האדון אבישי |
לפני 15 שנים •
20 באפר׳ 2009
לפני 15 שנים •
20 באפר׳ 2009
האדון אבישי • 20 באפר׳ 2009
קשה לראות ממישהו בן 23 שובר את כל מה שרשמת?
אני יכול לרשום באותה צורה ככל שתגיבי יותר ככה תוכיחי שטעית יותר ושוב את שופטת אותי שאת רושמת "לא שולט בצרכים המינים" אני לא רשמתי באיזה דרך אני לוחץ עליה.. אם את כל כך סקרנית לא לחצתי עליה בקטע המיני היא בכתה כי קשה לה עם עולם השליטה. היא רוצה מערכת יחסים רגילה לחלוטין איתי. ואני מקווה שזה לא יתפתח עוד ועוד.. |
|
Morticia |
לפני 15 שנים •
20 באפר׳ 2009
לפני 15 שנים •
20 באפר׳ 2009
Morticia • 20 באפר׳ 2009
חלילה לי מהורדת ערכה של סולידריות נשית אפשרית ונכספת אליה אני תמיד מייחלת וכן ירבו דוגמותיה, אמן!
אבל באמת שאני לא בטוחה שזה איחוד נשי כנגדך כמו שזה דבר שנראה שם באופק וכולנו מצביעות עליו במידת מה איכשהו מיטב הנשים הדומיננטיות מקובצות בקול תרועה לא קטן מדי גם בשם השליטה שבונה עצמה מן הקרקע אל על בצעדים בטוחים וחגורה שחורה חכמתך ודרכך אל המאסטרי היא בהבנה שאין בזה לעלוב בך או חלילה לשבור אותך ממעמדך להיפך תצמח ותגדל ותתברך אין אדם בעולם שאין לו מה ללמוד ביום בו נדמה לך שאתה יודע הכל השתטח על קברו של אינשטיין ותבחן מחדש את ההבנה מאסטר יודע שגם תלמיד בן יום יכול ללמד אותו תורה שלמה הוא גם יודע שיש לו המון מה להציע לאותו התלמיד כמובן אבל אין אדם שאין לו מה ללמוד יש אנשים שאין להם כל כך מה ללמד והשיעורים על הדרך הם כאלה שנותנים לך משהו שיהיה לך מה לתת |
|
מגדלנה(לא בעסק) |
לפני 15 שנים •
20 באפר׳ 2009
לפני 15 שנים •
20 באפר׳ 2009
מגדלנה(לא בעסק) • 20 באפר׳ 2009
אם אתה נתפס לגיל אז אתה עוד לא בן 23, ואני כן... ולא, לא "שברת" את מה שכתבתי (בעיקר כי זה בלתי אפשר פיזית, ולשבור זה פועל שלא עובד לגבי כתבים ). אין לך מושג וחצי מושג בהבנת הנקרא אם זה מה שאתה מבין ממה שכתבתי, כי הייתי ברורה מאד במה שכתבתי. תעבור עוד פעם-פעמיים (ואפילו חמש) וקרא באמת, בסבלנות, את מה שנאמר לך על ידי.
אני לא שופטת אותך, אבל אתה צריך להיות פתוח לדעות והעברת ביקורת מהציבור כשאתה פותח דיון בפורומים. אמרתי שאתה לא בוגר מנטלית כי זה מה שהבנתי מאיך שאתה הצגת וניסחת את עצמך. אמרתי שאתה לא שולט בעצמך, לא שאתה לא שולט בצרכים המיניים שלה (איפה זה בכלל כתוב?). גם אמרתי שהתגובות שלך מגבות את ההערות שלי לגביך, וכמו שהגבת עכשיו, רק הוכחת את צדקתי. אם זה לא היה נוגע לך בנקודה רגישה כל כך, לא היית טורח בכלל להגיב לי ולהצתדק. |
|
האדון אבישי |
לפני 15 שנים •
20 באפר׳ 2009
לפני 15 שנים •
20 באפר׳ 2009
Morticia כתב/ה: אין אדם בעולם שאין לו מה ללמוד ביום בו נדמה לך שאתה יודע הכל השתטח על קברו של אינשטיין ותבחן מחדש את ההבנה אם הייתי משחק אותה יודע הכל לא הייתי רושם בכניסה שאלה חשובה |
|
האדון אבישי |
לפני 15 שנים •
20 באפר׳ 2009
לפני 15 שנים •
20 באפר׳ 2009
אתה בן 23, אתה הכל חוץ משולט כרגע (שולט: אדם שקודם כל מסוגל לשלוט ביצריו ורגשותיו לפני שהוא שולט במישהי אחרת. ברור שאתה עוד לא מסוגל לזה).
