מתחלפתלסביתגנרית |
לפני 15 שנים •
4 באפר׳ 2009
ובמסגרת נסיונותי להיות פחות פאסיבית, בכלל, בלי קשר לבדסם.
לפני 15 שנים •
4 באפר׳ 2009
מתחלפתלסביתגנרית • 4 באפר׳ 2009
אני מנסה לבחון את היחס שלי לכל מיני דברים ואיך אני מתנהגת, יש תמיד אחרת.
זה נורא קשה לבד. הזמן בורח לי. ואני צריכה להבין מה אני רוצה, כי אני מרגישה שאני מקריבה המון, בלי קשר. אולי כי הרוב כמוני שאני מכירה נורא פולניות, ואני ממש לא. אני כל הזמן משווה לנשים שבכלל לא דומות לי. זה מלאכותי, מתיש, ולא יעיל. ז"א הלואי עלי טירוף ומזוכיזם, אלה החלקים החיוביים בכל המכלול. קשה לי להסביר, זה מסובך מדי. אני אצטרך עצות גם בקשר לזה שתמיד מתיחסים אלי באיפה ואיפה, ועושים לי ספינים על הכל. תמיד הכל מסובב נגדי. והחיים לא ברורים ושחור ולבן. התחלתי לנסות לפרק את החלק של הרומנטיקה סקס מערכות יחסים ומה לעשות כסף וילדים. לממה זה מורכב. בא לי להיות בטטה וזהו. אני פשוט לא יוזמת מספיק. אני לא אכנס לזה שרוב הסאבים והמתחלפים שפנו אלי בימים שעוד רציתי להיות דומית וסטרייטית, אני בשלב אמיני כרגע, אני ממילא איומה בלהיות בי, היו תמיד נשואים עם ילדים. ניסיתי לחשוב על עצמי כדמות שמשהו מזעזע קורה בעולמה ועוברת מטמורפוזה מופרכת, ולמשל נהיית פאם פאטאל. אין לי מושג אם זה קורה רק בדרמות, או גם במציאות. המטמורפוזות שעברתי תמיד מאוד לא בוטות. חוץ מזה אני מרגישה לפעמים שאין לי נשמה, אבל זה סיפור אחר. קשה לי עכשיו להתחיל לכתוב סעיף סעיף. אני מנסה כל הזמן לעשות דברים בצורה מאולצת. אני עייפה מדי. לסגור את הבסטה. למצוא בחור לנהל איתו רומן ולהרוס לו את החיים כנקמה. למצוא חתן סקסי ועשיר מעבר לים שיסיח את דעתי מהכל. אני גרועה בזה. |
|