20 שנים •
5 במרץ 2004
השולט אור(שולט) • 5 במרץ 2004
שחרית,
שעת החצות חלפה והתפוגגה... |
|
אניגמטית(שולטת) |
לפני 20 שנים •
5 במרץ 2004
שחרית הנזירה
לפני 20 שנים •
5 במרץ 2004
אניגמטית(שולטת) • 5 במרץ 2004
שחרית הגיעה אתמול למסיבה בלבוש נזירה מתחסדת. רק מה? מתחת היו לה גרבי רשת מה שהעיד על הצורך שלה להשתחרר מהצלב ולהתחבר לצלב אחר היה לה תרוץ קלוש לאי ביצוע העונש: אין לה מחשב בבית. נו באמת!
שליטה, כינוס הדומיות היה אתמול בלילה במועדון, איך פספסת? אבל אני בטוחה שגם בלי כינוס תדעי לטפל בעניין במלוא החומרה. את יודעת איך זה... הן מתחילות לפשל בקטן וזה רק הולך ומתגבר. אינפי דרלינג, דום ספייס לא יעזור איפה היית את אתמול? רציתי להכיר לך את שחרית. |
|
השולט אור(שולט) |
לפני 20 שנים •
5 במרץ 2004
לפני 20 שנים •
5 במרץ 2004
בהחלט מוכר לי המצב הזה בו פישול מוליד פישול... במערכת מסודרת אני נוהגת לאסוף את הפישולים ופעם בשבוע להעניש עונש אחד גורף... אבל, מאחר ומדובר בסאבית בתחילת דרכה, שמנסה לתחמן שתי דומיות, מטייזנת אותן בלי הכרה, מגיעה בגרביוני רשת למועדון ובנוסף לא עומדת בעונש שנקבע לה... נדמה לי שהמצב דורש הענשה מיידית, חמורה, כזו שתיחרט בנפשה ובזכרונה.
הדיו של העונש יכתבו על ידי הסאבית האמורה אניג יקירה, נהנית אתמול? פיזזת כהרגלך מוציאה את הנשמה לכל צופייך וצופותייך?... אוהבת אותך |
|
infinite(נשלטת) |
לפני 20 שנים •
5 במרץ 2004
לפני 20 שנים •
5 במרץ 2004
infinite(נשלטת) • 5 במרץ 2004
ציטוט: טוב יקירתי,
במקרה שלך יש לך דומית ראויה לציון, אז אני לא דואגת... אכן אכן כך ! ציטוט: במקרה של שחרית... היא עדיין נפש חופשיה ומרדנית. נראה לי ששם אאלץ (בעל כורחי כמובן) להשקיע אנרגיות
אור כפי שאני מכירה אותך זה יבוא לך בקלות ובטבעיות גם אם שחרית תנסה להתנגדדדד ציטוט: אינפי דרלינג, דום ספייס לא יעזור איפה היית את אתמול? רציתי להכיר לך את שחרית.
אניגמההה התגעגעתי }{ איך ,איך לא יעזור? אני לא מאמינה אתמול לא הייתי , אבל לא נורא אנחנו עוד נכיר , חוצמזה לא היתה לי תחפושת |
|
שחרית(מתחלפת) |
לפני 20 שנים •
5 במרץ 2004
לפני 20 שנים •
5 במרץ 2004
שחרית(מתחלפת) • 5 במרץ 2004
אני חשה בהתארגנות בעלת אופי דומי משהו אצל כמה מחברות הפורום (בלי להזכיר שמות) אי לכך ובהתאם לזאת אשלוף את גלגל ההצלה הראשון שלי - חברה אלקטרונית.
