צארינה |
לפני 15 שנים •
7 במרץ 2009
filth and wisdom
לפני 15 שנים •
7 במרץ 2009
צארינה • 7 במרץ 2009
אנשים יקרים,
נדיר שאני פותחת פוסט. אבל הפעם באמת הייתי חייבת. ברצוני להביא ידיעת כל אותן נפשות רגישות לניואנסים, שוחרות רגעים קולנועיים שיש בהם מהכשף, את הידיעה בדבר סרט חדש בשם Filth and Wisdom. נתקלתי בו במקרה, בשיטוט חסר מטרה בין סרטי קיטש לסרטי קומדיה נבובים וזוועות מוסרטות אחרות, וגיליתי זהב, זהב ט ה ו ר. הוא אפילו רלוונטי לקהילה שלנו- הגיבור הוא מהגר אוקראיני צעיר המתגורר בלונדון ועושה את לחמו מבסד"ם מאד ערב לחך עם גברים הקובעים איתו פגישות מראש. אציין כי הסשנים מעניינים ומגוונים, החל ממשחק תפקידים של קומונדנט בצבא הקומוניסטי ועד למורה בבית ספר יהודי (ללקוח המאד נלהב). הוא גם סולן של להקת סקא-פאנק אומצה אומצה שצוברת תאוצה ושואל את המילים לשיריו מכתיבתו של המשורר האנגלי העיוור המתגורר בקומת הקרקע בביתו. שתי הנשים המתגוררות עימו תחת אותה קורת גג הן רקדנית בלט (שבעצתו הופכת לחשפנית) ורוקחת קלפטומנית החולמת על התנדבות בבית יתומי איידס באפריקה. הסרט (או יותר נכון, הגיבור) מציע תובנות מעמיקות המועברות בסגנון פשוט, מחוספס ומאד משועשע. בכל הרצון הטוב, צפו בסרט. הוא עשה לי אחלה של משמרת לילה. לינק לסרט- בחינם, לאלו שהמחשב שלהם מאפשר סטרימינג: http://www.watchnewfilms.com/movie.php?id=1086 אין תרגום, למרות שכאשר האוקראיני דובר רוסית (מאד מעט) התרגום הוא גרמני. צארי |
|