Gen Dee |
לפני 15 שנים •
7 במרץ 2009
רשימת של כל חנויות הלייטקס בעולם
לפני 15 שנים •
7 במרץ 2009
Gen Dee • 7 במרץ 2009
אומנם חנויות לייטקס, אבל גם מי שלא בקטע יוכל למצוא הרבה דברים אחרים בחנויות האלו:
מתוך: http://www.lustlovelatex.com/04/a-list-of-every-the-latex-fetish-store-in-the-world/ "החודש הגיעה רשימת חנויות הלייטקס ב LatexWiki למאה חנויות! אני יודע שזו התיימרות לומר שכל חנויות הלייטקס כלולות, אבל אתם מוזמנים להוכיח שאנחנו טועים. אנא כתוב את שמך, את הכתובת ואתר האינטרנט של החנות שאינה ברשימה: storelist@latexwiki.com הרשימה כוללת רק חנויות פטיש פיזיות מכל רחבי העולם, שיש בהם בגדי לייטקס. בסיכום הכללי יש חנויות מ 56 ערים ב -16 מדינות. לכל חנות מאמר משלה המציג את לוגו החנות, פרטי קשר, את מותגי הלייטקס אותם החנות מוכרת, שעות פתיחה ואפשרויות התשלום. רוב החנויות כוללות תמונות של החנות (מבפנים ומבחוץ) וכולן (למעט אלו ביפן) מקושרות למפה של חנויות לייטקס בכדי שאנשים יוכלו למצוא את המיקום בקלות. הרשימה נוצרה באפריל 2007, כאשר חובב הלייטקס Toproop (זה אני...) ראה צורך מדריך עולמי של חנויות לייטקס. הוא פנה אלי (3xl) והציע לי לכלול רשימה כזו בבלוג הזה. בעת יצירת ה LatexWiki , היתה הגרסה הראשונה של רשימה של החנויות חלק ראשון ומרכזי בתוכן של LatexWiki אנא עיזרו לנו לשמור על הרשימה מעודכנת ותרגישו חופשיים לכתוב ביקורות אם ביקרתם בחנויות..." |
|