|
|
לפני 16 שנים •
1 באפר׳ 2009
"סייבר סאם"
לפני 16 שנים •
1 באפר׳ 2009
נוריתE • 1 באפר׳ 2009
"היא חזרה הביתה מאוחר,עצבנית ,עייפה רטובה מהמבול ששטף פתאום את העיר.
הבוס שלה הביא אותה עד לכדי דמעות,כל מה שרצתה,היו מקלחת ולמיטה,אבל מסך המחשב האיר הודעות...היא נכנסה למייל,מחקה את כל הפרסומות ורצתה ללכת לכיוון המיקלחת,אבל אז חשבה,אולי,כמה דקות בצאט לראות מי שם... היא נכנסה לעמוד שלה,בדקה מי נמצא,אף אחד,מעניין,אוי..ואז,נקלט לה שם בראש "Sam" הו!היא פנתה אליו בכללי ובקשה רשות להכנס אליו לפרטי,הוא הסכים,"ערב טוב,אדון"אמרה לו ברישמיות,גם לך,השיב,לרעע,תאטה לעצמה,כדאי?שוב אותו דבר בטח,בת כמה מאיפה איך ניראית מידות גופניות...ידה ידה ידה..על ארבע שיפחה! כן ממש,אתה תתן פקודות ואני בנתיים אגלח את הרגליים,חיוך עלה על פניה. היא החליטה להישאר,ההקדמות הרישמיות הסתימו,ואז היא אמרה,סליחה אדון,אבל,אני באמת אין לי כוח לעוד סייבר בצאט,אני עייפה וחבל שביזבזתי את זמנך, תישארי,אמר,לעוד קצת,אני יודע.. מכיר,את מאוכזבת,מהקודמים,סייבר סשן לא עושה לך כלום,את רוצה אמיתי...אבל את כאן?נכון? היא חייכה בינה לבין עצמה,ביקשה סליחה לרגע,יצאה להכין קפה שחור ,חזק,הדליקה סיגרייה,חזרתי,אדון,כתבה בהכנעה,אני מוכנה... יפה ,אמר,ולהפתעתה לא הוסיף אף שם תואר,לשמה.תרגעי,תתרווחי,הקפה לידך? הסיגריה סיימת? היא הופתעה,כי אמרה לו שיוצאת לשרותים, מעניין.. תעצמי עיניים סיגל,כן?אבל אז איך אראה ואכתוב?בדמיונך,ילדה.היא דימתה לשמוע את קולו,רך איטי,גברי,בטח יש לו זקן,עיניים כחולות,גבוה,זרועות חזקות...רגע רגע סטופ,איפה אני?די היא הירגישה את ידיו,חזקות,מסוקסות,מלטפות את גופה,בוחנות כל סנטים,כל קפל וסדק וחום פשט בה ,היא הלכה ונירגעה,שקעה,התהפכי,שיכבי על גבך שיפחה,רגליים מפושקות..ושוב הידיים שלו,לומדות אותה..היא נאנקה ברכות והוא שמע את קולה,כן,תרגעי תתרפי,רוצה אותך כולך שלי. חיזרי על ארבע,ראש על הרצפה,ישבן מורם,קולו הרך,התחזק,פקד..היא עשתה כדבריו,שומעת את שריקת החגורה בטרם נחתה זאת על אחוריה בחוזקה,היא הרגישה את הכאב הצורב הנישכח משכבר היתחילה לספור בליבה..אחד,אדון שתיים אדון....עשרים,אדון,ההצלפות פסקו,ישבניה בערו צרבו בכאב מתוק.. עמדי ישר היא נעמדה ברגליים מפושקות כימעה ליציבות ידיה מאחורי עורפה,החגורה חזרה וטיילה כל כל גופה,לא פוסחת על כלום,חזה,רגליים,בינן..הריחוף המוכר חזר,הספייס השכוח הוא הוסיף לעשות בה דברים,היא גנחה בנאקות ביאה ולא ידעה למה,הרגישה אותו בתוך גופה,את זירמתו החמה על אחוריה ובפיה,את החוזק שלו,את הרכות,המילים,שיפחה שלי....חוזרות ונישנות.... אדון שלי,לאטה כאשר הסתיים הכל לאחר שנות דור מתוקות,תודה,אדון שלי וכרעה ונשקה את כף ידו ואת נעלו. הוא ליטף את ראשה ברכות מדהימה וקולו חזר ללטף,חיזרי אל מסך המחשב,סיגל. היא התעוררה,בוהה במסך המרצד,ותמונות המסך התחלפו לאיטן על הרקע השחור הרוגע.. (סוף,חלק ראשון) |
|
|