צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב

סייבר סאם 3

נוריתE
לפני 15 שנים • 7 באפר׳ 2009

סייבר סאם 3

נוריתE • 7 באפר׳ 2009
שבוע לא ניגשה סיגל את המחשב, גם לא בכדי לקרא מיילים, היא ניסתה שלא לחשוב על הסשן האחרון, אבל כשזה שב ועלה במוחה,עלו דמעות בעינייה, זה היה בסך הכל סייבר, חזרה ושנתה לעצמה,זה לא היה אמיתי,אני לא צריכה את זה,אני לא צריכה אותו,מיהו בכלל,ניסתה להיות כועסת ולא הצליחה ,אני חייבת לחזור לשם,אמרה לעצמה לאחר שבוע,אני אדבר עם מישהו אחר,אכנס לצאט אחר,נורמלי,אפלרטט ואצא,אבל כשהעלתה את המירק,היא נכנסה אל החדר, וראתה של את "סאם", אני לא אצא,לא אפנה אליו,אראה לו שלא איכפת לי ממנו,אבל בטרם הספיקה לחשוב עם מי לדבר,הוא נכנס אליה לפרטי, " איפה היית סיגל? למה לא באת,דאגתי לך, (כן,בטח, חשבה לעצמה,ממש..).

תסלח,אדון, פנתה אליו בנימוס,אבל אחרי הפעם האחרונה,חשבתי שאתה כועס, פחדתי להיכנס ולפנות אליך( ממש...!!!). לא כעסתי סיגל,אמר, אין לך מה לפחד ממני,זה בסך הכל מחשב שאת יכולה לצאת ממנו בכל רגע,כן,אדון,אבל העונש הנוראי ההוא...זה לא היה עונש,שיפחה שלי, זו היתה שיחת הסבר,ההצלפות ההן?שמהההה????שיחת הסבר???

כן ,סיגל,אני לא מעניש בדרך כלל,אני מלמד,מחנך,מסביר,את לא שמעת בקולי,אני פקדתי עלייך משהו ואת המשכת בשלך,זה דורש חינוך,כמידת הסטייה,כך מידת ההוכחה, ותאמיני לי,שאם יגיע לך עונש,ואני לא מתכוון לשיחת הסבר אלא עונש ממש,את תדעי את ההבדל, עכשיו,בואי אלי, היא הססה לרגע אבל כרעה ונישקה את נעלו, בואי,חמודה,שימי את הראש על הבירכיים שלי, אמר ברכות,היא שמה ראשה על בירכיו והוא ליטף אותו, אני לא אטעה יותר אדוני,אמרה בכניעה,לא אעשה שטויות,.

מותר לך לטעות,שיפחה שלי,זו לא שטות לטעות, לסרב לפקודה,זה אסור בתכלית האיסור. את בתהליך למידה,עוד תטעי אני כאן להדריך ולחנך ואסור לך לפחד ממני,אף פעם,את שייכת לי ואני דואג לך, כבוד,יראה וציות אילו הדרישות,את כאן מרצונך, ואהבה ?אדון? יש לה מקום פה? לחשה, יש מקום,בהחלט,זה גם תהליך טיבעי,ככל שתתמסרי ותרצי,הלב והנשמה גם מתמסרים ביחד עם הגוף...מבינה אדוני, תודה אדוני,היא נשקה לכף ידו המלטפת אותה.

הם שקעו בשתיקה,בעוד הוא מלטף את ראשה וגבה והיא נרגעת ומתמסרת ללליטופיו,היא הפרה את השקט, סליחה אדוני,אבל...הממ,מה שיפחה,דברי, צריכה שרותים,אדון, מבקשת רשות,תיקן אותה, אין "צריכה" יש "מבקשת" ,סליחה אדון, מבקשת רשות לשרותים. הוא שם קולר על צווארה וחיבר אליו שרשרת,בואי איתי פקד והוביל אותה אל חדר האמבטיה,היא הלכה אחריו על ארבע, כשנכנסו,היא התכוונה לקום ולשבת על האסלה, אבל הוא במשיכת שרשרת קצרה החזיר אותה אל הריצפה, השרותים הם לא בשבילך,אמר, היא נשאה מבט תוהה,אל המיקלחון פקד, כירעי שם, א..אבל..היא גימגמה, הוא שם אצבע מתחת סנטרה,מרים את ראשה אליו, תקשיבי לי,אמר בשקט, את שייכת, את רכוש, אין לך כל פרטיות מלפני, בדיוק כמו הכלב שלי שעושה את צרכיו בנוכחותי, כך גם את, אין מקום לבושה, לא אצלי, היא כרעה במיקלחון, מודעת למבטו הנעוץ בה, משתדלת בשקט בשקט שלא ישמע את קול השתן,מרגישה גלוייה מאי פעם.

"יפה מאוד" הוא טפח על ראשה משסיימה, על כך מגיע לך פרס, הסתובבי והתכופפי, אחורייך אלי, היא עשתה כדבריו והוא הצליף מספר פעמים על אחוריה, כל אני אוהב אותך, שיפחה שלי,אמר, עכשיו, תורי...היא נרתעה בבהלה כשמשמעות הדברים חדרה למוחה, אתה? אדון? עלי???לא לא לא בבקשה לא, הוא חזר להיות קשוח, מה אמרתי על חוסר ציות?!! לא מיזמן!!!? עימדי על בירכייך,פנייך מולי, היא עשתה כדבריו, רועדת כולה,בבקשה אדוני, ניסתה שוב, אך הוא פתח את מכנסיו, תמצצי אותו קצת,פקד, היא הכניסה את הכלי לפיה, בחשש,לא לפחד ,אני לא רוצה לראות פחד, אני רוצה לראות, להרגיש רצון, לכל מה שאת מקבלת ממני, בין אם זה זרע ובין אם שתן,זה ברור? כן,אדון, לחשה, הוא הוציא את הכלי מפיה, את יכולה לעצום עיניים, רק בהתחלה אמר, אבל את פוקחת אותן למילתי, היא עצמה עיניה ,מחכה בחשש לבילתי נמנע, מרגישה את הזרם החם על גופה, נרתעת אינסקטיבית, לא לזוז, פקד,לפקוח עיניים, היא פקחה עיניה, בעוד הוא שוטף אותה
הוא הפסיק, נו?זה היה נורא כל כך? שאל דרש,

היא לא היתה מסוגלת לענות, הוא לא חזר על דבריו,הסתכל בה, את תתרגלי ,אמר, את עוד תבקשי את זה, היא לא ידעה מה להגיד מה לחשוב, תמצצי שוב, פקד, היא הכניסה אותו אל פיה, מרגישה את טעם השתן הצורב, ממשיכה עוד, מתנועעת כמו בתפילה, קדימה ואחורה, היא הרגישה את הזרם בפיה, זרע מעורב בשתן ונסתה להתחמק אבל הוא אחז בראשה ולא הניח, כל מה שאני נותן את מקבלת,אמר, ברכות, הכל, כשהסתיים העניין, הוא ליטף את ראשה, תתקלחי עכשיו, שפחה שלי ובואי אל חדר השינה, היא התקלחה ארוכות במיים חמים, מנסה להרגיש נקייה, לבסוף יצאה על ארבע לחדר השינה, הוא כבר היה במיטה, ולמרגלות המיטה על השטיח, היתה מונחת שמיכה, לילה טוב, כלבה שלי, הוא נשק לראשה וכיבה את האור, היא התכרבלה עם השמיכה על השטיח ועד מהרה, שקעה בשינה עמוקה, חסרת חלומות...