העבד ר(נשלט){MISTRESSS} |
לפני 20 שנים •
9 במרץ 2004
ארבע אצבעות בתחת – מוקדש בערגה למלכתי הנחשקת MISTRESSS
לפני 20 שנים •
9 במרץ 2004
העבד ר(נשלט){MISTRESSS} • 9 במרץ 2004
"ארבע אצבעות בתחת" זו היתה פקודתה עת ידה חפנה בישבני הכואב ואצבעה מנסה לחדור דרך המכנס אל חור התחת הפעור
"מזמן לא נתתי לך פקודות הביתה" ציינה בחייכה למראה פני המתעוותים מכאב מהול בהנאה. עיניה זהרו כל אותה העת, בשעה ששיפשפתי שוב ושוב את הכיור אותו הגעתי לנקות. מנקה, מצחצח ומבריק אותו בסגידה אין סופית למלכתי המביטה בהנאה בפני הכואבים ומועכת את הישבן המתנדנד בקצב השפשוף. אצבעותיה המצורפנות צבטו בחוזקה את פטמות חזי הזקורות, מכאיבות ומענות ופניה מתענגים למראה מבטי הדואב, הכואב למענה. "אל תכנס עמוק" ניסתה להזהירני תוך כדי סטירות על לחיי "אתה עוד צריך לנהוג" "אני עמוק בתוכך" לחשתי בין סטירה לסטירה ומישיר את עיניי אל תוך עיניה היוקדות "מה יותר טוב היד או השוט?" הפליקה שוב בישבני "היד מלכתי" לחשתי בערגה בין הצלפה להצלפה "היד מלכתי" אמרתי בתשוקה בין סטירה לסטירה. שעה מאוחר יותר, הזרם החזק והחם חרך בבשרי הכואב, מזכיר לפטמותי את כאבם מהיום, מאתמול ומזקיר את הפצע. סובבתי את גופי, מפנה את ישבני אל הזרם החם "איי" לחשתי לעצמי עוצם את עיניי, והכאב מהצלפות השוט החדש מאתמול חזר לאט לאט עת המים החמים צרבו בישבן הכואב שלי "איי" לחשתי שוב כשהזרם פגע ישירות בחור התחת הפעור והפצוע מהתנוחה החדשה שניסתה עלי מלכתי האהובה אתמול. הפצע הזדקר עת נזכרתי ביום האתמול, והחוויה שבה וחזרה אלי במהירות, ביום האתמול שהגיע במתיקות רבה אחרי סופשבוע ארוך של ציפיה, ערגה, כמיהה ותשוקה למלכתי האהובה 'איפה הרגל המלכותית שלך מלכתי?' חשבתי לעצמי באותם רגעים והזרם צרב שוב, והכאב הרב הכניס אותי לספייס בו הייתי אתמול, בו הייתי אחרי הצהריים. "4 אצבעות" נזכרתי בפקודה ופיסקתי את רגליי, מסבן בעדינות את הישבן הפגוע, הכואב אצבעי האמצעית חגה במעגלים סביב החור הנפתח אט לקראתה, מחליקה פנימה אל המקום השמור אך ורק למלכתי הנערצת, מכינה את המקום ביסודיות לשאר אחיותיה. גם לאצבע השניה לא היתה התנגדות של החור הפעור והיא החליקה בעקבות אחותה וביחד החלו לחפור ולהרפות את פי הטבעת שהתכווץ קלות עליהן. אצבעותי החלו ללוש ולהרפות ולשחרר את הישבן ולהכין אותו לקליטת האצבע השלישית שנדחפה בכוח רב לאחר שהפתח השתחרר "אייי" פלטתי אל תוך קירות האמבט "אייי" נעצמו עיני אל מול דמותה של מלכתי האלוהית שנשקפה צופה מרחוק על הנעשה "אייי" כאבתי למען הנאתה. לאצבע הרביעית כבר הדרך היתה סלולה והיא הצטרפה לשלושת אחיותיה הבכירות וביחד, ארבעתן, סובבו ונדחפו בחוזקה פנימה, עמוק, לתוך הישבן הכואב, עצמתי עיני בתאווה והמשכתי מספר דקות. "איפה את מלכתי?" חשבתי לעצמי "איפה את שתראי את כאבי וסיבלי? הרי להנאתך הם" אני יודע שאי שם, 20 דקות נסיעה ממני, היא שם, רואה את שפלותי, חווה את כאבי, מרגישה את סיבלי ונהניית, עיניה יוקדות מתשוקה ופניה קורנות מהנאה. כן מלכתי, נהניית |
|