Gemmini(לא בעסק) |
לפני 15 שנים •
12 באפר׳ 2009
לפני 15 שנים •
12 באפר׳ 2009
Gemmini(לא בעסק) • 12 באפר׳ 2009
נורית' כתב/ה: אז תגיד בפשטות
שאתה מחפש משיהי לסשן שיבארי או Kinbaku קטן (כן כן אני בקיאה בחומר ) אחחחחחח..הצעירים האלה..אין להם סבלנות.... |
|
Gemmini(לא בעסק) |
לפני 15 שנים •
12 באפר׳ 2009
Re: קשירות. איפה הימים הטובים?
לפני 15 שנים •
12 באפר׳ 2009
חתולונת1607 כתב/ה: Gemini05 כתב/ה: איך אפשר להעדיף מכשיר מעל חבל? אתה צודק בהחלטץ זו אומנות בפני עצמה. גם התהליך של קשירה, שהחבל נכרך מסביב לגוף, עובר בין הרגשליים, מסביב לשדיים, מותן ויוצר יצירת מופת. וההרגשה ...גררר...חסרת אונים. המגע של החבל שמכניס לספייס... אוף... אתה לא עושה לי טוב באמצע יום ואלה..חשבתי שרק אותי זה מטיס לספייסים מטורפים... ולגבי אמצע היום, מקווה שתגיעי מהר למחשב...או לטלפון... למחשב? טלפון? למה?... אני רק בעד דברים אמיתיים |
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 15 שנים •
12 באפר׳ 2009
לפני 15 שנים •
12 באפר׳ 2009
בלוסום(לא בעסק) • 12 באפר׳ 2009
Gemini05 כתב/ה: חתולונת1607 כתב/ה: Gemini05 כתב/ה: איך אפשר להעדיף מכשיר מעל חבל? אתה צודק בהחלטץ זו אומנות בפני עצמה. גם התהליך של קשירה, שהחבל נכרך מסביב לגוף, עובר בין הרגשליים, מסביב לשדיים, מותן ויוצר יצירת מופת. וההרגשה ...גררר...חסרת אונים. המגע של החבל שמכניס לספייס... אוף... אתה לא עושה לי טוב באמצע יום ואלה..חשבתי שרק אותי זה מטיס לספייסים מטורפים... ולגבי אמצע היום, מקווה שתגיעי מהר למחשב...או לטלפון... למחשב? טלפון? למה?... אני רק בעד דברים אמיתיים מחשב - לשחק עם עצמך מול קליפים, או טל' כדי לקרוא למישהו שיעשה את זה IN THE FLESH.. גם אני לא עושה סייבר... |
|
Gemmini(לא בעסק) |
לפני 15 שנים •
12 באפר׳ 2009
לפני 15 שנים •
12 באפר׳ 2009
חתולונת1607 כתב/ה: Gemini05 כתב/ה: חתולונת1607 כתב/ה: Gemini05 כתב/ה: איך אפשר להעדיף מכשיר מעל חבל? אתה צודק בהחלטץ זו אומנות בפני עצמה. גם התהליך של קשירה, שהחבל נכרך מסביב לגוף, עובר בין הרגשליים, מסביב לשדיים, מותן ויוצר יצירת מופת. וההרגשה ...גררר...חסרת אונים. המגע של החבל שמכניס לספייס... אוף... אתה לא עושה לי טוב באמצע יום ואלה..חשבתי שרק אותי זה מטיס לספייסים מטורפים... ולגבי אמצע היום, מקווה שתגיעי מהר למחשב...או לטלפון... למחשב? טלפון? למה?... אני רק בעד דברים אמיתיים מחשב - לשחק עם עצמך מול קליפים, או טל' כדי לקרוא למישהו שיעשה את זה IN THE FLESH.. גם אני לא עושה סייבר... אני מול מחשב לא?..לא שזה כל כך עוזר... לקרוא למישהו..אין צורך. אדוני כבר יטפל בזה. חבל שעובדים היום |
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 15 שנים •
12 באפר׳ 2009
לפני 15 שנים •
12 באפר׳ 2009
בלוסום(לא בעסק) • 12 באפר׳ 2009
Gemini05 כתב/ה: חתולונת1607 כתב/ה: Gemini05 כתב/ה: חתולונת1607 כתב/ה: Gemini05 כתב/ה: איך אפשר להעדיף מכשיר מעל חבל? אתה צודק בהחלטץ זו אומנות בפני עצמה. גם התהליך של קשירה, שהחבל נכרך מסביב לגוף, עובר בין הרגשליים, מסביב לשדיים, מותן ויוצר יצירת מופת. וההרגשה ...גררר...חסרת אונים. המגע של החבל שמכניס לספייס... אוף... אתה לא עושה לי טוב באמצע יום ואלה..חשבתי שרק אותי זה מטיס לספייסים מטורפים... ולגבי אמצע היום, מקווה שתגיעי מהר למחשב...או לטלפון... למחשב? טלפון? למה?... אני רק בעד דברים אמיתיים מחשב - לשחק עם עצמך מול קליפים, או טל' כדי לקרוא למישהו שיעשה את זה IN THE FLESH.. גם אני לא עושה סייבר... אני מול מחשב לא?..לא שזה כל כך עוזר... לקרוא למישהו..אין צורך. אדוני כבר יטפל בזה. חבל שעובדים היום (-: אם אדונך יטפל בזה, אז אני רואה שכבר צלצלת לאדם הנכון...}{ |
|
מקבי(מתחלף) |
לפני 15 שנים •
13 באפר׳ 2009
לפני 15 שנים •
13 באפר׳ 2009
מקבי(מתחלף) • 13 באפר׳ 2009
ניסיתי לקשור, באמת.
זה הסתיים בזה שאיכשהו נתקעתי עם הכסא קשור לשוק הימנית, והיא הפליאה מכותיה בי בעזרת מחבת. |
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 15 שנים •
13 באפר׳ 2009
לפני 15 שנים •
13 באפר׳ 2009
בלוסום(לא בעסק) • 13 באפר׳ 2009
מקבי כתב/ה: ניסיתי לקשור, באמת.
זה הסתיים בזה שאיכשהו נתקעתי עם הכסא קשור לשוק הימנית, והיא הפליאה מכותיה בי בעזרת מחבת. מחבת?... |
|
מקבי(מתחלף) |
לפני 15 שנים •
13 באפר׳ 2009
לפני 15 שנים •
13 באפר׳ 2009
מקבי(מתחלף) • 13 באפר׳ 2009
ציטוט: מחבת?...
זה היה אחרי שאמרתי לה שמקום האשה במטבח. מזל שלא ביקשתי ממנה לתלות תמונה... |
|
natti(נשלטת) |
לפני 15 שנים •
13 באפר׳ 2009
לפני 15 שנים •
13 באפר׳ 2009
natti(נשלטת) • 13 באפר׳ 2009
כנראה שאנשים ממהרים... אין כמו ציור על גוף בעזרת קשירות וחבלים בכיף הייתי מתנדבת, אבל, קשירות וחבלים צמודים לגוף, שמקפלים אותי למשושה או עיגול או כל צורה הנדסית כלשהי גורמים לי להרגע ולעיתים להרדם... |
|
morgause(מתחלפת){מ} |
לפני 15 שנים •
13 באפר׳ 2009
לפני 15 שנים •
13 באפר׳ 2009
morgause(מתחלפת){מ} • 13 באפר׳ 2009
קשירות זה הכי, אחותי.
|
|