ערב טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

פלסטיקה אנושית.

Ashbury
לפני 15 שנים • 14 באפר׳ 2009

פלסטיקה אנושית.

Ashbury • 14 באפר׳ 2009
אנחנו מתנשקים. אני חושבת שאני כמעט טורפת אותו מרוב העוצמה. הרבה זמן לא הייתה לי נשיקה כזאת, כל כך ארוכה ומלאת תשוקה. בא לי לאכול אותו ובא לי שיזיין אותי כל כך חזק עד שהכוס שלי יבער. אנחנו מפסיקים לרגע ואני מסתכלת עליו. ברגעים האלה הוא נראה לי כמו הדבר הכי יפה בעולם, גם אם האף שלו ארוך. יש משהו בחיוך שלו שממיס אותי, שמוציא אותי מכל ההגנות הרגילות שלי. הוא יורד לאט לכיוון הכוס שלי, אבל קודם כל מלטף. אני כבר רטובה לחלוטין ואני חושבת שאם הוא לא יכניס אצבע בקרוב אני פשוט אצרח. הוא מלקק אותי בתאווה, חזק, ואני משתגעת. שיוסיף כבר את הידיים שלו, נו. עדיין לא. אני מתפתלת. אני מרגישה אצבע ארוכה נכנסת פנימה ונאנחת לרווחה. סוף-סוף. אם לפחות לא הזין שלו, שיזיין אותי עם האצבעות. אחת לא מספיקה, והוא קולט את זה ומכניס עוד אחת. אני גרידי, אני רוצה עוד. "עוד אחת." אצבע שלישית. הוא מתחיל לחפור בי באלימות, כמו שאני כל כך אוהבת וכמו שכבר שנים לא חפרו בי. חזק. בלי רחמים, מזיין לי את הכוס ומכאיב לי, תוך כדי נגיעות מחשמלות בדגדגן. אני עוד שנייה גומרת, רק שלא יפסיק. פאק, שלא תעיז להפסיק. הוא נכנס לאטרף והוא מנגן עליי כמו כינור. פאק, אני הולכת לגמור. לרגע אני חושבת שהלוואי והיה מכניס את כל היד שלו פנימה. לא היה מזיק לי איזה פיסט בכוס עכשיו. אני גומרת, וצועקת. הוא חונק אותי עם היד השנייה, זו שלא עושה ביד, ואני מרגישה את עצמי יוצאת מתוך הגוף ועולה לאט כלפי מעלה. ספייס. הצעקות שלי גוברות על הווליום של המוסיקה בחדר והוא שם את היד השנייה שלו על הפה שלי לרגע, הפה שלו מתעקל לחיוך ממזרי. פאק. מה זה היה? אלוהים ישמור. רק המחשבה שאלה בסך הכול היו האצבעות שלו, ואיך זה יהיה להרגיש את הזין שלו בפנים... אוי, אלוהים. אנחנו נרגעים לכמה דקות, ומתהפכים. יורדת לכיוון הזין שלו, מוצצת חזק. כמו שאני יודעת. הוא גונח אנחות שמחרמנות לי את הצורה, ויש לו זין כל כך טעים. וגדול. ויפה. בא לי לקחת את הזין הזה איתי הביתה. אני עולה אליו ואנחנו מתנשקים קצת. "תרדי לי." הוא אומר בקול מפונק. בא לי להגיד לו שידחוף לי את הראש בכוח למטה ויזיין לי את הפה אבל אין לי אומץ. אני לא מסוגלת. אני לא אומרת. הוא אומר שהוא מסוגל להחזיק מעמד כל עוד יש לי כוח, ויש לי הרבה. הרבה זמן לא נהניתי ממציצה ככה, בחיי. כשהוא גומר זה בערך הדבר הכי יפה בעולם. הזרע שלו מתיז לי על הידיים, על החזה, על הצוואר. אני מנסה לנצור את הרגע הספציפי הזה ולשמר אותו בראש, שיהיה לי לפנטזיות לפני השינה. אולי בפעם הבאה אני אעיז יותר. אנשק לו את הרגליים. אולי הוא יסכים לסטור לי. לחבוט בי כמו שאני רוצה. אולי.
    התגובה האהובה בשרשור
ראובן
לפני 15 שנים • 14 באפר׳ 2009

מודעות עצמית

ראובן • 14 באפר׳ 2009
האם נשיות אלסטית יכולה להביע גם מודעות עצמית?
במקרה שלך, התשובה היא בוודאי והיטב: 'אולי הוא יסכים לסטור לי'.

נעים לקרוא אירוטיקה שמזיזה מה גם בעברית רהוטה,
אז תודה על הכתיבה החזקה,

ראובן