שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

בקשה

IvoryDom
לפני 15 שנים • 20 במרץ 2009

מוסיף ולא גורע

IvoryDom • 20 במרץ 2009
כלבתו
זונתו

וגם שיפסיקו להרביץ פה אחד לשני.
M Thatcher

Re: בקשה

M Thatcher • 20 במרץ 2009
gilsherr כתב/ה:

תראי איזה אבסורד: גם כשהטענה היא בגובה חור התחת את לא מסוגלת לסתור אותה,
אז מה עושים?
עושים כמנהג שמנות הכלוב: לועגים
לעג אינו תחליף להגיון.

איזה באסה לך שאתה במקום שבו אי אפשר להעליב מישהי כשקוראים לה זונה.
אז עוברים לקרוא לה שמנה.
תעשה לעצמך טובה, בפעם הבאה, שאתה מול המחשב ועולה לך שנינות שגורמת לך לצחוק
תזכיר לעצמך שבדרך כלל, אתה משלם כדי שיתייחסו אליך.
שומרת​(אחרת)

Re: בקשה

שומרת​(אחרת) • 20 במרץ 2009
gilsherr כתב/ה:
אבקשכן להפסיק לכתוב בפרופילים איוולות כגון: "שלו, רק שלו" "של האחד" וכדומה,
אחד זה לא נכון, שנית זה עלבון לאינטיליגנציה- שלכן ושלנו והכי חשוב: זה מפחית את הסיכויים שלכן לחוש זין נוסף בעכוז.

אני מנסה להתייחס לבקשה שלך ועולות ממנסה כמה תחושות. אני אנסה לנתח אותו באופן ספרותי רק ממה שעולה מהכתוב. באופן כללי הנימה היא צינית, סרקסטית אפילו, המשלבת בין רצינות ומילים גבוהות כמו "איוולות", "אינטיליגנציה" ובין מה שמכונה "שפת רחוב" והתייחסות אל כל הנשים כרוצות תמיד עוד זין. כאילו הפכת את כל הנשים לליליות כאלו שכל רצונן הוא לקבל כמה שיותר זינים וכל סימן לנאמנות מצידן הוא מן הפה אל החוץ.

איוולות כמו "רק שלו" - אתה לא אוהב שבחורה רושמת שלו רק שלו כי: זה מעמיד אותך במצב שהיא "אסורה" מבחינתך,או: משום שבכך שאתה אומר עלבון לאינטליגנציה אתה רומז שכך או כך הן לא נאמנות למה שהן רושמות כלומר - שלך זה לא מפריע והן נותנות לך או שנפגעת ממשהי שרשמה שהיא רק שלך ולא עמדה במילתה.

מוזר ואני הכרתי במהלך חיי המון נשים שרק רצו להיות נאמנות למישהו ועמדו במילה שלהן באושר גדול.

לומר על כל הנשים שאין טעם שירשמו זאת זו אמירה קשה איך שלא מסתכלים עליה.

אז אולי במקום ליצור פרובוקציות מיותרות כי זין נוסף בעכוז (שני, שלישי, רביעי) זה דווקא נשמע נחמד אבל מי שבוחרת להגיד שהיא של מישהו בטח מתארת לה שהוא ידאג לספק את כל צורכי התחת שלה או להביא לה את הציוד או האנשים המתאימים ביותר למשימה זו...
אולי בכל זאת תסביר למה כתבת את זה, מה עבר לך בראש ואז נוכל להתייחס לטענה לגופה באופן רציני ואולי באמת תקבל כמה תשובות שוות.

נסה להתחיל ב: "נשים הן המתנה הכי גדולה שלי, לפעמים אני לא מבין למה....כי זה גורם לי...."

או "אני חייב אישה דחוף. תפסיקו לרשום אני רק שלו אם אתן לא באמת כאלו"

אגב - ברור לך שכשאישה רושמת "רק שלו" ומקבלת עוד זינים רבים לתחת או לכל מקום אחר, היא משיגה בכך הרבה דברים מאותו בחור ואף מבחורים אחרים (יחס שונה, מעמד אחר וגומר) שאולי לא הייתה משיגה, לדעתה, אם לא הייתה רושמת זאת. לכן אולי רשמת "עלבון לאינטליגנציה שלכן ושלנו" כי זה ברור שיש פה אינטרס אז אם זה מה שרצית להגיד זה דווקא חכם תנסה להסביר את עצמך ואולי יצא משהו. ניתן לחשוב למה הן עושות את זה באמת ואם בכלל.

לסיכום: למה אתה חושב שנשים לא עומדות במה שהן אומרות? איזה סוג נשים? במה נתקלת מנסיונך או מנסיון חבריך?
the_drow​(שולט)
לפני 15 שנים • 21 במרץ 2009
the_drow​(שולט) • 21 במרץ 2009
גילשר, אתה אמנם טרול אך אתה אחד המשעשעים ביותר מהם icon_smile.gif
אתם מוכנים להפסיק להגיב לו ברצינות?
Don't feed the trolls