Morticia |
לפני 15 שנים •
29 במרץ 2009
לפני 15 שנים •
29 במרץ 2009
Morticia • 29 במרץ 2009
Mephisto כתב/ה: תכל'ס בטח מדובר בילד בן 45 שעדיין גר אצל ההורים שלו והדבר היחיד שהוא מנהל זה את אמא שלו כשהוא מבקש לאכול או שתביא לו משהו טעים מהמכולת.
לא מנהל, לא מנהיל ובטח לא ויקטוריה. חושיי מריחים את הסכנה בלקיחת דברים כמובנים מאליהם... תכלס... לך תדע.... |
|
Mephisto(שולט) |
לפני 15 שנים •
29 במרץ 2009
לפני 15 שנים •
29 במרץ 2009
Mephisto(שולט) • 29 במרץ 2009
Morticia כתב/ה: Mephisto כתב/ה: תכל'ס בטח מדובר בילד בן 45 שעדיין גר אצל ההורים שלו והדבר היחיד שהוא מנהל זה את אמא שלו כשהוא מבקש לאכול או שתביא לו משהו טעים מהמכולת.
לא מנהל, לא מנהיל ובטח לא ויקטוריה. חושיי מריחים את הסכנה בלקיחת דברים כמובנים מאליהם... תכלס... לך תדע.... מה הסכנה? שילכו לי הסיכויים להכיר את המלכה ויקטוריה או שלא יקבלו אותי לעבודה כמזכירה של המנהיל? אני אתמודד. |
|
Morticia |
לפני 15 שנים •
29 במרץ 2009
לפני 15 שנים •
29 במרץ 2009
Morticia • 29 במרץ 2009
Mephisto כתב/ה: Morticia כתב/ה: Mephisto כתב/ה: תכל'ס בטח מדובר בילד בן 45 שעדיין גר אצל ההורים שלו והדבר היחיד שהוא מנהל זה את אמא שלו כשהוא מבקש לאכול או שתביא לו משהו טעים מהמכולת.
לא מנהל, לא מנהיל ובטח לא ויקטוריה. חושיי מריחים את הסכנה בלקיחת דברים כמובנים מאליהם... תכלס... לך תדע.... מה הסכנה? שילכו לי הסיכויים להכיר את המלכה ויקטוריה או שלא יקבלו אותי לעבודה כמזכירה של המנהיל? אני אתמודד. חלילה לי מאי הבנת חוש ההומור ואני תמיד בעדו אבל אולי לנשים מסויימות יש מה להפסיד ולאוכלוסיה שלמה יש מה להרוויח מחשיפה. אחרי הכל, יתכן והוא לא חולק עמך את בדיחות הדעת? |
|
Mephisto(שולט) |
לפני 15 שנים •
29 במרץ 2009
לפני 15 שנים •
29 במרץ 2009
Mephisto(שולט) • 29 במרץ 2009
Morticia כתב/ה: Mephisto כתב/ה: Morticia כתב/ה: Mephisto כתב/ה: תכל'ס בטח מדובר בילד בן 45 שעדיין גר אצל ההורים שלו והדבר היחיד שהוא מנהל זה את אמא שלו כשהוא מבקש לאכול או שתביא לו משהו טעים מהמכולת.
לא מנהל, לא מנהיל ובטח לא ויקטוריה. חושיי מריחים את הסכנה בלקיחת דברים כמובנים מאליהם... תכלס... לך תדע.... מה הסכנה? שילכו לי הסיכויים להכיר את המלכה ויקטוריה או שלא יקבלו אותי לעבודה כמזכירה של המנהיל? אני אתמודד. חלילה לי מאי הבנת חוש ההומור ואני תמיד בעדו אבל אולי לנשים מסויימות יש מה להפסיד ולאוכלוסיה שלמה יש מה להרוויח מחשיפה. אחרי הכל, יתכן והוא לא חולק עמך את בדיחות הדעת? אם יהיו בעיות איתו אני אשלח אותו אליך. |
|
נמש |
לפני 15 שנים •
29 במרץ 2009
לפני 15 שנים •
29 במרץ 2009
נמש • 29 במרץ 2009
הוא שינה שוב את הניק...
http://www.thecage.co.il/phpBB/viewtopic.php?p=280448#top מתחיל להיות משעשע פה... |
|
Tame |
לפני 15 שנים •
29 במרץ 2009
לפני 15 שנים •
29 במרץ 2009
Tame • 29 במרץ 2009
המלצה שלי - למנויי זהב יש את האפשרות לרשום טקסט לגבי משתמשים שרק הם יכולים לראות "לעיניך בלבד" - אני משתמש בזה כבר המון זמן כדי לנהל מעקב אחרי ניקים כפולים למיניהם (אין לכם מושג כמה סודות אפילם מתגלים ככה). אני ממליץ לסמן את כל מי שמזהים כדי למנוע בלבול ותהיות בעתיד.
עבודת המודיעין תמיד מהנה |
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 15 שנים •
29 במרץ 2009
לפני 15 שנים •
29 במרץ 2009
בלוסום(לא בעסק) • 29 במרץ 2009
Tame כתב/ה: המלצה שלי - למנויי זהב יש את האפשרות לרשום טקסט לגבי משתמשים שרק הם יכולים לראות "לעיניך בלבד" - אני משתמש בזה כבר המון זמן כדי לנהל מעקב אחרי ניקים כפולים למיניהם (אין לכם מושג כמה סודות אפילם מתגלים ככה). אני ממליץ לסמן את כל מי שמזהים כדי למנוע בלבול ותהיות בעתיד.
עבודת המודיעין תמיד מהנה ועוד משאב למנויי הזהב - היסטוריה. אנשים משנים ניקים, ופתאום היסטוריית ההודעות מגלה הכל (בהתחשב ששמרתם את ההודעות, כן?...) |
|
נוריתE |
לפני 15 שנים •
29 במרץ 2009
לפני 15 שנים •
29 במרץ 2009
נוריתE • 29 במרץ 2009
חבל ,צ' ממש חבל זה כבר התחיל לשעשע |
|
זיקית |
לפני 15 שנים •
29 במרץ 2009
אהמממ
לפני 15 שנים •
29 במרץ 2009
זיקית • 29 במרץ 2009
מנהיל בכיר מקבל פינסיה מוגדלת?
או שמא הטיבות מיוחידות ? דיבידינידים ? מכוניית שריד ? לישכיה אישיית ? (טוב, מספיק, אני אפסיק. י .) |
|
נוריתE |
לפני 15 שנים •
29 במרץ 2009
Re: אהמממ
לפני 15 שנים •
29 במרץ 2009
נוריתE • 29 במרץ 2009
זיקית כתב/ה: מנהיל בכיר מקבל פינסיה מוגדלת?
או שמא הטיבות מיוחידות ? דיבידינידים ? מכוניית שריד ? לישכיה אישיית ? (טוב, מספיק, אני אפסיק. י .) רק מיזקירה אישית אין לו למנהיל צ'צ'צ' |
|