טוב זה ברור כשמש לא? את רשמת את זה אין לי מה להוסיף ולא מנסה להצתדק וההפך דווקא רציתי שבנות יענו על השאלה כי.. מי מבין בנות יותר טוב מבנות? הייתי שמח אם גם לכמה מהשולטים פה היה מה להוסיף זה יסגור לי את המעגל |
|
מגדלנה(לא בעסק) |
לפני 15 שנים •
20 באפר׳ 2009
לפני 15 שנים •
20 באפר׳ 2009
מגדלנה(לא בעסק) • 20 באפר׳ 2009
נו... ו? איפה מה שציטטת מדבריי מחזק את הטענות שלך כלפיי?
|
|
Morticia |
לפני 15 שנים •
20 באפר׳ 2009
לפני 15 שנים •
20 באפר׳ 2009
Morticia • 20 באפר׳ 2009
האדון אבישי כתב/ה: אתה בן 23, אתה הכל חוץ משולט כרגע (שולט: אדם שקודם כל מסוגל לשלוט ביצריו ורגשותיו לפני שהוא שולט במישהי אחרת. ברור שאתה עוד לא מסוגל לזה).
טוב זה ברור כשמש לא? את רשמת את זה אין לי מה להוסיף ולא מנסה להצתדק וההפך דווקא רציתי שבנות יענו על השאלה כי.. מי מבין בנות יותר טוב מבנות? הייתי שמח אם גם לכמה מהשולטים פה היה מה להוסיף זה יסגור לי את המעגל הבנים ברי המזל הגדולים מכולם שאשכרה מצליחים להבין אותנו ועושים לנו את החיים טיפ טיפה יותר יפים או לפחות בעלי היכולת לגלות אורך רוח יפה ואצילי לשגעונות הבלתי ברורים שלנו הללויה! {ובאמת שבאותה נשימה לצערי הרב אפשר גם לומר שגברים רק חושבים שהם יודעים כמה כלבה יודעת להיות אישה ואין בזה כלל גורף על כולנו חלילה אבל מי שידעה על בשרה אישה כלבה, יודעת את זה בוודאי יותר טוב מכל גבר} |
|
האדון אבישי |
לפני 15 שנים •
20 באפר׳ 2009
לפני 15 שנים •
20 באפר׳ 2009
מגדלנה כתב/ה: אמרתי שאתה לא שולט בעצמך, לא שאתה לא שולט בצרכים המיניים שלה (איפה זה בכלל כתוב?). אם זה לא היה נוגע לך בנקודה רגישה כל כך, לא היית טורח בכלל להגיב לי ולהצתדק. לדעתי מיהרת להגיב . אני חדש פה אז הציטוט לא יצא טוב נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שני אפר' 20, 2009 8:33 am, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
harper lee |
לפני 15 שנים •
20 באפר׳ 2009
לפני 15 שנים •
20 באפר׳ 2009
harper lee • 20 באפר׳ 2009
"אדם צריך להיות בוגר מספיק כדי להודות בטעויות שלו, חכם מספיק כדי ללמוד מהן, וחזק מספיק כדי לתקן"
וגם, "אלוהים ברא לנו שתי אוזניים ופה אחד כדי שנקשיב יותר ונדבר פחות" תנסה, מה אכפת לך.... |
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 15 שנים •
20 באפר׳ 2009
לפני 15 שנים •
20 באפר׳ 2009
בלוסום(לא בעסק) • 20 באפר׳ 2009
האדון אבישי כתב/ה: אני הסברתי לה מההתחלה לפני שהיא נכנסה לענין
שאני שולט היא ידעה זאת, אך בכל זאת לקחה את הסיכון. אולי באמת קצת הגזמתי ניצלתי את המצב שהיא " דלוקה מאוהבת בי" לטובתי. מתי תבין, שזה סותר ל"להיות שולט"? שולט קודם כל אמור לשלוט בעצמו, ורק אחר כך באדם אחר. |
|