(נעמדת מאחורי אינפי) אינפי, אמנם עוד לא הכרנו רשמית ואני רואה באניגמטית כאחראית הראשית לכך אבל לא תיתכן התארגנות כזו מצד הדומיות, הן רק פוקדות על הסאביות מה לעשות ומה הן עושות בעצמן? בייחוד זו שבדימוס - שוב בלי להזכיר שמות - שהפרישה שלה נראת יותר כמו חופשה שעומדת להסתיים, התחפשה אתמול לנמרה טורפת (רק לי זה נשמע מוזר) ושליטה יקרה, את לא יודעת שעל נזירות לא מטילים עונשים - תזהרי, אני עוד אסבך אותך עם הבוסית שלי מלמעלה. |
|
שחרית(מתחלפת) |
לפני 20 שנים •
5 במרץ 2004
אה כן ואינפי...
לפני 20 שנים •
5 במרץ 2004
שחרית(מתחלפת) • 5 במרץ 2004
המשך הסיפור מופיע בתחילת העמוד השני של שרשור זה.
|
|
השולט אור(שולט) |
לפני 20 שנים •
5 במרץ 2004
תגובה שקולה.
לפני 20 שנים •
5 במרץ 2004
אז מה היה לנו שם?
סאבית (?!) שלא רק שהיא לא עומדת בעונש שניתן לה, היא מוסיפה חטא על פשע ומנסה לסחוף בעקבותיה סאבית אחרת כשרה למהדרין... נזירה לבושה גרביוני רשת על הצלב... תירוץ עלוב שאין מחשב בבית ואז הודעה שמתפרסמת ביום קודשו... ניסיון ברור לשליטה מלמטה... ביקורת מלמטה על התארגנות דומיות... טיזריות מרושעת ומחרמנת... בקיצור... ניסיון להתמרדות ולהסתה בפורום "הדומיות על הסאביות", או בשמו הרשמי "הבנות על הבנות"... העונש חייב להתאים לחומרת העבירה, או במקרה הזה - לחומרת הפשעים. ולרשימת העונשים: 1. שחרית תכתוב כנדרש מחדש את קטע ההמשך, ותשלב בו הפתעות, מיצי כוס רותחים, לשביעות רצונה של הפנתרה האניגמטית. 2. מאחר ולא פורסם פוסט ובו 5 בדיחות מצחיקות על לסביות או לסביות בדסמיות, תאלץ השחרית לפרסם פוסט ובו 10 בדיחות מסוג זה. 3. בשל סרבנותה של השחרית וכדי לענות על כלל הפשעים בהם הואשמה, נדרשת השחרית לבצע את שני העונשים הבאים: עליה לכתוב סיפור בן 2,500 מילים (ומילה לא פחות ומילה לא יותר – המילים ייספרו) ובו תפרט את פנטזיית סשן חלומותיה עם אניגמטית ואיתי - השליטה. שימי לב שחרית, אם תהיה שם שורה אחת של שליטה מלמטה, תאלצי לשכתב ולהרחיב את הסיפור ל - 5,000 מילים. שלושת העונשים הללו יבוצעו על ידך במהלך הסופ"ש ועד ליום שני בחצות. לעבודה סאבית! ומאחר ויש צורך גם בענישה גופנית שתזכך את הנפש המרדנית, את תיקחי נר שחרית, ותטפטפי על ירך אחת שלך את המילה "אניגמטית" על ירכך שניה - "אור השליטה" ועל שדייך - "סליחה". דרך אגב, את הטפטוף תבצעי כשאני על קו הטלפון איתך. |
|
DearPrudence |
לפני 20 שנים •
6 במרץ 2004
פנתרה?? חשבתי שזאת הייתה חתולה
לפני 20 שנים •
6 במרץ 2004
DearPrudence • 6 במרץ 2004
(נדחפת לשירשור בלי לקחת מספר)
הדבר שהיה הכי כייפי במסיבת פורים במועדון (ואניג ודאי תסכים איתי) זה שהיה לב זנב. זה היה כל כיף למשוך לה בזנב. חבל שהוא לא היה יותר ארוך אחרת הייתי מצליחה להיות קצת יותר יצירתית סומכת עליכן שתוציאו אותה מהפנסיה (היא מתחננת להצלה) ועל שחרית שתכניס אותה לפנטסיה. נגה, טיזרית בפנסיה...(שלא תתפלא אם בעתיד הקרוב תקבל פנס בעין) |
|